Aşermeler ne alemde kızlarr

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar 9. Haftaya girdim şükür. Can'ım yavaş yavaş bişeyler istemeye başladı. Bugün dondurma istedi. Sizde ne var ne yok. Anlatın biraz ..

Kızlar 9. Haftaya girdim şükür. Can'ım yavaş yavaş bişeyler istemeye başladı. Bugün dondurma istedi. Sizde ne var ne yok. Anlatın biraz ..
Herşeyi aşeriyorum ahahhha. Yersiz aşermelerim var. Ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Haşlanmış tavuk aşerdim bugün. Böyle suyuyla birlikte. Bi ara da kedi maması istiyordu canım.

Herşeyi aşeriyorum ahahhha. Yersiz aşermelerim var. Ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Haşlanmış tavuk aşerdim bugün. Böyle suyuyla birlikte. Bi ara da kedi maması istiyordu canım.
Kız kedi maması ne alaka . Ay bu hamilelik nasıl bişey. Arkadaşımda toprak yiyor

Hamile oldugumu ogrendigimden bu yana hep cekiyo canim biseyler onceki aksam benimde aklima dondurma geldi yedim, bu gunde tursu geldi aklima allahtan yakinimizda tursucu var :) En bastan bu yana cilek istiyorum ama onu bulamiyoruz hic bi yerde

Hamile oldugumu ogrendigimden bu yana hep cekiyo canim biseyler onceki aksam benimde aklima dondurma geldi yedim, bu gunde tursu geldi aklima allahtan yakinimizda tursucu var :) En bastan bu yana cilek istiyorum ama onu bulamiyoruz hic bi yerde
Ay nerde yaşıyorsun. Ben manavda gördüm geçen gün çilek . Buzluğumda var azcık. Hamile kalırsam Can'ım çeker diye atmıştım çileği çok severim

Ay nerde yaşıyorsun. Ben manavda gördüm geçen gün çilek . Buzluğumda var azcık. Hamile kalırsam Can'ım çeker diye atmıştım çileği çok severim
Bulgaristandayim canim esimin gorevi nedeniyle Subata kadar malesef, gariban adam sebze meyve haline bile gitti ordada bulamadi kiz kardesim Edirnede hafta sonu yanimiza gelicek ona soyledim bulmaya calisicam dedi tahminimce bulur memleketimizde aranilan bulunuyo valla kiymetini bilin canim :)

Ay inşlh gelir bian önce. Burda olsaydın kargolardım sana

Arkadaşlar ilk hamileyken canım sarımsaklı yoğurtlu makarna istedi hemen yapıp yedim.

Sonra kısır gördüm tv de istedi canım ama daha yemediiiimmm

En son da kahverengi hurma istedi canımmm hemen eşim aldı Sağolsun yedim...

Ama öyle yemezsem dayanamammmmmmm şeklinde değil öylesine canım istedi 8+0 bu arada

allah tamamına erdirsin canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah bende oğluma hamileyken yana yakıla çilek arıyordum aynı bu zamanlardı mado da buldum gerçek çilek parçacıklı dondurma yemiştim bastırmıştı çilek isteğimi sen de bu tarz yerlere bakabilirsin

Canim su an Bulgaristandayim gecen aksam dondurma canim cekti inan onu bile zor buldum kis geldi diye, kiz kardesim Edirnede hafta sonu gelicek ondan istedim ins bulursa getiricek bakalm.

Canim su an Bulgaristandayim gecen aksam dondurma canim cekti inan onu bile zor buldum kis geldi diye, kiz kardesim Edirnede hafta sonu gelicek ondan istedim ins bulursa getiricek bakalm.
ayy canım benim ya inşallah en kısa zamanda yersin valla ben rahatlıcam

pembe beyaz haribo çekti ilk....sonra dondurma ama Nugger...suan mide bulantısı olur gözümün önünden bile bişe geçerse içim kötü oluyor

Oğlun olacak

Ama konserveyse hakikaten çok güzel kokuyor ya soslu moslu böyle benim çilek, kestane ve çok pis yeşil erik çekmişti büyük büyük.
Offf erik de çekti canım. Şükürler olsun buldum yedim. Evet ya konserveler çok güzel kokuyor. Bide ödül mamaları var peynirli böyle mmmmm çikolatalı cips vardı eskiden aynı onlar gibi şeklide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…