Asgari ücret le ?

Asgari ücretle geçiniyorsunuz ve araba almak istiyorsunuz biraz zor. İleride evleneceksiniz sonuçta para biriktirmeniz lazım ailenize de yardım ediyormuşsunuz illa arabayla gitmenize gerek yok bir araçla gidipte de gezebilirsiniz herkes ister öyle arabayla sahil sahil gezmeyi ama şartlar işte.

Eğer amaç başta araba almaksa ki benim öyle bir hedefim var.Borçtan kurtulabilirsek tabi :)
Önce birazcık birikim sonra o arabayı alıp mecbur bırakıcam kendimi ödemeye.Tamamını biriktirene kadar bekleyemiciiğim zira.

Pardon kadar lilk bi araba düşünüyorsunuz yatırım amaçlı mi?

Aileme sadece aylik 600 tl veriyorum..

Sadece mi? Maaşın yarısını veriyorsunuz:KK66:
10000 tl lik bir araba dusunmezmisin ilk etapta 3 yıllık kredi ceksen aylık 350tl odersin
Ailene de araba aldım 500 tl vercem de:KK70:
500+350=850
1300-850=450tl kalir .yeme içme kira bedava:KK53:

Bir de tur sirketine git ucuz Otel Rezervasyonu yap 9 a böldür 100tlaylik
Sana da 350tl kalıyor yeter idareli ol biraz:KK76:

Kaç yıldır aynı işyerinde çalışıyorsun ?
Maaşın hiç artmadı mı?
Günü birlik yada hafta sonları turları var hem uygun hemde daha çok yer gezebiliyorsun
Bence dene derim

Gunaydin Herkese
28 yaşındayım asgari ücret le çalışıyorum..hayatımda değişiklik ler yapmak istiyorum..
Mesela bir araba almak yada seyahatler yapmak yurdumun heryerini karış karış gezmek gibi..
Ama bunu asgari ücret le nasıl yapabilirim ki?
Bu halime çok şükür bin şükür Rabbim kimseye muhtac etmiyo etmesinde insallah..
Ama çok istiyorum hele de son zamanlarda denize kıyısı olan küçük bir şehirde yaşamımı sürdürmek istiyorum cok sıkıldım kalabalıktan insanlardan :KK61:

Daha çok para kazanmanın yollarını bulmam lazım. Yasin kaç deneyimin ne mesleğin ne tam olarak bilmiyorum ama.

1. Mesleğinde kendini geliştirip daha çok gelir elde edebilirsin.

2. İnternetten para kazanma yollarını arastirabilitsin.

3. İSMEK vb kurslar ile yeni bir meslek edinip bunu paraya çevirmeye çalışabilirsiniz.

4. Mevcut işinizi yani sıra başka meslek gerektirmeyen ikinci bir işe başlayabilirsin. Mesela hafta sonları temizlige gitmek. Pazarda bişeyler satmak. Bir apartmanda merdiven silmek, çöpleri atmak vb gibi.

Aklıma gelenler bunlar. Canim inşallah faydali olur.

öyle aileler çok. öğrenmek için zordum. 600 tl aileye gidiyosa geriye 700 kalır. o da ancak size yeter. fazla bi birikim yapamazsınız :KK43:
Haklısın öyle aileler var burdan okuyorum ağzım açık..bizimkiler oyle değil.600 tl kardeşime yolluyorum..onuda ben teklif ettim zor bela :( hergun sorar babacım kizim paranı aldik paran varmi diye :(

Haklısın öyle aileler var burdan okuyorum ağzım açık..bizimkiler oyle değil.600 tl kardeşime yolluyorum..onuda ben teklif ettim zor bela :KK43: hergun sorar babacım kizim paranı aldik paran varmi diye :KK43:
eğer ailenizin ihtiyacı yoksa yardım etmeyi bırakabilirsiniz veya miktarı azaltabilirsiniz

Asgari ücretle geçiniyorsunuz ve araba almak istiyorsunuz biraz zor. İleride evleneceksiniz sonuçta para biriktirmeniz lazım ailenize de yardım ediyormuşsunuz illa arabayla gitmenize gerek yok bir araçla gidipte de gezebilirsiniz herkes ister öyle arabayla sahil sahil gezmeyi ama şartlar işte.
Yok arabayla gezmek için istemedim araba almayı..yani farklı şeyler yapmak..araba alsamda gidemem zaten tek

Daha çok para kazanmanın yollarını bulmam lazım. Yasin kaç deneyimin ne mesleğin ne tam olarak bilmiyorum ama.

1. Mesleğinde kendini geliştirip daha çok gelir elde edebilirsin.

2. İnternetten para kazanma yollarını arastirabilitsin.

3. İSMEK vb kurslar ile yeni bir meslek edinip bunu paraya çevirmeye çalışabilirsiniz.

4. Mevcut işinizi yani sıra başka meslek gerektirmeyen ikinci bir işe başlayabilirsin. Mesela hafta sonları temizlige gitmek. Pazarda bişeyler satmak. Bir apartmanda merdiven silmek, çöpleri atmak vb gibi.

Aklıma gelenler bunlar. Canim inşallah faydali olur.
Cogu zaman pazar bile gidebiliyorum işler kaliyo hangi ara calisacamki:(

Back
X