• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık etmek mi amacı kullanmak mı?

Cinsellik yaşamak için en azından aşık olmak gerekmezmi ? Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama olacaksada aşık olduğum adamla olmalı. İçim almazdı başka türlüsünü.

Cinselligi kestim demişsin o yüzden hafiften seni atlatmaya başlamış gibi geldi bana canım. Cinsellik ten önce nasıldı veya bunu yaşarken ?

Cinselligi kestim demişsin o yüzden hafiften seni atlatmaya başlamış gibi geldi bana canım. Cinsellik ten önce nasıldı veya bunu yaşarken ?
ıyıydı zaten dedıgım gıbı topu topu 3 haftalık ılıskı ama ılk zaman oturuyoduk ıcıoduk eglenmeye gıttık gece kulubune vs .. sımdı son gunlerde sureklı eve gıdıp uyuma olayı basladı :)

bir de ben yalnız yasıorum abna gelmek ıstedı kabul etmedım hıc.. Belkı ondan da umudunu kestıyse ondan boyle yapmıs olabılır.

evet o yuzden dedim
bu tarz erkekler yani bu tarz davranıs sergileyen erkekler, aynı fabrıkanın aynı üretim setıunden cıkmıs gbılerdır
ciddi ilişkisi yoksa da takılmalık goruyordur sızı
facede resım paylasmak ciddi bir olay değil.

zzten dengesız davranıslar sergılemıs
kendınıze yazık etmeyın

Yani yadirgamam hayat seninde. 3 haftalik ilişkide cinsellik nasıl yaşadın? Bide adam 38 yaşındaymış senin yaşın kaç ? Daha genci varken bide çocuğu varmis

bir de ben yalnız yasıorum abna gelmek ıstedı kabul etmedım hıc.. Belkı ondan da umudunu kestıyse ondan boyle yapmıs olabılır.
yanlız yasıyorsanız
sizi sevip değer verse
yanlıs anlasılır dıye bunu teklıf dahı etmez
sizi düşünür zora sokamk ıstemez.

Aynen bu şekilde anlattığınız profildeki birini bir arkadaşımda yaşadık. Tanıştılar, herşey çok hızlı ilerledi ilk günden, arkadaşlarıyla falan da tanıştı hatta, sürekli de çok aşığım seviyorum diyordu, daha sonra zaman geçince arayacağım diyip aramıyordu, çoğu akşam annem hasta diyordu, yoğunum, yorgunum telefonum kapanmış vs.. Sonra evli olduğunu öğrendik. Ortalık yalancı erkeklerle dolu dikkatli olmanızda fayda var.

evet o yuzden dedim
bu tarz erkekler yani bu tarz davranıs sergileyen erkekler, aynı fabrıkanın aynı üretim setıunden cıkmıs gbılerdır
ciddi ilişkisi yoksa da takılmalık goruyordur sızı
facede resım paylasmak ciddi bir olay değil.

zzten dengesız davranıslar sergılemıs
kendınıze yazık etmeyın
tabı cnm zaten her sey olabılır en basından saskınlık yasadım zaten senınle evlenıcem dedıgınde ınanın sevınmedım sadece korktum. her sey olabılır. bu arada bu evlenmıs bosanmıs 1 cocugu var.. bunu soyledı ama gercekten bosandı mı bılemem bosanma kagıdıını gormek ıstedıgımı soylemıstım bı ara ona huzursuz olsun dıe

Aynen bu şekilde anlattığınız profildeki birini bir arkadaşımda yaşadık. Tanıştılar, herşey çok hızlı ilerledi ilk günden, arkadaşlarıyla falan da tanıştı hatta, sürekli de çok aşığım seviyorum diyordu, daha sonra zaman geçince arayacağım diyip aramıyordu, çoğu akşam annem hasta diyordu, yoğunum, yorgunum telefonum kapanmış vs.. Sonra evli olduğunu öğrendik. Ortalık yalancı erkeklerle dolu dikkatli olmanızda fayda var.
aynen, olabılır her sey sasırmam artık

yanlız yasıyorsanız
sizi sevip değer verse
yanlıs anlasılır dıye bunu teklıf dahı etmez
sizi düşünür zora sokamk ıstemez.
yok ya ona da ınanmıyorum benımle evlenmek ısteyen adam bıle benı dusunmeyıp evıme gelmek ıstıodu artık ole dusunen yok kocalar bıle karılarını dusunmezken...

Cinsellik yaşamak için en azından aşık olmak gerekmezmi ? Evlilik öncesi ilişkiye karşıyım ama olacaksada aşık olduğum adamla olmalı. İçim almazdı başka türlüsünü.
ben evlenmıs bosanmıs bırı olarak evlılık oncesı ılıskıyı sonuna kadar desteklıyorum gay bırıyle evlenmıs bırı olarak. Bu yuzden cınsellık benım ıcın onemlı degıl. Bu arada tabı kı ben de bıseyler hıssettıgım kısıyle olurum ve bhıssettım de bu kısıye karsı.. Sizin fikrinize de saygılıyım

Yani yadirgamam hayat seninde. 3 haftalik ilişkide cinsellik nasıl yaşadın? Bide adam 38 yaşındaymış senin yaşın kaç ? Daha genci varken bide çocuğu varmis
alla alla cinsellik yaşamak için gün saymam o anki hislerimle hareket ederim. Size göre kaçıncı haftada ayda ya da yılda ilişkiye girmek gerekir bilmiyorum ama ben istediğim hissettiğim an yasarım.

Back
X