- 2 Kasım 2023
- 191
- 57
- 18
- Konu Sahibi lilamucize
Aşerince herhangi bir yerinizi ellediğinizde çocukta orada leke çıkar mı bunu büyüklerden duydum ve içimde kaygı oldu çünkü elliyorum sürekli unutup
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmaz hamileliğim boyunca çoğu şey yasaktı meyveler, tatlı vs bebek iri olduğu için dahada irilesmesin diye cogu şeyi canım çekti yemedim hiç biryerinde bir leke yokAşerince herhangi bir yerinizi ellediğinizde çocukta orada leke çıkar mı bunu büyüklerden duydum ve içimde kaygı oldu çünkü elliyorum sürekli unutup
Herhangi bir yerinizi ellediniz mi peki zaten ellwyince oluyor diye duymuştumÇıkmaz hamileliğim boyunca çoğu şey yasaktı meyveler, tatlı vs bebek iri olduğu için dahada irilesmesin diye cogu şeyi canım çekti yemedim hiç biryerinde bir leke yok
Bari şekli güzel şeyler aşerin:)Aşerince herhangi bir yerinizi ellediğinizde çocukta orada leke çıkar mı bunu büyüklerden duydum ve içimde kaygı oldu çünkü elliyorum sürekli unutup
Yaaa nolur öyle demeyin çok taktım kafama zatenBari şekli güzel şeyler aşerin:)
Böyle bir şey yok takmayın boşuna. Gerçek olsa hepimiz benek benek gezerdik dimi..Yaaa nolur öyle demeyin çok taktım kafama zaten![]()
YaaaaBöyle bir şey yok takmayın boşuna. Gerçek olsa hepimiz benek benek gezerdik dimi..
Ben soruyorum, sizce çıkar mı? Şöyle mantık çerçevesinde bir düşünün…Aşerince herhangi bir yerinizi ellediğinizde çocukta orada leke çıkar mı
Ay ellemisimdir tabiki, ama ben daha çok yedikten sonra ellersen olur diye biliyorum mesela bir arkadaşım ciğer yemiş kolunu kasimis bebegin kolunda ciğer gibi leke vardı kardeşim hamileligi boyunca çilek yedi bebeginin tam anlinda çilek şeklinde leke vardı büyüdükçe geçti ama şuanda yok meselaHerhangi bir yerinizi ellediniz mi peki zaten ellwyince oluyor diye duymuştum![]()
Aaa çok şaşırdım herkeste farklı demek kiiiAy ellemisimdir tabiki, ama ben daha çok yedikten sonra ellersen olur diye biliyorum mesela bir arkadaşım ciğer yemiş kolunu kasimis bebegin kolunda ciğer gibi leke vardı kardeşim hamileligi boyunca çilek yedi bebeginin tam anlinda çilek şeklinde leke vardı büyüdükçe geçti ama şuanda yok mesela
Yani ama herkeste olacak diye birşey yok ayva yeyince bebek gamzeli olur derler mesela ona bakarsakta bütün ayva yiyen annelerin bebekleri gamzeli olurduAaa çok şaşırdım herkeste farklı demek kiii
Yorumlarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim keşke bu inançları hiç kafamıza sokmasalarYani ama herkeste olacak diye birşey yok ayva yeyince bebek gamzeli olur derler mesela ona bakarsakta bütün ayva yiyen annelerin bebekleri gamzeli olurduben hiç yemedim benimki gamzeli
![]()
Çok takılmayın böyle şeylere hurafe canınız çekiyorsa yeyinYorumlarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim keşke bu inançları hiç kafamıza sokmasalar![]()
Çok sağolun çok aminÇok takılmayın böyle şeylere hurafe canınız çekiyorsa yeyinsağlıkla gelsin bebisiniz