- 6 Aralık 2020
- 109
- 11
- 48
- 28
- Konu Sahibi Yetkinsonla
-
Covıd aşısından sonra millette bi aşı korkusu oluştu yıllardır nerdeydi bu aşı karşıtı kafa karıştıran insanlar anlamıyorum ki . Tüm aşıları yaptırdık zamanında elhamdülillah hem sağlıklı hemde zehir gibi bi oğlum varasm aşıyı yapmak ve takip etmekle yükümlü. yaptırmak istemediğinizi bildireceklerdir. emsal mahkeme kararları var ama bir yandan da aşı yaptırmayan bir çok aile de var. bilemedim
ayrıca aşı ile gelişimin zerre ilişkisi yok
ama çocuk sizin çocuğunuz banane
ben de yaptırdım valla atesi bile çıkmadıCovıd aşısından sonra millette bi aşı korkusu oluştu yıllardır nerdeydi bu aşı karşıtı kafa karıştıran insanlar anlamıyorum ki . Tüm aşıları yaptırdık zamanında elhamdülillah hem sağlıklı hemde zehir gibi bi oğlum var
Sağlıkla büyüsün minikben de yaptırdım valla atesi bile çıkmadısinirleniyorum böylelerine ama sonra diyorum banane
Aşıyı reddeden bir aileyi mahkemeye verdiler de çocuk sosyal hizmetlere verilmedi mi ? Yanlış mı hatırlıyorum haberi ?asm aşıyı yapmak ve takip etmekle yükümlü. yaptırmak istemediğinizi bildireceklerdir. emsal mahkeme kararları var ama bir yandan da aşı yaptırmayan bir çok aile de var. bilemedim
ayrıca aşı ile gelişimin zerre ilişkisi yok
ama çocuk sizin çocuğunuz banane
evet kayyum atandı bebeğe diye hatırlıyorum ben de. ama instagramda falan aşı yaptırmayıp hiçbir sorun yasamayanlar da var. anlamadım neye göre dava açılıyorAşıyı reddeden bir aileyi mahkemeye verdiler de çocuk sosyal hizmetlere verilmedi mi ? Yanlış mı hatırlıyorum haberi ?
Ben de.evet kayyum atandı bebeğe diye hatırlıyorum ben de. ama instagramda falan aşı yaptırmayıp hiçbir sorun yasamayanlar da var. anlamadım neye göre dava açılıyor
Her aşının mutlaka yan etkisi olur herkeste olmasa da. İçtiğimiz en basit parol ağrı kesicininin bile prospektüsünde zibilyon tane yan etki yazar misal. 1000 kişiden birinde bile görülse oraya yazılmak zorundadır çünkü o 1000 kişiden birinin siz olma ihtimali vardır.Merhaba arkadaşlar Kızım şu an 1 yaşına giriyor 6 ay aşısı kadar yaptım ama aşılarını yaptığım zaman hep hastalanıyor ya da hareketlerinde gerileme oluyor 6 Hancı aşısı daha sonra 6 aydır aşı olmuyor ve kızım çok ilerleme kaydetti ve yürüme aşamasında aşırı etti yapacağım ama internette baktığımda mahkeme falan açılıyormuş Bununla ilgili konuşan insanlar var aşırı reddi yapan da ya da yaptıran da bana değindiğinizi anlatır
Valla çok haklısınız benim cocuklariminda ateşi bile çıkmadı ama banane demekle olmuyor işte bu şekilde ki aileler yüzünden ileride salgın hastalıklar artacak ne kadar asi yaptırmış olursak olalım o salginlarin ortasında kalacağızben de yaptırdım valla atesi bile çıkmadısinirleniyorum böylelerine ama sonra diyorum banane
Bende Aşı reddi verdim, tüm sorumluluğu kabul ediyorum diye bir yazı imzaladım sağlık ocağında ordaki ebeye de sordum hatta ben sorumluluk kabul ediyorum da Aşı yapılması halinde oluşacak olumsuzluklarda kim sorumluluk alıyor? Hiç kimse cevabını aldım.Merhaba arkadaşlar Kızım şu an 1 yaşına giriyor 6 ay aşısı kadar yaptım ama aşılarını yaptığım zaman hep hastalanıyor ya da hareketlerinde gerileme oluyor 6 Hancı aşısı daha sonra 6 aydır aşı olmuyor ve kızım çok ilerleme kaydetti ve yürüme aşamasında aşırı etti yapacağım ama internette baktığımda mahkeme falan açılıyormuş Bununla ilgili konuşan insanlar var aşırı reddi yapan da ya da yaptıran da bana değindiğinizi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?