aşık etme yollarınız ????

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
gerek davranıslarınızla hareketlerinizle gerek dıs görünüsünüzle bir erkegi kendinize yeniden nasıl asık edersiniz????

yeniden aşık olmak diye birşey olacağını sanmıyorum,aranızdaki aşk olsaydı ne olursa olsun sona ermezdi,ayrılık girse de içinizde ki aşk yok olmazdı.ya zaten aşıktır ya da aşık değildir,hiç olmamıştır ve olmayacaktır

haklısın evet ..tabiki zorla güzellik olmaz eger bitmisse ne kadar cabalarsan cabala yeniden filizlenmez..
ama hala var olan askı biraz daha ortaya cıkarmak adına sordum ben böyle bir soruyu.

minik süprizler yaparsınız, içinde gerçek bir sevgi varsa ısınır fazlasıyla. Ama gerçekten seven de soğumaz ki

yani sogumasına neden olan davranısları fazlasıyla yapmak anlatabildim mi. hangi insana yapsan degişmez öyle seyler yani.
benim demek istedigimde askı tekrar alevlendirmek....

hem soğutmak için elinizden geleni yapıyosunuz hemde yeniden aşık etmek istiyosnuz öyle mi?? :53:

bir insan iki kere aynı kişiye aşık olmaz ki yani ben hiç olmadım :97:demek istediğim şu aşk bitmişse bitmiştir küllenen aşk tekrar alevlenir mi bilemem :37:

Son düzenleme:
Yeniden ya da eskiden...
Ismarlama olmaz ki..
Benim adam benim gülüşüme aşık olur,sizinki öpüşünüze.
Bunun kıstasını nasıl bulacaksınız?

her konuda yorumlarınızı çok dikkatli okuyorum ve özeniyorum size açıkçası :65:

bir insan iki kere aynı kişiye aşık olmaz ki yani ben hiç olmadım :97:demek istediğim şu aşk bitmişse bitmiştir küllenen aşk tekrar alevlenir mi bilemem :37:

tabiki degil iki kere bircok kez olabilir aynı kişiya asık.emin ol..
ve eger kalplerde bir ask kırıntısı varsa o bişekilde kıvılcımlanır ..

hem soğutmak için elinizden geleni yapıyosunuz hemde yeniden aşık etmek istiyosnuz öyle mi?? :53:

bilmeyerek yaptıgım yanlışlar oldu tatlım ..her ilşkide oluyor böyle olumsuzluklar hani.. iki taraftan biri mutlaka digerini istemeyerek kırıyıor.

Hataalarınızı tekrarlamayacağınıza onu ikna edin.
Seviyorsa tekrar sevgili olmayı kabul edecektir.
Sevmiyorsa zaten ne yapsanız boş...

Back
X