Aşık değilim dedi

Adama aydınlanma geldi belki de bilemiyorum ama sizin tarafınızdan da, öyle büyük bir aşk, sevgi falan göremedim. Sadece ilgi manyağı gibi gözüküyorsunuz buradan bakınca. Zaten 12 yaş büyük bir adamla ne işiniz var Allah aşkına? Sadece egonuz biraz zedelenmiş bence.

Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrılırsam davetiye gönderdik napicam cıldırmak üzereyim
Adamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?

1,5 ay önceki konunuzda ayrılmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Adamın size maddi yardımları nedeniyle kendinizi evlenmeye mecbur hissedip bir çıkış yolu arıyor olabilir misiniz ?

Adamla apar topar evlenmeye karar verme nedeniniz hamileliğinizmiş, hamileliğiniz doğal nedenlerle sonlanınca evlenmek istemediğinizin farkına varmış olabilir misiniz ?

1,5 ay önceki konunuzda ayrılmayı düşündüğünüzü yazmışsınız. Adamın size maddi yardımları nedeniyle kendinizi evlenmeye mecbur hissedip bir çıkış yolu arıyor olabilir misiniz ?
Teşekkürler müge anlı :27:

Imam nikahlılıqueeee diyorsun

Adam madem sadece allaha aşık çocuk nasıl yaptı saçma tarikatçı vs mi anlamadım tuhaf. Onun dışında da evlilik ilişki bir bütün dış görünüş yaş önemli ben kısa bi erkek istemezdim benim için meslek beyin yapısı görünüş boy önemli

Bir insanla evlenme kriteriniz minnet olmasın. Zor günlerde birinin yanında olmak zaten vicdani bir olaydır.
Size aşık olmadığını söylemesi de çok kırıcı ama en azından dürüst.
Asıl soru, siz aşık mısınız? Yoksa sadece iyi anlaştınız ve size yardımcı mı oldu?
Ama o "durustluge" gerek varmiydi 🤦‍♀️😏

Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Görsel açıdan ben daha üstünüm, boyu benimle aynı falan filan dediğin bir ilişki bence olmamıştır.sen kimsin lan şerefsiz diyeceksin neredeyse.

Muhtemelen iyi bir şey söylediğini zannediyor. Seni seviyorum Rabbime aşığım filan. Klasik erkek beceriksizliği.
Ama siz zaten kusur görüyorsunuz karşıdaki insanda ve evlilikten sonra daha fazlasını görmeye başlayacaksınız.
Ayrıca arkanızdan atlı mı geliyordu da 12 yaş büyük ve tipini beğenmediğiniz adamla nişan yaptınız.

Keşke aşk vs sadece güzellikle olsaydı,karakter,hal,tavır bunların hepsi kriter,zaten aşk doğası gereği ilk görüşte olur saçına,gülüşüne,tepkilerine saçma sapan bir özelliğine oturmasına kalkmasına bile aşık olursunuz sonradan olan sevgi,bağlılık,kabullenmek olur,hiç aşık oldunuzmu bilmiyorum ama eğer olsaydınız boyunu posunu fln böyle görmezdiniz,hani birde benim gözümle görün diye bir laf varya o gerçek.

Muhtemelen iyi bir şey söylediğini zannediyor. Seni seviyorum Rabbime aşığım filan. Klasik erkek beceriksizliği.
Ama siz zaten kusur görüyorsunuz karşıdaki insanda ve evlilikten sonra daha fazlasını görmeye başlayacaksınız.
Ayrıca arkanızdan atlı mı geliyordu da 12 yaş büyük ve tipini beğenmediğiniz adamla nişan yaptınız.
Ayy bence de.bizimki de önce saygı saygı olunca herşey oluyor, aşık olmasan bile saygı hep devam ediyor falan diyordu.tutturmuş illa ki âşık değilim diyecek.ama aramızdaki büyük sevgiden o kadar eminim ki.dediğin gibi beceremiyorlar bazen.ne hissettiğin daha o önemli.

Önceki konunuzu şimdi okudum. Adamı sevmiyorsunuz. İnsanlar ne yapmanız gerektiği konusunda yorumlar yapmış buna rağmen bildiğiniz yolda gitmeye devam etmişsiniz. Şimdide davetiye gönderdik ne yapıcam çıldırmak üzereyim diyorsun? Ee! Ne yapmanız gerektiği belli fakat siz yine kimseyi dinlemeyip evlencek, muhtemelen de sonra boşanacaksınız.

Ayakta uyuyorum yemin ederim.Milletin eski konularını ne yazdığını nerden görüyorsunuz 😂Kırk kere anlatılsa yine anlamam .Merak seviyem koca bir sıfır 😀

Back
X