- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi Bensiz Aska Doyma
-
bızdede oyle canım benmkıne senı cok sevıyorum desem ertesı gun uyuzlasıyo bu adama sevgı sozcugu alerjı yapıyor galıba şımarıyorarada bana da oluyor ama ertesi gun onu girtlaklamak icin sebepler uretmesine engel olmuyor bu
Allahim karsina nasibinde neyse onu cikarsin ve bir omur mutlu bahtiyar ol cnm benim :)çok etkilendim yahu özendim şimdi.yarın evleniyom
şaka bi yana boşanmak, üzüntü, dert konularını okumaktan bunlarda bayağı eksik kalmışız sağol aşkını paylaştığın içinAllah ayırmasın tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun inşallah deyip güzel bi temennide de bulunmuş olayım :d
Tesekkur ederim :)İcimi açtın kız vallaa..
O mu görünmeli ben mi eheheh :)normal değil bu ama bir nörolojiye görünün derim ,Allah korusun ciddi sonuçlar doğurabiliyor..
Gunaydın cancagizim :)Bende yaziyim barii, bende aşığım sevgilime sirilsiklam asigim onunla bir geleceği öyle çok istiyorum ki her sabah kollarında uyanmak istiyorum o yüzünün her yerini öpmek istiyorum.. Beni öyle çok seviyor ki kendimi prenses gibi hissediyorumonunla zaman oyle hizli geçiyor ki anlayamiyorum
Onunla tartismayi cok seviyorum cunku hemen gelip prensesinden ozur diliyor.. Cok seviyorum iste anlatamadigim o kadar cok seyvar ki
doyamiyorum. Mesela onunla yemek yapmayi
cok seviyorumtabi yapamamayi
tekrar cikip disarda yemeyionunla
uyanmayi cok seviyorum masum bi melek gibi
uyuyusunu izlemek beni dunyanin en mutlu
insani yapiyor..
Ondan olan her cana kurban olurum isterse 5tane olsun onun kanindan canindanGunaydınkanundan canindan :)
Bu duygularini cok iyi anliyorum cokta guze anlatmişsin :)
İnsanın sevdigi yanında olduktan sonra her snin kiymetini daha iyi anliyor bence hayat guzellesiyor :)
Rabbim icimizdeki sevgiyi bir omur surdursun guzel bebisler nasip etsin bizlere :) cıfter cifter beser beser biraz fazla oldu
Evettt her sey guzelllBazen bıktirmiyoda dil hani delirtiyor evde harp cıkıo
Bir kac saated barisiyoruz
Canim yatiyosun sıkı sıki sarliyor zaten sabah ayni sekilde yattigin gibi kalkiyosun
Okulunuzu bitirin meslekler elinie gecsin ondan sonra fusunursunuz bisicikler evliligin sorumouluklarida var ve bazen istifa edesim geliyor
Hayaller guzeldir hayal gercegin yarisidir unutma
Onunla olan hersey guzel yahuuu
Merhaba hanımlar
Bugun sebepsiz bir aşk huzur mutluuk doluyum adeta ...
Kocama cok asik oldugumu hissettim ; Annem , babam evladım herseyim herbiseyimmis gibi
Uzun zamandır onu sevdigimi gercekren cok svdigimj soylemedigimi hissettrmedigimi hissettim kocaman bir meyve tabagi yaptim goturdum yedirdim
Yatak odami toplarken geldi uzandi ben seni cok seviyorum dedi icim bi hos oldu yahuu
Hayatın karmaşıklıkları yuzunden birbirimizi unutmuşuz borctu harcti dertti derken aynı evde iki arkadaşa dönmüşüz
Bugun anladım ki kimsesiz degilim ik once rabbim sonra onun bna hediyesi eşim var
Ne kadar kïzdırsada yeri gldiginde kalbimi kirsada kırsakta aşk dedikleri duygu herseyin ustunden geliyor
Esimin horlamasına dayanamayan bn muzigi kapartım onu dinliyorum hicte fena degil hni boyle uyurken tutup sıkıp cop cop opesim kucaklayasim var
Bana bisiler olmusicimde tutamadim paylasmk istedim iyi forumlar diliyorum :)
Tesekkur ederim canim o senin tatliligin canm bnm :)Çok tatlısınız siz ama yaa...
Benim gibi evliliğe uzak bir insanı bile özendirdiniz.. Darısı başıma mı desem ne desem..
Mutluluğunuz daim olsun..!
Merhaba hanımlar
Bugun sebepsiz bir aşk huzur mutluuk doluyum adeta ...
Kocama cok asik oldugumu hissettim ; Annem , babam evladım herseyim herbiseyimmis gibi
Uzun zamandır onu sevdigimi gercekren cok svdigimj soylemedigimi hissettrmedigimi hissettim kocaman bir meyve tabagi yaptim goturdum yedirdim
Yatak odami toplarken geldi uzandi ben seni cok seviyorum dedi icim bi hos oldu yahuu
Hayatın karmaşıklıkları yuzunden birbirimizi unutmuşuz borctu harcti dertti derken aynı evde iki arkadaşa dönmüşüz
Bugun anladım ki kimsesiz degilim ik once rabbim sonra onun bna hediyesi eşim var
Ne kadar kïzdırsada yeri gldiginde kalbimi kirsada kırsakta aşk dedikleri duygu herseyin ustunden geliyor
Esimin horlamasına dayanamayan bn muzigi kapartım onu dinliyorum hicte fena degil hni boyle uyurken tutup sıkıp cop cop opesim kucaklayasim var
Bana bisiler olmusicimde tutamadim paylasmk istedim iyi forumlar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?