Asgari ücrete çalışmak ağır geliyor

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Evet eşimide düşünüp işten çıkmayı bir yol olarak göremiyorum çünkü zorlanırız bebek konusunda haklısınız evin ödemesi 1 yıl kadar var diyoruz bebek olana kadar ödeme biter rahat ederiz olmama ihtimalide aklıma gelince korkuyorum

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••

Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık en kısa zamanda kurumsal yerde iş bakıcam ınşAllah

Asgari ücretle calışmak zoruma gidiyor cümleniz yanlış. Konuya gelecek olursak,öyle saygısız adam bana 10 bin verse yine de durmam bırakırım o işi

Eğer işten çıkacak olursanız ayrımcılık tazminatı istemeyi unutmayın.

Asgari ücretle calışmak zoruma gidiyor cümleniz yanlış. Konuya gelecek olursak,öyle saygısız adam bana 10 bin verse yine de durmam bırakırım o işi
Adamın karakterinden dolayı gücüm tükendi artık bide 6 yıl tecrüben olsun adam 2000 versin.Yüzüne baktıkça tiksinti geliyor

Eğer işten çıkacak olursanız ayrımcılık tazminatı istemeyi unutmayın.
Hukuk okumuş herşeyi biliyor,diş geçiremem galiba.Dün işe son gireni 1,5 saat önce bıraktı diğer abi demiş ben kalıyim yarım saat fazla mesai yapayım ofistekiler yalnız yetişemez diye demiş sen çık ayşe kalsın bana yazdı emretti kalamam yemek yapicam dedim tamam dedi

Onun hukuk okumuş olması kanunlar önünde onu üst0n kılmaz. Siz de haklarınızı bilirsiniz gayet de alırsınız. Hukuk her zaman işçiyi korur.

Benzerini yaşadım gerçekten psikolojik olarak çok zorluyor insanı. Tuvalette ağlama molası veriyordum artık dayanamayıp.

Karşıdaki markete git sigara al diye yolluyor arada 6 şeritli yol var. Ne yaya geçidi var ne üst geçit var. Yolun ortası daha inşaat halde çamur, toz, çukur. Mario gibi engellerin üstünden atlaya atlaya sigaraya ulaşıyordum Elime paspas veriyor git şurayı temizle diye bağırıyor, mutfaktan sesleniyor gel tabağıma yemek koy diye. Ne iş olsa “sen bırak Annwyl yapsın” diye beni yollardı. Mühendis olarak işe girmiştim bir de

Size tavsiyem iş aramaya başlayın gizli gizli. Ne güzel 6 senelik tecrübeniz var cebinizde. Sizi böyle ezmesine izin vermeyin. Bunun sınırı yok çünkü.

Yuhhh insan mı bunları yaptıran?
Böyleleri nefes almamalı ya.

Sizi çok iyi anlıyorum. Ne yazıkki İstanbul’da kurumsal olmayan yerler böyle sanırım. O kadar yerde çalıştım bir tek İstanbul’daki işimde giderken ayaklarım geri geri çekerdi o patronların adiliği yüzünden Bence iş arayın, hasta oldum doktora gitçem filan diyerek başka görüşmelere gidin. İmkanınız varsa ayrılın, boştayken iş bulun ya, canınızdan kıymetli mi

Paraya ihtiyacın var mı?
Evetse iş bulana kadar idare et mecbursun yani.
Hayirsa 1 sn durma, 3/4 ay sonra daha iyi sartlarda bir iş bulabilirsin

Ben istifa dilekçesi yazmıştım :) Okuyan patronum dilekçeyi görünce gözleri pörtlemişti Bunu kabul edemem değiştir, öyle gel demişti bende işine geliyorsa dedim çıktım gittim:) Arkamdan Terör estirmiş çokta fifi.. Kimseye kendini ezdirmemelisin Rabbim varken kula minnet eyleme..

Uzgunum her yer oyle degil canim bellli ki patronun seni ise yaramaz olarak görüyor ve kucumsemiyorum yanlis anlama ama ayak islerini yaptırıyor imkanin var ise ayril ve daha iyi sana biseyler katicak bi is bul orda olmaz.

.
Kpss calisin.patron işleri malesef boyle
Bankalarla calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…