Aşıgım Aşık :)

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Merhaba hanımlar

Bugun sebepsiz bir aşk huzur mutluuk doluyum adeta ...
Kocama cok asik oldugumu hissettim ; Annem , babam evladım herseyim herbiseyimmis gibi
Uzun zamandır onu sevdigimi gercekren cok svdigimj soylemedigimi hissettrmedigimi hissettim kocaman bir meyve tabagi yaptim goturdum yedirdim

Yatak odami toplarken geldi uzandi ben seni cok seviyorum dedi icim bi hos oldu yahuu
Hayatın karmaşıklıkları yuzunden birbirimizi unutmuşuz borctu harcti dertti derken aynı evde iki arkadaşa dönmüşüz
Bugun anladım ki kimsesiz degilim ik once rabbim sonra onun bna hediyesi eşim var
Ne kadar kïzdırsada yeri gldiginde kalbimi kirsada kırsakta aşk dedikleri duygu herseyin ustunden geliyor
Esimin horlamasına dayanamayan bn muzigi kapartım onu dinliyorum hicte fena degil hni boyle uyurken tutup sıkıp cop cop opesim kucaklayasim var
Bana bisiler olmus icimde tutamadim paylasmk istedim iyi forumlar diliyorum :)

Ben de bayadır böyleydim kocama.
Bi de minnet duygum var, adam hamileyim diye el üstünde tutuyo beni. Yemek yapıyo, temizlik yapıyo, saçlarımı kurutuyo, tırnaklarımı kesiyo. Bi bebekmişim gibi davranıyor bana.

Ama bugün çok üzdü beni. Dövücem korkmasam

Minibüsle 15 dklık bi mesafeye gitmek istedim, arkadaşıma ev oturmasına. Adam izin vermedi.
Ya bişi olursa diyo. Sakınmanın cılkını çıkarıyo. Oooy oy

İlk kez baba olacaksa durum boyledir :)
Ya kıziyoruz sinrden ölduruyolar falan ama olmuyor ya insanin icindeki sevgi ask de

Sefkat bir yerde karsina cikiyor :)
Burada esinun siddetine maruz kapi masa sandalye ne bulursa kafasina geciren kocaları kudukca adamımı bagrima basiyorum inan ki :)
Diyor sende bir degisiklik var bilemiyorum :)
Tirnaklarıni dahi kesiyorsa ip basina kiy arkadasim masallah size :)
Bn kwstiremem turnagimi degil parmkarımi keser bu yanlislikla :)

Uyuyacagimizda esim benden once dalar ve horlar gogsunde yatarken onu dinleyerek uyurum bende hic rahatsiz olmadim simdiye kadar sevgi baska birsey sizinkide daim olsun ins mutluluklar
Esim yatar yatmaz uyur horlamaya baslar
Diyorum hicmi hayaln yok hemen uykuta dalıyorsu tek hayali sendin aldım diyor
Gelde sevme bnu Aminnn cumlemizin insallah tesekkkyr ederim :)

Evet ilk kez baba olcak inş :)
Öff bi de kızdırıp kızdırıp gıdıklamaları, şebeklikleri yok mu..
Bi de ben hemen sırıtıyorum. Süründüremiyorum herifi

Sorma yaa kavgalardan sonra bazen şükrediyorum, küfreden döven adamlardan değil diye. Böyle de gider inş

Valla adam her konuda, yemek de dahil benden kat kat becerikli. Kızım doğunca kızımın tırnaklarını bile ona kestiricem ehehe

İnsallah saglikla bbeginzi kucaginiza alirsiniz cnm =)
Esim bulasik harici her isimde yardimci olmaya calisir Allah razi olsun ona gore bndaha pasakliyim o daha bir tituz bnden sabh bnden once kalkar evi soye bir toplar orayi burayi :)
Sonra gelir oper uyandirir vazn kalkmiyrm cok uykum oluo tabi sinirlenio bagris cagris canavar oluyr :)
Ama seviyorum canavarimi

Allah evinizdeki huzuru bozmasın ,sevginizi daim kılsın MAŞALLAH size hep böyle olun...

