Aşermeler ne alemde kızlarr

Nerden tahmin ettin :)

Sarımsak için diyorsan normalde sarımsak soğan çok severim ve O zaman makarna yaptığımda kalmıştı ertesi güne biraz sonra yemeye çalışınca canım hiç istememişti yemedim. Şimdi de olsa yememmm herhalde kalmıştı ya öyle Allah günah yazmasın gebelikten herhalde ıyyy oldum
Ama hep cacık istiyorum yemek istiyorum hatta eşime dedim salatalık alsın diye aldı O da. buralarda market uzak yürüyemem o kadar :) o gün yaptım şimdide cacık yapacak bir yemek düşünüyorum ama yoğurdum yoookkk :) ben de salata yapıcam.

Ama konserveyse hakikaten çok güzel kokuyor ya soslu moslu böyle benim çilek, kestane ve çok pis yeşil erik çekmişti büyük büyük.
Immm yeşil erik tuza batırcan yicen ohh erik zamanı ne zaman kızlar

Bide ben limona tuz döküp yemek istiyorum ama aşırısı zararlı diye arada bir nadiren

Immm yeşil erik tuza batırcan yicen ohh erik zamanı ne zaman kızlar

Bide ben limona tuz döküp yemek istiyorum ama aşırısı zararlı diye arada bir nadiren

Simdi de kız geçti gönlümden eşinizle sizi bi görebilir miyim fotoğraf paylaşabilir misiniz çiftlere göre de bazen tahmin çıkarabiliyorum bu arada erik zamanı yaz şuan zor yakında daha da zorlaşacak pazarı yakalayın. Benim şuan canım dondurma çekti

kızlar dondurma çok yiyorum.
algıda kaymaklı.

birde canım ilk tursu cekmıstı,eve tursu geldi isteğim gitti

sonra karpuz kavun cekti neyseki buldum yedim.
başkada bısey yok.
avakado çekecek hali yok canımızın: D

Valla canım benim hayırlısı olsun sağlıklı Salih ve hayırlı bir evlat olsun da zamanla kızımız da olur oglumuzda Rabbim ikisindende mahrum etmesin :)

Tatlı ekşi olayı doğru değil bence araştırdım ekşi yeyip erkek tatlı yeyip kızı olan da tam tersi de birsuru insan var :)
dondurma satiliyor marketlerde

Benimde canım ilk haftalarda lahana sarması çekmişti. Rüyalarıma giriyordu dumanı üstünde mis gibi

Sonrasında görümcem yapıp getirdi bir tencere sağolsun çünkü mide bulantisindan mutfağa da giremiyordum

Malum annemden uzakta olunca böyle sonrasında annemin yanına gittiğimde 2 3 defa yedim de geçti istek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…