Aşerme

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Son zamanlar merak ettigim bir konu var hamile bir bayan sadece tatli, tuzlu, eksi gibi seyleremi aşerer yani eksi olsun da ne olursa olsun veya tatli olsunda, yoksa sirf belli bir yiyecege aşersinizmi hic? Son bir kac gündür kafayi taktigim bir yiyecek var acaba benmi psikolojik olarak abartiyorum diyorum

canım.... benim canım genelde şerbetli tatlılar çeker ama tuzlu şeylerde istiyor tabii.:56: ne olduğu önemli değil tatlı yada tuzlu olsunda. ekşiyi gene hiç sevmem.:27: ama bazende canım belli bir şey istiyor aklımdan yiyene kadar çıkmıyor. geçen anadoluyu gezen programlardan birini izledim. orada yapıp yedikleri şey aklımdan gitmemişti. sonra yapamayacağım bir şey olduğu için bende avucumu yalayıp totoma sürdüm. bebek özenmesin diye :1:

Son düzenleme:
Son zamanlar merak ettigim bir konu var hamile bir bayan sadece tatli, tuzlu, eksi gibi seyleremi aşerer yani eksi olsun da ne olursa olsun veya tatli olsunda, yoksa sirf belli bir yiyecege aşersinizmi hic? Son bir kac gündür kafayi taktigim bir yiyecek var acaba benmi psikolojik olarak abartiyorum diyorum

Çok normal yaşadığın şey.Bu aralar turşuya acayip bir şekilde aşeriyorum.Durduramıyorum başladığım zaman kendimi :D

Ben cevizli bir cörek yemistim kafayi ona taktim okadar secenek var sen taa ne zaman yedigin bulunmasi mümkün olmayan seyî iste dur.. Kac gün oldu hala canim isteyip duruyor... Esim elin de bir telefon aramadigi pastane kalmadi yazik garibimin

Back
X