Aşı Olan Hamileler Hangisini Oldunuz?

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Kızlar merhaba hamile olup aşı olanlarınız var mı hangisini seçtiniz doktoruma sordum aşıyı öneriyorum ama seçenek belirtmiyorum dedi kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var aşı olmak istiyorum çünkü insanlarla iç içeyim

Aynı durumdan muzdarip biriyim ve bende 14.haftadayim aşı olan varsa yazabilir mi? Yoksa olmasak daha mı iyidir bebek açısından

Sinovac açıldı arkadaşım bu yüzden sordum sana da . Sinovac da var şuan biontech de.
Aaa haberim yoktu bilsem alırdım dün denedim olmadı biontech canlı aşı olduğu için yan etkisi olabiliyormuş grip geçirmek gibi vs ama napayım pişman olmaktan iyidir diyip aldım

Bugün banada çıkmış. Vurdurmakta istiyorum doktoruma danışayım bakalım ne diyecek.

15.haftama denk gelen güne biontech randevumu aldım. 2 doktorda biontech aşısını olmamı söylediler. Mustasyonlu Covid olmaktan korktuğum için Bilime güveniyorum aşımı olacağım
Bende az önce oldum aşımı inşallah şifa olur hepimize

Ilk 3 aydan sonra istedgnz asiyi olablrsnz dyorlar. Eger emzryorsanz da bebegin 2 aydan buyuk olmasi gerekyorms. Ben 37. Hftadaym..asi olsam bile bu sefer ikinci doz zamani geldgnde bebegn ayı uygun olmuyor söylenenlere gore o yuzden olamiyorum. kaldm bn oyle

Kızlar aşı olan var mı nasılsınız şuan ben dün oldum başım ağrıyor ve midem bulanıyor eşimde aynı hafif grip gibi çevremde olanlarda böyle ne zaman geçer acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…