Aşı sonrası

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Arkadasla iki gun once asi oldum biontech.ilk gun hicbir seyim yoktu sabahi asi yeri aciyordu su an kolumun agrisindan duramiyorum desem yeri.bilegimde bir kitle vardi.en cok da orasi sisti agriyor.korktum cok sizde bu tarz sikayetler oldu mu?normal mi ne zaman gecer
Arkadaslar belkinasidan degildir o sebeple sormak istedim sizlerde de oldu mu diye.asidan korkmayinnhic hissetmedim bile olurken

Ben aşı olmadim dha ama ailemin cogu oldu bi sıkıntılrı yok sükür bi doktra gorunun derim gecmis olsun aşı olmaktan korktum suan 😣

Ben de biontech tercih ettim. Hiç yan etki yaşamadım hafif kol ağrısı oldu sadece. Alerjik bir durum mu söz konusu acaba. Geçmiş olsun

Öğlen ben de biontech oldum. Ve olduğumdan beri inanılmaz bir kol ağrısı yaşıyorum. Umarım bu ağrıya başka şikayetler eklenmez 😔

Kol ağrısını ıkı gun cok sıddetlı cektım bas agrısı da yasadım, uyku halı ve devamlı bıryere kıvrılma ıstegı bende nirvana yaptı resmen. Ikı gun sonra gecıyor, benım kolum kutuk gıbı oldu kaldıramadım, normal dıyorlar

Ben dün akşam oldum. Şu an sadece kaldırırken kolum ağırıyor. Ama dünden beri biraz dikkat etmeye çalışıyorum. (İki çocukla ne kadar mümkünse.) Acaba çok mu yordunuz kolunuzu?
Ben kızıma hamileyken tetanoz aşısı olup marketten ağır poşet taşımıştım eve. Çok ağrım oldu. Kolumda da sertlik oluşmuştu. İkinci hamileliğimde akıllandım. Aşıdan sonra kolumu hiç kıpırdatmadım. Sıkıntı yaşamamıştım.

Kol ağrısını ıkı gun cok sıddetlı cektım bas agrısı da yasadım, uyku halı ve devamlı bıryere kıvrılma ıstegı bende nirvana yaptı resmen. Ikı gun sonra gecıyor, benım kolum kutuk gıbı oldu kaldıramadım, normal dıyorlar
Ucuncu gun digerleri de oldu.dun butin gun yattim yemek dahi yiyemedim

Ben dün akşam oldum. Şu an sadece kaldırırken kolum ağırıyor. Ama dünden beri biraz dikkat etmeye çalışıyorum. (İki çocukla ne kadar mümkünse.) Acaba çok mu yordunuz kolunuzu?
Ben kızıma hamileyken tetanoz aşısı olup marketten ağır poşet taşımıştım eve. Çok ağrım oldu. Kolumda da sertlik oluşmuştu. İkinci hamileliğimde akıllandım. Aşıdan sonra kolumu hiç kıpırdatmadım. Sıkıntı yaşamamıştım.
Evet sanirim dikkat etmedim

Bana ateş sıtma falan yapmadı ama halsizlik kol ağrısına bağlı sanırım, kolumu tuta tuta yattım ve dehşet bi başağrısı da tabi. Ara ara on gün boyunca baş ağrısı da yaptı, gerçi ben hamilelik zamanında oldugum tetanozdan da etkilenmiştim, ölüyorum sandım:olamaz::bicak:

Bana ateş sıtma falan yapmadı ama halsizlik kol ağrısına bağlı sanırım, kolumu tuta tuta yattım ve dehşet bi başağrısı da tabi. Ara ara on gün boyunca baş ağrısı da yaptı, gerçi ben hamilelik zamanında oldugum tetanozdan da etkilenmiştim, ölüyorum sandım:olamaz::bicak:

3 Gun önce bende oldum 2 gün kol ağrım oldu birde ilk gün terleme şuan ağrı filan yok ki bunlar normal bence.

Kolunuzu belki yormuş olabilir misiniz ağır iş yaparak belkide o yüzden geçmemiş olabilir ağrı.

Back
X