- 11 Nisan 2018
- 1.993
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.861
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+Aynı durumdan muzdarip biriyim ve bende 14.haftadayim aşı olan varsa yazabilir mi? Yoksa olmasak daha mı iyidir bebek açısından
Benim doktorum önerdiği için randevu aldım yarınaAynı durumdan muzdarip biriyim ve bende 14.haftadayim aşı olan varsa yazabilir mi? Yoksa olmasak daha mı iyidir bebek açısından
Hangisini önerdi acaba size ?Benim doktorum önerdiği için randevu aldım yarına
Seçenek önermiyorum dedi ama sadece biontech var zaten mecbur ondan aldımHangisini önerdi acaba size ?
Sinovac açıldı arkadaşım bu yüzden sordum sana da . Sinovac da var şuan biontech de.Seçenek önermiyorum dedi ama sadece biontech var zaten mecbur ondan aldım
Aaa haberim yoktu bilsem alırdım dün denedim olmadı biontech canlı aşı olduğu için yan etkisi olabiliyormuş grip geçirmek gibi vs ama napayım pişman olmaktan iyidir diyip aldımSinovac açıldı arkadaşım bu yüzden sordum sana da . Sinovac da var şuan biontech de.
İptal ettir canimAaa haberim yoktu bilsem alırdım dün denedim olmadı biontech canlı aşı olduğu için yan etkisi olabiliyormuş grip geçirmek gibi vs ama napayım pişman olmaktan iyidir diyip aldım![]()
Bugün banada çıkmış. Vurdurmakta istiyorum doktoruma danışayım bakalım ne diyecek.Kızlar merhaba hamile olup aşı olanlarınız var mı hangisini seçtiniz doktoruma sordum aşıyı öneriyorum ama seçenek belirtmiyorum dedi kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var aşı olmak istiyorum çünkü insanlarla iç içeyim![]()
Benim doktorum olmamı söyledi bugün olacağım inşallah pişman olmayızBugün banada çıkmış. Vurdurmakta istiyorum doktoruma danışayım bakalım ne diyecek.
15.haftama denk gelen güne biontech randevumu aldım. 2 doktorda biontech aşısını olmamı söylediler. Mustasyonlu Covid olmaktan korktuğum için Bilime güveniyorum aşımı olacağımBenim doktorum önerdiği için randevu aldım yarına
Bende az önce oldum aşımı inşallah şifa olur hepimize15.haftama denk gelen güne biontech randevumu aldım. 2 doktorda biontech aşısını olmamı söylediler. Mustasyonlu Covid olmaktan korktuğum için Bilime güveniyorum aşımı olacağım