Kızlar merhaba hamile olup aşı olanlarınız var mı hangisini seçtiniz doktoruma sordum aşıyı öneriyorum ama seçenek belirtmiyorum dedi kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var aşı olmak istiyorum çünkü insanlarla iç içeyim
Aaa haberim yoktu bilsem alırdım dün denedim olmadı biontech canlı aşı olduğu için yan etkisi olabiliyormuş grip geçirmek gibi vs ama napayım pişman olmaktan iyidir diyip aldım
Aaa haberim yoktu bilsem alırdım dün denedim olmadı biontech canlı aşı olduğu için yan etkisi olabiliyormuş grip geçirmek gibi vs ama napayım pişman olmaktan iyidir diyip aldım
Kızlar merhaba hamile olup aşı olanlarınız var mı hangisini seçtiniz doktoruma sordum aşıyı öneriyorum ama seçenek belirtmiyorum dedi kafam karıştı yardımınıza ihtiyacım var aşı olmak istiyorum çünkü insanlarla iç içeyim
Ilk 3 aydan sonra istedgnz asiyi olablrsnz dyorlar. Eger emzryorsanz da bebegin 2 aydan buyuk olmasi gerekyorms. Ben 37. Hftadaym..asi olsam bile bu sefer ikinci doz zamani geldgnde bebegn ayı uygun olmuyor söylenenlere gore o yuzden olamiyorum. kaldm bn oyle
Kızlar aşı olan var mı nasılsınız şuan ben dün oldum başım ağrıyor ve midem bulanıyor eşimde aynı hafif grip gibi çevremde olanlarda böyle ne zaman geçer acaba