Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bana ne kadar saçma gelse de günümüzün büyük sorunlarından biri benim de başıma geldi maalesef. Ben sünni bir ailede yetiştim. Aşık olduğum çocuksa alevi. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama ailemin sorun çıkaracağını düşünüyorum. Annem henüz ilişkimi bilmiyor. Geçen gün bir komşumuz bizdeyken konu burdan açıldı. Annemin tepkisi çok sert. Neden dışlıyorsun onlar da insan falan dedim müslümanlıkla alakaları bile yok dedi benim bir kaç alevi arkadaşım var aksine onlar çok iyi dedim utandıkları için dışlanmamak için belli etmiyor çoğu dedi. Yumuşatmaya çalıştım ama nafile konuyu kapatmak zorunda kaldım. Bu konu ileride bana sorun çıkaracak belli ki. Ben sevgilimle bu konuları konustum. Bizden bir farkı olmadigini sadece bizden farklı olarak fazladan Muharrem orucu tuttuklarını söyledi. Kendisi zaten şeker hastası tutamıyor oruç. Ben onu seviyorum ama ailem bu tarz konularda oldukça hassas. Bunu verdiği tepkiden çok rahat anladım. Aranızda boyle bir sorun yaşayan oldu mu? Nasil çözdünüz? Nasıl ikna edebilirm ailemi? Anlamıyorum tanımadan öcü gibi bakan bu zihniyeti. Çok kötü hissediyorum kendimi. Öneri verin lütfen