Aşıgım Aşık :)

çok etkilendim yahu özendim şimdi.yarın evleniyom

şaka bi yana boşanmak, üzüntü, dert konularını okumaktan bunlarda bayağı eksik kalmışız sağol aşkını paylaştığın için Allah ayırmasın tüm sevenleri tez zamanda kavuştursun inşallah deyip güzel bi temennide de bulunmuş olayım :d

Aşkı hissedince her şeyi güzel gelir.
O eksikse her şey batar insana.

Sizinki bunun çok güzel bir örneği olmuş.
Horlama olayı mesela ... =)
Hep böyle hissetmenizi dilerim. Çok güzel.

Tesekkur ederim kizlar guzel dilek dualariniz icinde ayrica tesekkur ederim :)
Allah cumlemize boyle mutluluklar nasip etsin askima ortak oldugunuz icin bu sevinc mutlulugu sizlerle paylastigim icinde ayrica mutluyum :)

Allahim karsina nasibinde neyse onu cikarsin ve bir omur mutlu bahtiyar ol cnm benim :)

Ben de yaziyim barii, bende aşığım sevgilime sirilsiklam asigim onunla bir geleceği öyle çok istiyorum ki her sabah kollarında uyanmak istiyorum o yüzünün her yerini öpmek istiyorum.. Beni öyle çok seviyor ki kendimi prenses gibi hissediyorum onunla zaman oyle hizli geçiyor ki anlayamiyorum
Onunla tartismayi cok seviyorum cunku hemen gelip prensesinden ozur diliyor.. Cok seviyorum iste anlatamadigim o kadar cok seyvar ki
doyamiyorum. Mesela onunla yemek yapmayi
cok seviyorum tabi yapamamayi
tekrar cikip disarda yemeyi onunla
uyanmayi cok seviyorum masum bi melek gibi
uyuyusunu izlemek beni dunyanin en mutlu
insani yapiyor..

Gunaydın cancagizim :)
Bu duygularini cok iyi anliyorum cokta guze anlatmişsin :)

İnsanın sevdigi yanında olduktan sonra her snin kiymetini daha iyi anliyor bence hayat guzellesiyor :)
Rabbim icimizdeki sevgiyi bir omur surdursun guzel bebisler nasip etsin bizlere :) cıfter cifter beser beser biraz fazla oldu

Ondan olan her cana kurban olurum isterse 5tane olsun onun kanindan canindan ama ikimiz de ogrenciyiz henuz:) tabiki o kadar guzel vebbuyuk hayallerimiz var kii yanyana uzanip saatlerce bile hayal kurabiliuoruz.. O kadar sanslisin ki mucuks sevdigin adamin kokusu her an uzerinde yuzu her an karsinda her aksam eve geliyo karsisin da sen

Bazen bıktirmiyoda dil hani delirtiyor evde harp cıkıo
Bir kac saated barisiyoruz
Canim yatiyosun sıkı sıki sarliyor zaten sabah ayni sekilde yattigin gibi kalkiyosun
Okulunuzu bitirin meslekler elinie gecsin ondan sonra fusunursunuz bisicikler evliligin sorumouluklarida var ve bazen istifa edesim geliyor
Hayaller guzeldir hayal gercegin yarisidir unutma
Onunla olan hersey guzel yahuuu

Evettt her sey guzelll

Çok tatlısınız siz ama yaa...
Benim gibi evliliğe uzak bir insanı bile özendirdiniz.. Darısı başıma mı desem ne desem..
Mutluluğunuz daim olsun..!

Çok tatlısınız siz ama yaa...
Benim gibi evliliğe uzak bir insanı bile özendirdiniz.. Darısı başıma mı desem ne desem..
Mutluluğunuz daim olsun..!
Tesekkur ederim canim o senin tatliligin canm bnm :)
Dogru insanla yaildigi surece evlilik cok guzel aslinda insallah hayrli bir kismetinle yuvani kurarsin cnm :)

Benim gibi karamsar birine azcıkta olsa umut verdiniz. tşk.ederim. ALLAH mutluluğunuzu daim etsin inşLLah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…