Aşeren ve tatlı sıkıntıları olan hamileler buyursunlarr :)

genetik ise yandık ah annem ah :) bende çatlarım o zman, bütün gece karnımı kaşıyıp duruyorum daha yolun başındayım şimdiden başlarsam çatlamaya dokuz ayda harita olurum heralde

Dün gece uykudan uyandım şeftali suyu diye ama canım hiç çekmiyır olsa içmem :))) uyku sersemliği kalkamadım yatağımdan aşerme buna deniyor sanırım :)))
O şeftali suları hala dolabımdan eksik olmaz gece uykumdan uyanıp içiyorum sadece gün içinde fazla aklıma gelmiyor.. ve bu durum hamile olduğumu öğrenmeden de vardı demek ilk günlerimden beri bende aşermişim.. Bi de işin komik tarafı ben kendimi bildim bileli hep bişeyler aşeririm şimdiki hamilelik bahanesi oldu

İşte o ortası delik nane şekeri benimde vazgeçilmezim hem yiyorum hem inş bi zararı olmaz diye dua ediyorum.. Cumartesi doktora gidicem kısmetse sorucam yan etkisi olur mu diye

İşte o ortası delik nane şekeri benimde vazgeçilmezim hem yiyorum hem inş bi zararı olmaz diye dua ediyorum.. Cumartesi doktora gidicem kısmetse sorucam yan etkisi olur mu diye
Bence sorma yaaa gülerler bize artık şeker sonuçta

Kizlar ya benim simdiden karnim ve gogsum kasiniyo deli gibi, aslinda ufaktan gobegim de var cok zayif olsam neyse de simdiden catlamam insallah dimi 2hafta icinde yaglara kremlere baslamam lazim sanirim

selam arkadaslar ikinci gebeligim oglumda dokuz ay cikardim kan geliyordu migdemden su bile tutmuyordu migdem okadar kötüydü simdi ikinci gebeligim bugun dokuzuncu haftama girdim buzdolabindan tikdindim sabahları açtığımda direk cikariyorum psikolojik dolap kokmuyor ama bana kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…