30, 38 ,evet 4 yil surduUzun süreli bi ilişki miydi ve yaşlarınız kaç acaba
Hayat artik eser miktarda duzgun adam iceriyor. Sans artik...
38 yıl aşkı bulamamış. Hala aşk evliliği mi istiyormuş?30, 38 ,evet 4 yil surdu
O yaşlarda neden uzun süreli ilişki yaşanır ki??30, 38 ,evet 4 yil surdu
38 yaşında ve hala aşk mı diyor? Kim yıllarca aşık kalabiliyor ki?Evlilikte aşktan ziyade sevgi ve saygı önemli
38 yıl aşkı bulamamış. Hala aşk evliliği mi istiyormuş?
Var canim var duzgunleri de var darisi senin basina insAllah.
Yani dürüst davranmış " aşık değilim evlenelim" demesi anormal bir durum değil kiAyrildigimda kac kere beraber olmak istedi, benden baslasi olamiyormus, seviyirmus,inanip yola devam ettim bu defa da asik degilim ama evlenelim diyor
Mesele tam da o olabilir, adam yillardir asksiz yasiyor ama usanmis kalbinin atmasini ozlemis olabilir pekala. hayat kisa, mutsuzluga degmeyecek kadar kisa. kaldi ki, 38 gunumuzde pekcok erkegin ilk evliligini yaptigi bir yas. Adam belki asik olacak, kimbilir? Aramazsa nasil bulabilir ki?
Şimdi siz böyle yazınca mantıklı geldi. Aşk önemli evet bence de ama ne bileyim bi saatten sonra da hani çoluğa çoçuğa karışayım düşüncesi oluyor ya genel insanlarda ondan garipsedim herhalde. Yani tabi bunca yıl bekledim bari aşık olduğum ile evleneyim diyordur ve evet haklıdır. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kız sen ne güzel yazıyosun öyle içim kıpır kıpır oldu. Aşk önemli şey be güzel şey inşallah herkes aşkla evlenirValla panpa hayatta hepsi var acikcasi.
Kimi diyor ki denemekten aramaktan yoruldum tamam bu olsun, hic mi hic uyumlu olmadigi bir insanla evleniyor.
PhDden tanidigim bir erkek hocaydi hem de, baska birine asik oldugu halde ona inat sevmedigi biriyle evlendi, sonra bosanmis, kaza gecirmis bir seyler oldu 6 yildan sonra en basta sevdigi kadinin kapisini calmis ama kapi yuzune kapanmis tabi. Bana kiz anlatti, kizla ofisimiz ayni kattaydi cok cok guzel bir kizdi.
Bir gun internette, bir gazete sutununde Ingiliz bir kadinin hikayesini okumustum yasim geciyor diye duzgun bir adamla evleniyor, cocugu oluyor, daha sonra 38 yasindayken bir gun bir atyarisina gidiyor ve orda biriyle tanisiyor. O noktadan sonra bosaniyor. Ben 30larin basindayim, mesela 20yken bana da 38 cok gec ve geckin gelirdi ama kalp carpiyor. 30da olsan 40d olsan 50de olsan beden yaslaniyor ama kalp yaslanmiyor, hala atabiliyor.
38 kafayla bakarsak evlen barklan ask aramak da neymis yahu otur oturdugun yere denecek bir yas. Ama kalp var ya, insanin basina ne gelirse ondan geliyor iste
Yalnız aşk hep kalmaz ki.O aşk bağlılığa ve sevgiye dönüşür zamanla.Aşk ayakların yerden kesilmes durumudur.Heyecanın doruk noktasıdır ve ne yazık ki gerçekleri görmeye engeldir.Evlilik ise gerçeğin ta kendisidir.Bundan zaten evlenince de uzun süre sevgili kalınca da o aşk denen duygu form değiştirirSevgili bayan yanak, o 2.cumleniz insandan insana degisir. Ben ve pekcok insan tutkulu asktan vazgecemez, ask hayatin ve mutlulugun cok onemli bir parcasi ve eksikligi buyuk mutsuzluga yol acabiliyor. Asksiz evlilik dunyanin en buyuk mutsuzlugu bana gore. Berikiye gore ise cok da onemli degil.
Mesele tam da o olabilir, adam yillardir asksiz yasiyor ama usanmis kalbinin atmasini ozlemis olabilir pekala. hayat kisa, mutsuzluga degmeyecek kadar kisa. kaldi ki, 38 gunumuzde pekcok erkegin ilk evliligini yaptigi bir yas. Adam belki asik olacak, kimbilir? Aramazsa nasil bulabilir ki?
Ben evlendikten sonra aşkın dahada arttığına inanıyorum, yaptığım evlilik sebebiyle galiba. Aşk olmasa bende evliliğimi sürdüremem. Bağlı olduğum etik ve ahlaki kurallar bütünüyle değil, hissettiğim yoğun ve bitmek bilmeyen duygularla devam ettiriyorum evliliğimi. O yüzden oyumu “aşk, sevgiye evrilmez. Katlanarak artar”a kullanıyorum. :)Yalnız aşk hep kalmaz ki.O aşk bağlılığa ve sevgiye dönüşür zamanla.Aşk ayakların yerden kesilmes durumudur.Heyecanın doruk noktasıdır ve ne yazık ki gerçekleri görmeye engeldir.Evlilik ise gerçeğin ta kendisidir.Bundan zaten evlenince de uzun süre sevgili kalınca da o aşk denen duygu form değiştirir
O zaman nadir insanlardansınız diyeyim.Ama genelgeçer bir şey diyebiliriz ki aşk daimi olamıyor :)Ben evlendikten sonra aşkın dahada arttığına inanıyorum, yaptığım evlilik sebebiyle galiba. Aşk olmasa bende evliliğimi sürdüremem. Bağlı olduğum etik ve ahlaki kurallar bütünüyle değil, hissettiğim yoğun ve bitmek bilmeyen duygularla devam ettiriyorum evliliğimi. O yüzden oyumu “aşk, sevgiye evrilmez. Katlanarak artar”a kullanıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?