Aşık değilmiş seviyormuş

ya bir de kendinizi de sıkmayın. insan böyle şeyleri düşündükçe yoruluyor. stres yaptığınız durum için yapabileceğiniz somut bir şey var mı yok o halde üstüne düşünmeye de gerek yok. su akar yolunu bulur. ayrılmak da bir çare tabii ki, ilişki içinde sevildiğinizi hissetmiyorsanız, ne olduğunu tanımlayamadığınız bir durgunluk hissi varsa ayrılın. ben daha önce bunu yaptım ve hiç pişman olmadım. neticede dinamikleri bilen tek kişi sizsiniz, etraflıca düşünün sezgilerinize güvenerek bir karar verin.
Size dm atmak istiyorum ama atamadım :(

Bırak bunu .Ne diyim ya .Kulak orda bu boğazı anlatıyor .Ne gerek var bu muhabbete .İlişkiniz kaç yıllık ? O değilde normalde nasıl aranız ?

Bırak bunu .Ne diyim ya .Kulak orda bu boğazı anlatıyor .Ne gerek var bu muhabbete .İlişkiniz kaç yıllık ? O değilde normalde nasıl aranız ?
Bir sene olacak . Normalde gayet iyiydik arkadaş gibiyiz eğleniyoruz uzun uzun sohbet edebiliyoruz . Son zamanlarda bana daha da bağlandığını hissediyordum

Bir sene olacak . Normalde gayet iyiydik arkadaş gibiyiz eğleniyoruz uzun uzun sohbet edebiliyoruz . Son zamanlarda bana daha da bağlandığını hissediyordum
bence cidden o çekim tutku birbirini arzulama durumu eksik. arkadaş gibiyiz diyip durmandan ve adamın sana eskiden aşık olduğu kızı anlatmasından belli.

Çokda desmeyin madem .Sonuçta bazen insan nerde ne diyeceğini de bilmeyip kaş yaparken göz çıkarabilir .Belkide öylece sacmaladigi bir andır .Çokta üstünde durmayın sizi mutlu edip değer vermesi iyi.Aşk dediğin her zaman sevgiye dönmüyor.Aşkın sorumluğu yok uyum derdi yok süresi az .Sevgi daha kıymetli .Sevgi daha tanıdık daha güvenilir .Tabi gercekse .Bence büyütmeyin.Zamana bırakın .

Ben bir kere aşık oldum başkasına o da bitti aşka tövbeliyim diyenden kork. Duygusu bitmemiştir ya birine aşık olur yine yada aklı eskide kalır bence.
Geçmişinden böyle bahseden adamdan bir şey olmaz.
Çoğu insan ilk aşkıyla evlenmiyor ama aşka tövbeliyim bir daha da olmadım falan diye aşırı arabeske bağlamıyoruz sonuçta. Sevmediğim tiplerden biridir bunlar da saplantılı mıdır nedir derim

Ben de hayatımda hiç aşık olmadım. Hatta sevgilimle bunun muhabbetini bizde yaptık. O bana aşık olduğunu söyledi ben de ona aşık olmadığımı fakat onu çok sevdiğimi hatta ona "aşkın bir gün biterse ne olacak peki" diye sorup benim modun düşmüştü. Aşk biraz daha hormonsal, tutkusal bir duygu. Bazılarının uzun uzun yıllar sürüyor bitmiyor ama bazılarının ki bitip rutine dönüyor. Sevgi daha önemli, değerli, kalıcı ve aklı başında bir duygu bence.

Adama hak verdim ama kırıcı mı kırılıyor insan yinede ama ben de onun gibiyim genelde düşüncelerimi pat diye söylerim, kıvırtamam da duygum neyse o. O yüzden duymak istemiyeceğin şeyleri sorma

Aşklı ilişkler çok uzun ömürlü zaten olmuyor bozulmayın.. Sevgiyle daha güçlü zemin oluşur onunla birlikte gelen aşkta çok daha güzel olur☺️

Avukatlıkta bir kural vardır, cevabından emin olmadığın soru tanığa sorulmaz 😅 Çünkü vereceği cevap seni zor durumda da bırakabilir, aleyhine de olabilir. O yüzden ancak eminsen o soruyu sorarsın.

Sen de sorunu sormuş ve cevabını almışsın. Bir erkeğe beni seviyor musun yoksa aşık mısın diye sorma sebebi nedir? O da maşallah çok dürüstmüş. Yapılan bir yoruma katılıyorum, her doğru her yerde söylenmez.

Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar saçmasapan . Gerçekten çok kırgın hissediyorum
Bence problem yaa. Erkekler aşık olmadığı kadına sonradan aşık olmuyor. Ve aşık olmadığı kadına evlendikten sonra ek ilgi göstermiyor kaybetme korkusu hissetmiyor vs. Bir kadın deseydi seviyorum aşık değilim diye zamanla aşık olma ihtimali var derdim. Ama erkeklerde öyle değil. Bir de ne alaka yazın Suna aşık olmuştum vs . Sizinle bunları mantıksal açıdan yaklasip anlatması bile sizi kaybetme cekincesi olmamasindan kaynaklaniyor.

