Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oyleyim tuz yemek isdiyorum cok.portakalda yiyorum peynirde.acaba cinsiyyeti ne olacak cok merak ediyorum sen oyrendinmi cinsiyyetikizlar normalde asla tuz sevmem ama hamileliğimde deli gibi ekşi ve tuz istyorum. peynir yiyorum portakal yiyorum dondurmada yiyorum :)) yeşillik tarzi şeyler istiyorum. ama sirf tuz yemek için salatalik domates kesip bol tuzlu yiyorum:) normal mi acaba? 3 aylik hamileyim
hayir daha öğrenmedim:)Bende oyleyim tuz yemek isdiyorum cok.portakalda yiyorum peynirde.acaba cinsiyyeti ne olacak cok merak ediyorum sen oyrendinmi cinsiyyeti
bukdr küçükken sıkıntı diil ama ilerleyen aylarda fazla ödem tutturur tuz tansiyonunuda yükseltebilir çok alıştırma kendini ilk aylar bulantıdan ya da bulantı olmasa bile midenin o değişik halinden genelde tuzlu şeylere yönelio insan bende peynir ekmek ve turşuya sarmıştm ama sonra geçti :)kizlar normalde asla tuz sevmem ama hamileliğimde deli gibi ekşi ve tuz istyorum. peynir yiyorum portakal yiyorum dondurmada yiyorum :)) yeşillik tarzi şeyler istiyorum. ama sirf tuz yemek için salatalik domates kesip bol tuzlu yiyorum:) normal mi acaba? 3 aylik hamileyim
cinsiyet neydi peki? :)bukdr küçükken sıkıntı diil ama ilerleyen aylarda fazla ödem tutturur tuz tansiyonunuda yükseltebilir çok alıştırma kendini ilk aylar bulantıdan ya da bulantı olmasa bile midenin o değişik halinden genelde tuzlu şeylere yönelio insan bende peynir ekmek ve turşuya sarmıştm ama sonra geçti :)
erkek :)cinsiyet neydi peki? :)
rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin, benim hissim hep kiz diyo bakalim 1 ay sonra ogrenicez :)erkek :)
bizde hep kız istemiştik ama erkek diince de öyle bi benimsedik ki yavrumuz sonuçta ilk çocuk ztn :) 12. haftada öğrendim erkek olduğunurabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin, benim hissim hep kiz diyo bakalim 1 ay sonra ogrenicez :)
hayirlisi olsun inşallah. hayirli evlat ve sağlıklı olmasi tek dileğimiz:) neler yaşadın hamilelikte biraz açar misin?bizde hep kız istemiştik ama erkek diince de öyle bi benimsedik ki yavrumuz sonuçta ilk çocuk ztn :) 12. haftada öğrendim erkek olduğunu
yok hala hamileyim 38. haftanın içindeyim daha doğum olmadı bulantım ağrım sızım hiç bişeyim olmadı çok şükür çalışıyorum özel sektörde çalışabileceğim max süre olan 37. hafta sonuna kdr çalıştm yeni doğum iznine ayrıldım hiç zorlanmadm çok şükür 11 kg aldm bebeğin gelişimi normal aralıkta aşermem de olmadı ille de şunu isterim die ama 30. haftada birden rahim ağzı kısalması çıktı biraz dinlenmeye çekildim ilaç kullandım kendimi çok yormamaya çalıştm bebişte hala doğmadı erken doğum riski çıkmasına rağmen :) şimdide ne saman doğcak diye bekliyoruz işte heyecanlave sen şuan hamile mi yoksa dogum mu yaptin:))
hayirlisi olsun canim sağsaglim nasib olur insallah kucağına almak:)yok hala hamileyim 38. haftanın içindeyim daha doğum olmadı bulantım ağrım sızım hiç bişeyim olmadı çok şükür çalışıyorum özel sektörde çalışabileceğim max süre olan 37. hafta sonuna kdr çalıştm yeni doğum iznine ayrıldım hiç zorlanmadm çok şükür 11 kg aldm bebeğin gelişimi normal aralıkta aşermem de olmadı ille de şunu isterim die ama 30. haftada birden rahim ağzı kısalması çıktı biraz dinlenmeye çekildim ilaç kullandım kendimi çok yormamaya çalıştm bebişte hala doğmadı erken doğum riski çıkmasına rağmen :) şimdide ne saman doğcak diye bekliyoruz işte heyecanla
kiz Allah seni :)) söyleme böyle canimiz istiyo sonra bol tuzluuu :)))Kız konunu görünce şöyle çıtır çıtır acur istedi canım bi de hani kelek turşusu var ya oh![]()
Resmen ağzım sulandi gidip salatalik yiyim benkiz Allah seni :)) söyleme böyle canimiz istiyo sonra bol tuzluuu :)))
en güzeli bende akşam yiyim :)) kac ayliksin?Resmen ağzım sulandi gidip salatalik yiyim ben![]()
Daha 7 haftalıgız o yüzden bogazimi tutuyorum.fazla kalorili şeyler isteyince yemiyorum ama böyle ot falan isteyince daliyorum buz dolabınaen güzeli bende akşam yiyim :)) kac ayliksin?
ayy daha yeni :) boyle bol tuz ekşi enfes olur :)Daha 7 haftalıgız o yüzden bogazimi tutuyorum.fazla kalorili şeyler isteyince yemiyorum ama böyle ot falan isteyince daliyorum buz dolabına![]()