Valla panpa hayatta hepsi var acikcasi.
Kimi diyor ki denemekten aramaktan yoruldum tamam bu olsun, hic mi hic uyumlu olmadigi bir insanla evleniyor.
PhDden tanidigim bir erkek hocaydi hem de, baska birine asik oldugu halde ona inat sevmedigi biriyle evlendi, sonra bosanmis, kaza gecirmis bir seyler oldu 6 yildan sonra en basta sevdigi kadinin kapisini calmis ama kapi yuzune kapanmis tabi. Bana kiz anlatti, kizla ofisimiz ayni kattaydi cok cok guzel bir kizdi.
Bir gun internette, bir gazete sutununde Ingiliz bir kadinin hikayesini okumustum yasim geciyor diye duzgun bir adamla evleniyor, cocugu oluyor, daha sonra 38 yasindayken bir gun bir atyarisina gidiyor ve orda biriyle tanisiyor. O noktadan sonra bosaniyor. Ben 30larin basindayim, mesela 20yken bana da 38 cok gec ve geckin gelirdi ama kalp carpiyor. 30da olsan 40d olsan 50de olsan beden yaslaniyor ama kalp yaslanmiyor, hala atabiliyor.
38 kafayla bakarsak evlen barklan ask aramak da neymis yahu otur oturdugun yere denecek bir yas. Ama kalp var ya, insanin basina ne gelirse ondan geliyor iste