Aşik degilim

Oyle tabi ama en basta o alev olmazsa da evlilik gitmez diye dusunuyorum. Roket gibi yani, ne basta bir itici guc var roketi firlatan, sonra roket yorungeye oturuyor....Eee hicbir sevgi, tutku olmazsa iliski oluk baslayip oluk devam ediyor. Boyle evlilikler olmasa da yapan taraflar cok da bir sey kaybetmez bence. Sevmedikten sonra sokaktan random sekilde adam cevirmek kim cikarsa onunla evlenmek gibi geliyor bana.

Hiç sevmemek tamamen başka bir şey her sevgi de aşk gibi tutkulu olacak diye bir şey yok.Adam 38 yaşında aşkı bekliyorsa evlenelim demeyecek.He evlenmek istiyorsa da ille aşk demeyecek.Aşık olarak evlenip iki ayda boşanan da var sadece sevgi ile evlenip ömür boyu bir yastığa baş koyanda.Tamamen nasip işi bu.

Sen tam aşk kadınısın miss , ne geliyorsa başımıza deli kalpten geliyor süründürüyor ama vazgeçmiyoruz sevmekten

Rahmetli anneannem derdi ki nasik sen aşık olacağın adami bekliyosun, o da seni arıyor sabret. Inanıyorum yaa ask da neymis demeyin inanıyorum aşık olmak sart evlilik icin. Yoksa nasil tahammul edeceksin ki

Aşk eğer sadece heyecansa eğer evet kalmıyor . Kalmıyor derken neticede eşin rutinin oluyor ama ben eşimi ilk günden daha çok seviyorum ona bazen sürprizler hazırlıyorum o zaman onu heyecanla bekliyorum ve onu da heyecanlandırmak için mesajlar atıyorum . Elbette sevgi saygı asıl unsur hatta yıllar sonra sevgi de kalmaya bilir ama yoldaşlık bitmez saygı bitmez . Yoksa ona dokunduğunuz her an heycanlanmazsınız . Bi sözü heycanlandirir bazen bi sürprizi heycanlandirir birlikte biseyleri beklemek heycanlandırır bebek gibi. Yani ilk günkü heyecanın yerini başka heycanlar alır . Birlikte anılar biriktirme heycaniniz olur. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…