- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi guneshergundogar
-
Eşinizden ayrıldınız mı yoksa vefat mı etti ?Merhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama cocuklardan biz baska adam istemeyiz evde dedi
Hoş zaten aday adayı bile yok hayatımda
Benim yerimde olsanız siz napardınız?
Babamla annem ayrı babamdan hayır yok annemin de dusuk emekli maası var kendine bile yetmiyorAileniz destek olmuyor mu
Offf hayat çok zor gerçekten, lütfen devletten destek alın, sosyal hizmetlere başvurun veya valiliğe dilekçe yazın, bu durumda sakın evlenmeyi çözüm olarak görmeyin öncelik siz ve çocuklarınız olsun , Rabbim yardım etsin inşallahMerhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Ayrıldım aldatıyodu surekli canıma tak ettiEşinizden ayrıldınız mı yoksa vefat mı etti ?
(Nafaka durumu için soruyorum)
Haftada 6 gün çalışıyormuşsunuz zaten , ek iş yapacak vaktinizde yok . Acaba kaymakamlığa ya da sosyal yardımlaşmaya mı başvursanız belki birseyler çıkar .
Annenizle yasasaniz bir süreBabamla annem ayrı babamdan hayır yok annemin de dusuk emekli maası var kendine bile yetmiyor
O zaman nafaka da almıyorsunuz .Ayrıldım aldatıyodu surekli canıma tak etti
Nafaka odemiyo issiz gucsuzun teki
Annenizle birlikte yaşasanız ev kirasına destek olur hiç değilsrBabamla annem ayrı babamdan hayır yok annemin de dusuk emekli maası var kendine bile yetmiyor
annemin evi bi oda bi salon oraya sığmayız ki hem annem de ben de aynı evde surekli yapamayızAnnenizle yasasaniz bir süre
Anneyle aynı eve cıksanız?Kırayı bolussenız?Merhaba
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Sız calısıyrsınuz cocuklar okulda.Yanı ne ara görusceksınız de aynı evde sorun cıkacak?Aksamdan aksama katlanamayack durumda mısınız bırbırınıze?annemin evi bi oda bi salon oraya sığmayız ki hem annem de ben de aynı evde surekli yapamayız
Çaresizliğimden bakıyo kadın yoksa 2 cocuga bakmak da istiyo gibi bi hali yok zaten zoraki bakıyo ben hissediyorum
Annem kiracı değil 1+1 evi var babamla ayrılınca almıstı eviAnneyle aynı eve cıksanız?Kırayı bolussenız?
Cocukların babaları nerde?Nafaka vs ödemıyor mu?
Orayı kıraya verıp sıze tasınsa.Yanı sız dusunmussunuzdur bunları tabı ama.Annem kiracı değil 1+1 evi var babamla ayrılınca almıstı evi
Ben kiradayım
Tabi dusunduk teklif ettim ama oralı olmadı ben kurulu duzenimi bozamam cocuklarına bedava bakıcı oldum haftada 6 gun daha yetmiyomu sana dediOrayı kıraya verıp sıze tasınsa.Yanı sız dusunmussunuzdur bunları tabı ama.
Belkı fıkır olur dedım bılemedım.
Allah yardımcınız olsun
Eşinize yasal olarak bağlanan bir nafaka var mı?Tabi dusunduk teklif ettim ama oralı olmadı ben kurulu duzenimi bozamam cocuklarına bedava bakıcı oldum haftada 6 gun daha yetmiyomu sana dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?