Aşerme bu mudur🤔

Redpanda11

Bal böceğim 🍯 🧜‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
3.487
6.189
88
Arkadaşlar ben mide bulantısından pek kahvaltı yapamıyorum krakerle falan geçiştiriyorum. Ama iki gündür canım sürekli tavuk döner çekiyor kiii öyle düşkünlüğüm olan bir yiyecek de değildir. Hatta dün işteyken arayı dahi bekleyemeyip direkt söyleyip yedim. Bugün de aynısı oldu, 2 gibi falan söyledim yedim. İşin garip yani aslında yarısına geldiğimde midem hafif bulanıyor ama yemekten alıkoyamıyorum kendimi, canım aşırı istiyor. Aş erme dedikleri şey bu mu oluyor tecrübeli arkadaşlar 🤔🤔🤔

Evet aseriyorsunuz. Asermek genelde ilk aylarda olur ve değişen hormon seviyelerinden kaynaklıdır. Vücudun bazı besinlere ihtiyaç duyması sonucu oluşur.

Midem bulandığı halde yemek istememe o kadar şaşırdım ki🙈 oysaki şu an mutfağa bile giremiyorum desem yeridir. Teşekkür ederim 🌸

Arkadaşlar ben mide bulantısından pek kahvaltı yapamıyorum krakerle falan geçiştiriyorum. Ama iki gündür canım sürekli tavuk döner çekiyor kiii öyle düşkünlüğüm olan bir yiyecek de değildir. Hatta dün işteyken arayı dahi bekleyemeyip direkt söyleyip yedim. Bugün de aynısı oldu, 2 gibi falan söyledim yedim. İşin garip yani aslında yarısına geldiğimde midem hafif bulanıyor ama yemekten alıkoyamıyorum kendimi, canım aşırı istiyor. Aş erme dedikleri şey bu mu oluyor tecrübeli arkadaşlar 🤔🤔🤔
Valla ben hiç yaşamadım bilmiyorum

Midem bulandığı halde yemek istememe o kadar şaşırdım ki🙈 oysaki şu an mutfağa bile giremiyorum desem yeridir. Teşekkür ederim 🌸
Evet aşeriyorsunuz 😊 yarasın size ! Ben de rüyamda canımın istediği şeyleri ağaçtan topladığımı, kesip hazırladığımı falan görüyorum 😅

Yaa bu oburlugumuz nolcak .. bende sürekli yemek hayalleri kuruyorum. 😂 Ki normalde böyle biri degilimdir🤭
Maşallah sizin hafta gereği iştahınız yerindedir 🤣🌸 ben hala kokulardan ve iştahsızlıktan muzdaribim maalesef ☹ meyveler de olmasa aç kalacağım. Yemek hayallerine, oburluğa razıyım 😅

Evet aşeriyorsunuz 😊 yarasın size ! Ben de rüyamda canımın istediği şeyleri ağaçtan topladığımı, kesip hazırladığımı falan görüyorum 😅
Akşam da rüyamda yemek gördüm ama canım çekmiyor, yiyemiyorum 🫢 2 gün istedi canım döneri, şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor 🤢

Hamileyken herseyden tiksindigim icin hicbir sey canim cekmiyordu. Ama hamileligin ilk haftalarinda, daha hamile oldugumu bilmiyorken canım acayip suşi cekmisti. Normalde yedigim bir sey de degil. 😂 1 2 hafta oyle canım cekti, ben yiyemeden hamile oldugumu ogrendim ve mide bulantilarim basladi. Sanirim o zaman asermistim. Sonradan anladim

Ben ilk 2-3 ay acılı biber kızartmasının yanına 1,5 ekmekle kahvaltı yapıyordum.😂 aşermeymiş🥲

Evet canim aş eriyorsun masaAllah saglikla al kucagina bu anların tadini cikar ye gitsin 😃🧿

Bi kere aserdim inanılmaz güzel bisey ya mercimek çorbası aserdim 😆 ama nasıl yedim varya ellerimle tabağı yaladim resmen 😍çok değişik bi duygu

Akşam da rüyamda yemek gördüm ama canım çekmiyor, yiyemiyorum 🫢 2 gün istedi canım döneri, şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor 🤢
Yemek düşünceleri benim de midemi bulandırıyor doktorum 1 ay daha devam eder dedi ☹

Evet normalde asssla ağzınıza sürmeyeceğiniz şeyleri istetiyor aşerme olayı 🥲
Ben mcdonalds hamburgeri ve patatesi aşermiştim deli gibi normalde ağzıma sürmediğim bir şey öyle yerlerin önünden bile geçmem sağlıklı beslenme takıntım vardır ama bu hamilelik beni mahvetti ne kadar pis zararlı asla yanından geçmeyeceğim şey varsa inat gibi canım gidip onu çekiyor 🥹

Back
X