Asgari ücret le ?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
Gunaydin Herkese
28 yaşındayım asgari ücret le çalışıyorum..hayatımda değişiklik ler yapmak istiyorum..
Mesela bir araba almak yada seyahatler yapmak yurdumun heryerini karış karış gezmek gibi..
Ama bunu asgari ücret le nasıl yapabilirim ki?
Bu halime çok şükür bin şükür Rabbim kimseye muhtac etmiyo etmesinde insallah..
Ama çok istiyorum hele de son zamanlarda denize kıyısı olan küçük bir şehirde yaşamımı sürdürmek istiyorum cok sıkıldım kalabalıktan insanlardan :KK61:

evlendiğinizde 2 maaşla istediklerinizi yapmanız mümkün.

tek maaş ve asgari ücretle bunlar çok zor tabi ailenizle yaşamıyorsanız :/ eğer ailenizleyseniz biriktip araba alabilirsiniz..

yada çalışırken lisans önlisans gibi herhangi bir bölümden daha iyi paralar kazanacağınız bir iş için bi kaç yıl okuyabilirsiniz.

istedikten sonra oluru var.

Ailenle mi yaşıyorsun?
İmkansız değil söylediklerin ama şartlara bağlı,aç biraz daha konuyu istersen zira derdin sadece maaş değil sanki??

28 yaş mükemmel bir yaş bence, mevcut işte çalışırken maaşı daha iyi olabilecek bir iş arayabilirsin?
ekstra olarak ücretsiz bir çok sertifika veren eğitimler mevcut birkaç tanesini araştırıp cv'ne ekleyebilirsin çok faydası olur. her ay bir miktar ufakta olsa kenara koyabiliyor musun?
yapamıyorum dersen taksitle gezebilirsin.
şöyle birşey var çok az parayla da gezilebiliyor.
biletlerin en ucuzunu arastırabilirsin ben hep öyle yapıyorum bazı uygulamalar var belli zamanlar indirimle cok ucuza bilet imkanı sunuyorlar.
Çok gezme az konfor olayı.
ucuz apart tarzı kalacak yer ayarlayıp bolca gezebilirsin zaten yatmadan yatmaya giriliyor otellere de.

Eğer ailenle yaşıyorsan ve ailene maddi yardımda bulunmuyorsan bu istediklerini gerçekleştirebilirsin. Taksitle turlara yazılabilirsin 3-4 günlük.

Ailemle yaşıyorum..ama yine yetmiyo oyle dışarda gezmem yemem içmem..
Eğer amaç başta araba almaksa ki benim öyle bir hedefim var.Borçtan kurtulabilirsek tabi :)
Önce birazcık birikim sonra o arabayı alıp mecbur bırakıcam kendimi ödemeye.Tamamını biriktirene kadar bekleyemiciiğim zira.

28 yaş mükemmel bir yaş bence, mevcut işte çalışırken maaşı daha iyi olabilecek bir iş arayabilirsin?
ekstra olarak ücretsiz bir çok sertifika veren eğitimler mevcut birkaç tanesini araştırıp cv'ne ekleyebilirsin çok faydası olur. her ay bir miktar ufakta olsa kenara koyabiliyor musun?
yapamıyorum dersen taksitle gezebilirsin.
şöyle birşey var çok az parayla da gezilebiliyor.
biletlerin en ucuzunu arastırabilirsin ben hep öyle yapıyorum bazı uygulamalar var belli zamanlar indirimle cok ucuza bilet imkanı sunuyorlar.
Çok gezme az konfor olayı.
ucuz apart tarzı kalacak yer ayarlayıp bolca gezebilirsin zaten yatmadan yatmaya giriliyor otellere de.
Daha iyi bi iş bende düşündüm ama nasıl heryer asgari ucret veriyor

Back
X