• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık erkek ve cinsellik yorumlarınızı bekliyorumm bayanlarrr

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
merhaba KK bayanları ben 22 yasında nişanlı bir kızım. size sormak istediğim şey henüz bir ilişkim yokken pekte aklıma takılmayan bir şey. erkekler ve cinsellik. tabi ki bunu düşünmemi sağlayan malumunuz :kedi:
ya benim nişanlım bana hiç evlilik öncesi cinsel ilişki hakkında bir şey söylemedi öncelikle onu belirtiyim hatta bu konuda da çok katı kararları olan br insan buna asla yanaşmayacak olan biri. Ancak olay şu ki bazen onun hareketleri bakışları bu konuyu düşündüğünü açıkça gösteriyor. biliyorum erkeklerde boyle bişi var yani hatta sevdiklerimiz tarafından arzulanmakta her insanın isteyebileceği bir şey.
sizinde bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek istedim. şimdiden cevap veren tüm herkese çook teşekkurler....buyrunnnnnnnnn

sormak istediğim aşık erkek cinsellik arar mı?? yada sevdiği kız hakkında böyle şeyler düşünemez mi ??

sevdiği kızla düşünmemesi anormal geliyor bana :delphin: keşke her adam sadece sevdiği kadını arzulasa.. Bizler genelde öyleyiz de onlar için çoğunlukla kadın olsun yeter...

seven erkekde ister sevmeyen erkekte
genelleme yaparsak bütün erkekler isteraklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

erkek bu,her daim istiyebilir..
istisnalar olabilir tabi ama geneli ister bana göre..
sevgi şart değil yani..
yanlız şu da var,şu an için bişeyler yaşamak istemiyorsa bile buda seni sevmediğini göstermez,yapısı budur,ki bence çok hoş...zamanını bekliyordur...bu benin fikrim

Canım erkeklerin aklı bacaklarının arasındar die bir söz vardır ve kesinlikle doğrudur bu. Onlar yoldan geçen kızı gördüklerinden bile ilk düşünceleri cinsel yöden olur ki sen aşık erkekten bahsediyorsun hiç farketmez her erkek için geçerlidir o söz. Bir de şöyle bi gerçek vardır ki yanlızca aşık olduğu kızı değil diğer kızları da bu yöden sık sık düşünürler (sorduğunuzda ne kadar inkar etseler de!) Ben erkek okulundan mevzun olduğum için biliyorum (biz sınıfta 6 kızdık da...) opuyorumnanaktan

bu cok normal birsey bence.
senin hakkinda asla böyle birsey düsünmem diyen erkege inanmam ben.
erkeklerin dogasinda var bu.
ben daha önceki iliskilerimde bu konu hakkinda hic acik konusmamistim
hep karsiydim iste seven erkek öyle düsünmez falan derdim
ama simdi cok sacma geliyor.
sevip sevmemekle alakasi yok, hatta seven erkek daha cok arzular bence.

Cinsellik odası mı o nasıl oluyor:uhm:

Erkeklerin aklı normal düzeyde çalışır.

Hepsi dıştan bakıldığında işi gücü olan bir adam görür.

İçlerinde olup biter ne olursa.Her erkeğin mutlaka cinselliğe düşkün bir tarafı vardır.

Ben bu düşkünlüğü oda olarak adlandırdım :delphin:

Bir ev düşünün bu ev erkeklerin beyni.Evin yatak odası hariç diğer odalarında oturuluyor kalkılıyor muhabbet ediliyor vs...erkekler de beyinlerinin farklı bölümlerinde farklı işler yapıyor,iş yatak odasına gelince yani erkeklerin beynindeki cinsellik odasına gelince işler değişiyor.
Bağımlılıkları ortaya çıkıyor bunu demeye çalıştım ama zırvaladım heralde sempatiksalakcinni

Canım erkeklerin aklı bacaklarının arasındar die bir söz vardır ve kesinlikle doğrudur bu. Onlar yoldan geçen kızı gördüklerinden bile ilk düşünceleri cinsel yöden olur ki sen aşık erkekten bahsediyorsun hiç farketmez her erkek için geçerlidir o söz. Bir de şöyle bi gerçek vardır ki yanlızca aşık olduğu kızı değil diğer kızları da bu yöden sık sık düşünürler (sorduğunuzda ne kadar inkar etseler de!) Ben erkek okulundan mevzun olduğum için biliyorum (biz sınıfta 6 kızdık da...) opuyorumnanaktan

Ya bunu gerçekten seven erkekler de yapıyor mu :çok üzgünüm: Belki de o yaşlarda kimseye bağlı olmadıkları içindir ya da cinsel acıdan doyrulmadıkları içindir?

A bu erkek cinsellik düşünmez kesinlikle demeyin ummadığınız taş baş yararmışya tüm erkekler düşünüyor bencede

özlem tekinin bi şarkısında geçiyo sanırım sevişmek sevmekten gelir anladım.!!!
bu bır getiri
yaşayıp yaşamamak size kalmış..

konu sahibinin sorduğu başka şey gibi geliyo bana ya, demeyi unutmuşum :)
seviş bacım, izin veriyoz sempatiksalakcinni

sormak istediğim aşık erkek cinsellik arar mı?? yada sevdiği kız hakkında böyle şeyler düşünemez mi ??

bi erkeğin sevdiği kadını arzulamasından doğal ne olabilir, neden bunu anormal bişeymiş gibi sordun ki, gayet doğal, hatta seni düşünmüyosa ayrıl yanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada decemberin dediğini kast ediyosan
ee nişanlın karşıymış evlenmeden olmaz diyomuş, yapcak bişey yok beklicen
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bi erkeğin sevdiği kadını arzulamasından doğal ne olabilir, neden bunu anormal bişeymiş gibi sordun ki, gayet doğal, hatta seni düşünmüyosa ayrıl yanisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu arada decemberin dediğini kast ediyosan
ee nişanlın karşıymış evlenmeden olmaz diyomuş, yapcak bişey yok beklicen
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yazık yav kıza böle de yaşanmaz ki :ecrin_bebek: ilk defa erkeklere acıdım :icecream:

Back
X