Her doğru her yerde söylenmez ama öncelikle arkadaş hissettiğin ve gerçekten sevdiğin biriyle sohbet etmişsiniz, sana dürüstçe güzelce açıklamış sevgi saygı varsa ilişki uzun süre devam eder aşk bomboş hormon işi.
Bence böyle şeyleri çok kurcalamamak gerekiyor. Herkesin önceki ilişkisi vardır, kıyas yapmak ve bu kıyası anlatmak doğru değil. Kaldıramam ve ayrılırım diyorsan kurcala aksi halde bu meseleyi yeniden açmamak üzere kapatın.

Dangoz keşke sana da aşığım tabi falan deseymiş iyiymiş, diğer taraftan da bu adam seninle aynı anda başkasını idare edemez dürüstçe anlatır yani, o açıdan iyi.

Bence problem yaa. Erkekler aşık olmadığı kadına sonradan aşık olmuyor. Ve aşık olmadığı kadına evlendikten sonra ek ilgi göstermiyor kaybetme korkusu hissetmiyor vs. Bir kadın deseydi seviyorum aşık değilim diye zamanla aşık olma ihtimali var derdim. Ama erkeklerde öyle değil. Bir de ne alaka yazın Suna aşık olmuştum vs . Sizinle bunları mantıksal açıdan yaklasip anlatması bile sizi kaybetme cekincesi olmamasindan kaynaklaniyor.
Kesinlikle katılıyorum erkekler ya aşk ya da mantık evliliği yapıyor, bizim gibi öyle sevgi mevgi hikâye. Aşık değilim ama seviyorum diyorsa onun anlamı "onunla iyi bir evlilik yürütebileceğimizi düşünüyorum çünkü uyuşuyoruz, tip olarak da bana uyar çok düşünmeye gerek yok işte bununla evleneyim" demektir bence. Ve evet baştan aşık olmayan sonradan hiç olmaz, alışır, bağlanır o başka mesele ama hele elde ettikten sonra zaten niye aşık olsun ki.

Kesinlikle katılıyorum erkekler ya aşk ya da mantık evliliği yapıyor, bizim gibi öyle sevgi mevgi hikâye. Aşık değilim ama seviyorum diyorsa onun anlamı "onunla iyi bir evlilik yürütebileceğimizi düşünüyorum çünkü uyuşuyoruz, tip olarak da bana uyar çok düşünmeye gerek yok işte bununla evleneyim" demektir bence. Ve evet baştan aşık olmayan sonradan hiç olmaz, alışır, bağlanır o başka mesele ama hele elde ettikten sonra zaten niye aşık olsun ki.
Çocuk olduktan sonra evliligin ortasında çat diye ben aşık oldum başkasına deyip boşanır. Erkek kuzenim yaptı bunu, iki çocukla k ndinsectigi evlendigi kadını bıraktı. Sebep seviyormuş aşık değilmiş başka birine aşık olmuş.

Ya yürüsün gitsin olmayan beyniyle felsefe yapiyor. Diger kiz bakmamis buna icinde kalmis sagliksiz vs kiviriyor.ask sevgi hepsi ayni iste . Birini sevdiginde tum güzel şeyleri o kişide buluyorsun. Kocami cok seviyorum , asigim tum guzel seyler ona karsi hissettiklerim. Sana kendini kötü hissettiren herkesten uzak dur

bazı şeyler herkesçe bilinir ama dile dökülmesi hoş karşılanmaz bu da öyle bir konu bence. kaç insan tutkulu aşık olduğu kişiyle evlenebiliyor ki?
biraz belagat bilmek lazım sanırım. evet karıcım bu dünyadaki son aşkım sensin💖💖 de geç işte. yok sevgi daha kıymetlidir yok tatildeki aşkım bilmemne.

bazı şeyler herkesçe bilinir ama dile dökülmesi hoş karşılanmaz bu da öyle bir konu bence. kaç insan tutkulu aşık olduğu kişiyle evlenebiliyor ki?
biraz belagat bilmek lazım sanırım. evet karıcım bu dünyadaki son aşkım sensin💖💖 de geç işte. yok sevgi daha kıymetlidir yok tatildeki aşkım bilmemne.
ha eşiniz değil erkek arkadaşınızmış. o zaman yorumum değişir. ayrılın.

Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar saçmasapan . Gerçekten çok kırgın hissediyorum
Hakli bile olsa boyle konusmasina gerek yoktu bence.

Valla bu bir tarz meselesi
Ben bana aşık olmayan adamla şurdan şuraya gitmem
Yerinde olsam ayrılırım

Bir kere demiştim ki “en korktuğum şey birinin beni makul bulduğu için benimle evlenmesi”
Arkadaşım da “kimse seni makul bulmaz, sadece aşık oldukları için evlenirler seninle korkma” demişti 😅

çok takılacak bir şey yok bence
biraz felsefe yapmak istemiş gibi geldi

Back
X