Benimki horlayınca ben korkuyorum acaba hasta mı oluyo diye.
Çünkü normalde horlamayı bırak, nefes sesi bile olmuyo adamda. Elimi ağzına yaklaştırıp kontrol ediyorm hehehe :)
normal değil bu ama bir nörolojiye görünün derim ,Allah korusun ciddi sonuçlar doğurabiliyor..

Allah razi olsun guzel dilek ve dualriniz icin ayrica sizlere cok teaekkur ederim .
Bu ufak tartsimalar olmasa evlilikte olmuyrda ama hepiniz sevdiceklenizle mutlu mesut yasayin insallah

Mutluluklar. Ne kadar hoş anlatmissiniz.
Ben her sabah bu duygularla uyanip her aksam bu duygularla uyuyorum. Eşim de bana karşı öyle, cok hissediyorum onun sevgisini.
Ona cok teşekkür ediyorum bana sunduğu sonsuz aşk ve saadet için.
Öyle ki anlatacak kelime bile bulamiyorum
Canimm ya ..
Allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin inşallah.
Herkesin yuvasi huzurlu mutlu saglikli olsun ve minik minik eller de bu yuvada kendine yer etsin insallahhh

Aslına bakarsan herseyden daha cok sevıyorum onu
aıle , kardes vs. onların bana vermedıgı sevgıyı esımde gordum o verdı bana aynı sekılde bende ona mınnet duyuyorum .

Çogu kez bosanma lafı edıp bır ıkı saat kus kaldıktan sonra ben uyuyunca yanıma gelıp öpüp aglayan bır esım var cok duygusal herseye duygulanır merhametlı sevgı dolu etrafındakılerı yaşlıları cocoukları kırmaktan üzmekten cekınnen bırı ben eşimde bunları gordukce daha cok sevdım onu .
Çevresıne olan saygısı ılgısı benı ona cok bagladı dedım kı dısarıdakı ınsanlara bana boyleyse cocuguna cok guzerl bır baba olacagına emınım ALLAHIN ıznıyle ınşallah
Evliligimizin ilk yılı çogu kez cıddı cıddı ayılmayı dusunmustum bırbırımıze uygun olmadıgımızı ıkı sınırlı ınsanın bır arada yapamayacagına ınandırmıstım krendımı aynı sekılde oda ama benı koruyup kollayan adamı esı olarak layık goren adamı cok sevıyorum
Rabbim başımızdan eksıt etmesın

Ben de eşimi bundan dolayi seçtim. Çevresıne sevgili saygili ve cevresi tarafindan çok sevilen bir insan oldugu icin. 1 haftadir bazi hallolmasi gereken işleri var esimin. Ya inanin sanki istanbuldaki herkes seferber oldu. O kadar seviyorlar.
Her gece diyorum Allahim seni benim başımdan eksik etmesin diye.
Ben de coook ama coook seviyorum. Dedigim gibi ona olan aşkım anlatilamaz, anlatamiyorim. Gözüm dolsa hemen gözü dolan bir insan. Senin bir gozyasin icin dunyalari yakarım diyor.
Masallah Allahim agzimizin tadini bozmasin.
Kimsenin agzinin tadini bozmasin inşallah.

Amın canım benım ALLAH mutlulugumuzu daım etsın nsallah :)
ne guzel cevresıne saygılıysa sanada saygılı olur evınde aıle cevreye karsıda aynen oyle

Ne güzel bir konu yaaa bunca kötü konudan sonra içim açıldı vallahi :)
TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM :)
Burada hergun esıne dovup kufur edıp asagılayan hırboları okuyunca ıcım acıyor benım dıyorum kendı kendıme evlılıte ufak tartsımalar evlılıgın tuzu bıberı .
rabbım bızlerı hep mutlu etsın cumlemızı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…