Asgari ücret

Vardir tabi
Insan kiymeti mi var sanki
Yasamak denirse tabi ona da ...

Iki kisinin parasiYla.evleneli 1 yil olmadi ve hamileyim. Evi yillik tutmustuk asgari ucretle gecinmeye calisiyoruz ay basini getieme cabasi surekli ve 4 ay sonra kira dolacak ve benim dogumuma denk geliyo napicamizi bilmiyorum.

Iki kisinin parasiYla.evleneli 1 yil olmadi ve hamileyim. Evi yillik tutmustuk asgari ucretle gecinmeye calisiyoruz ay basini getieme cabasi surekli ve 4 ay sonra kira dolacak ve benim dogumuma denk geliyo napicamizi bilmiyorum.
Siz doğumdan sonra işi bırakacak mısınız?
Yaşadığınız yer büyük şehir mi küçük yer mi?

Adanada yasiyorum.esimin ailesi lokantalari ve kahvehaneleri var ama bugune kadar hic bizaman boyun egmedik onlarq onlarda durumunuz nasil die sormazlar.ustune okadar parayi napiyosunuz derler cok paraymis gibi.ya bunada sukur ama elimize bebek gecicek ve tasinmak zorundayiz kira odemek zorundayiz nasil olucak bu is

Ben calismiyorum calismayi dusundum aslinda ama bu gobekle kim beni ise alicak esimde baskalarinin yaninda calismama izin vermiyo kaynanalarla calisiyim dedim kayinbabam hamile nasil calissin dedi

istanbul için (eski kiracı değilse) imkansız,
geçen yıl arkadaşıma ev aradık, 1000 tl nin altında ev bulamadık, kış günü faturalar da 300 ü geçer, kalan 100 tl de yol parası yapılır, o kadar...

Valla yasayanlara gercekten helal olsun her ay basi hesap yapariz bunu boyle bunu soyle yapariz die ama evdeki hesap hic carsiya uymuyor

Ben calismiyorum calismayi dusundum aslinda ama bu gobekle kim beni ise alicak esimde baskalarinin yaninda calismama izin vermiyo kaynanalarla calisiyim dedim kayinbabam hamile nasil calissin dedi
İki asgari ücret deyince ben senin de çalıştığını düşündüm.
Ev kiranız 700-800 ise ve sadece eşiniz çalışıyorsa gerçekten zor olur. Çünkü bebek de gelecek dediniz

Biz neden gecineyoruz ozaman oyle çarçur da etmiyoruz ama bitek onunla ay basini getirmeye caliyoruz ya ev kira olmasa sıkıntı degilde ev kira onu nasil oduceyiz die dusunuyorum

Evet sadece esim calisiyor :/ onunda kafasina taktini biliyorum soylemesede buaralar hep dusunceli ve morelsiz buda benim canimi sıkıyor

Biz neden gecineyoruz ozaman oyle çarçur da etmiyoruz ama bitek onunla ay basini getirmeye caliyoruz ya ev kira olmasa sıkıntı degilde ev kira onu nasil oduceyiz die dusunuyorum
Canım kira ne kadar ödüyorsunuz sigara falan içmiyordur eşin herhalde
1400 TL ile kira olmasa bile zor geçinir insan
Bebekte geliyor Allah yardımcın olsun.,
Bizde zor geçiniyoruz borcumuz var kara kara düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…