- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
Merhaba kısa süre önce biriyle tanıştım. Çok iyiydi. "Böyle iyi bir insan olamaz, ben bu kadar şanslı olamam" diye düşünürken.. bazı yalanlarını yakaladım. Face'de 3 ay önce ayrıldığı sevgilisine yazdıgı seylerin hala durdugunu gördüm. daha sonra sildi vs neyse.. Bana cinsel birlikteliğimizin de olmasıyla beraber 2. günden itibaren "seninle evlenicem, sen benim karımsın" vs demeye başladı, çok şaşırdım. Sonraları biraz geri çekmeye başladığını hissettim kendisini. Şöyle ki; arıyor 2 dk sonra arıcam diyip aramıyor ya da ben aradıgımda "ben seni birazdan arıyım mı" diyor ve aramıyor. "Aksam seni almaya gelicem" diyor gelmiyor, bir arıyorum eve gitmiş uyuyomus vs. Yani özetle beni atlatmaya çalışıyor sürekli. Ama atlatırken beni çok sevdiğini söylüyor. Yani konuşurken baya döktürüyor, eylemsel birşey yok... En son dün yine beni akşam alıcaktı ben evde bekliyordum. İlk bana "şarjım yok tel kapalı olcak eve gidince şarja takıp sonra gelip seni alıcam" dedi. Ancak saat 22 oldugunda mesaj attı "annemın tansıyonu cıkmıs ben hastanedeyım" diye. Ben buna inanmadım, "işin bitince gel beni al" dedım sinirlendi "gelemem" vs dedi, ben "konum at foto at" dıyınce atamadı ve "tamam gelıyorum" dedı. Yanı yalan soyledı, aslında evde uyuyomus bunu kendı de ıtıraf etti. Ben baya güldüm dalga gectım. O da güldü "beceremiyorum yalan soylemeyı" dedı. Ben "yapamıyorsan sıkılıyorsan sımdı bıtır" dedıgımde de "bana bıtırmekten bır daha bahsetme" dedi. Ama bu attıgı yalan beni acayip şaşırttı ne gerek vardı evde dinlenicem deseydi anlardım.
Not: Bu arada sürekli bana "beni seviyor musun, yemin et ne kadar seviyorsun" gibi şeyler soruyor. Yorumlarınız önemli teşekkür ederim.
Not: Bu arada sürekli bana "beni seviyor musun, yemin et ne kadar seviyorsun" gibi şeyler soruyor. Yorumlarınız önemli teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: