Asgari ücrete çalışmak ağır geliyor

Stratejik ol. Okuduğun bölüm için çalışıyorsan yenisini bulana kadar sabret. Bu paraya heryerde iş bulursun elbet ama Kariyerini sarsma. Yani küçümsediğim için asla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama orda burda çalıştıktan sonra asıl işini ararken bunlar sana puan kaybettirir. İş ara sonrada arkana bakma.

seni anliyorum. ben de benzerini yasadim yillar once. lisans mezunu ve yl yaparken hem de. asgari ucret aliyordum. patron kahve cay ikrami (misafirleri dahil) hatta oglen yemegi bulasiklari (oradaki herkes sirayla) dusununce yuregim daraliyor...nedeni de ailemin baskisi. babam calis calis is mi var sanki biz de bu yollardan gectik diyip durdu. ( simdi kardesim icin dunyalari onune seriyor. )isten ayrilirsam memlekete cagirdilar falan filan 3 hafta dayanabildim. en son seref yoksunu patronun motorcu arkadaslarina ikram yaparken bon bon bakislara maruz kalinca ben napiyorum ya dedim. bu adamlar benim tirnagim etmez ac yatarim yine de yapmiycam dedim ayrildim. cv m de bile yazmadim bu isyerini. her gece aglayarak uyurdum.
ya piyasa kotu biliyorum ama biran once is aramaya basla ve lutfen.bu sekilde kalma gelistir kendini yapabileceginin en iyisini yap. tirnaginin icindeki pislik kadar degeri olmayan bu insanlara pabuc birakma...

İşte benimde takıldığım noktalar bunlar.Sürekli bi yere gir çık yapmak istemiyorum.Bi yerde ağırlığım olsun istiyorum.Kıdem kazanayım istiyorum

Ağzım açık okudum aynı şeylerin benzerini bana yaşatıyor,sürekli getir götür işlerini bana yaptırıyor daha önce böyle bişey görmedim benden bişey isterken eski patronum minnetle ricayla isterdi bu andaval böyle yapıyor gönderdiği yere giderken yolda ağlıyorum

Son düzenleme:
Ailemdede o baskı vardı girdiğin yerden çıkamazsın baskısı şimdide eşimde var onu da anlamaya çalışıyorum ödemeler ağır ama benim yaşadığım şeyleri o anlamıyor.Onun gözü önünde patron birini çok kötü kovdu sen burda durma demedi evde otursam kayınvalide kaprisi var tayin yazdık çıkana kadar çalışmalıyım

Okurken bile keyiflendim şuan iyi bi yerde misiniz

Seni sekreter gibi görüyor kadınsın yaa
Aptal herif
Başka bir yerden iş bakmaya başla derim

İşte benimde takıldığım noktalar bunlar.Sürekli bi yere gir çık yapmak istemiyorum.Bi yerde ağırlığım olsun istiyorum.Kıdem kazanayım istiyorum
Kıdemde malesef böyle dangozlara katlanarak kazanılıyor. Arayışını sürdür kendi uzmanlığında bir iş bulduktan sonra çıkabilirsin. Aksi taktirde macera arama.

Seni sekreter gibi görüyor kadınsın yaa
Aptal herif
Başka bir yerden iş bakmaya başla derim
Evet kadın olduğumun evli olduğumun üniv okuduğumun farkında değil
Kıdemde malesef böyle dangozlara katlanarak kazanılıyor. Arayışını sürdür kendi uzmanlığında bir iş bulduktan sonra çıkabilirsin. Aksi taktirde macera arama.
Bugün bir arkadaşımızı istifaya mecbur etti çocukta pek iş yapmıyordu ama artık ayarlamalara dayanamadı istifa etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…