Asi:(

Sokagintavani

Beyhûde
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
829
3.234
28
Anneler rota asısı hakkında ne dusunuyorsunuz. Ikı aylık asımızı yaptık saglık ocagı rota asısı ozeldır burda yaptırmıyoruz dedı bu ası hereklıyse neden devlet yaptırmıypr kafamda delı sorular:/

ben yaptirdim3 ve 5. ayda yanlis hatirlamiosam 110 -150tl arasinda biseydi asininn tanesi istege bagli ilerde cok faydasi oluo die yaptirdim ben

Evet iki doz varmis. Ilki 3.ay ikincisi 5. ay.. ikinci doz diger cocuklari korumak icinmis. Doktorum ilk dozu yaptirmis kendi kizina sadece. Bi de asi takviminden kaldirilmis bi ara yeniden gelmis hayirlisi bakalim rabbim cocukalarimizi korusun tesekkurler bılgıler ıcın

Bende gerekli olsaydı devlet tarafından yapılırdı diye düşnmüştm hep ama yanlmısım kesinlikle yaptırn gecen hafta 7 aylık oğlum rota virüsü kaptı çok zor bişey kusma ishal bi hafta hastanede serumlarla durdu allah kimsenin basına vermesn bi araştrn yinede ama bence yaptrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…