• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık etmek mi amacı kullanmak mı?

38 yasında evlenmıs bosanmıs cocugu var
evli de olaiblir.... o yaşta boşananlar var elbette ama aldatan daha cok.
eger gercekten bekar ise ki önce bunu netleştir. eger eminsen ve onunla vakit gecirdiginde keyif alıyorsan ilişkiye devam edebilirsin. kendini de cok kaptırmadan bence güzel bir birliktelik olabilir. neden kaptırma ayrılırsanız üzülmessin.
bir de, bir zaman sonra ilişkiniz sadece cinsellik üzerine kurulursa bundan rahatsız olur musun olmaz mısın buna karar vermen lazım.
yzamadan edemicem : ben hiç sevmem beni al işini bitir gel veya foto at gercekten oradamısın filan deme. benim sevgilim olup da bunu desen ben bile gelesim varsa gelmem.....
oraya kendin gidebiliyorsan kendin de dönebilrsin.
görüşmek istiyorum musaitsen buluşalım desen oki ama böylesi bana itici gelirdi.
diyeceksin ki onu denemnek için yaptım dedim. deneme.
bazen ilişkilerde karşı taraf ne diyorsa onu kabul etmek lazım. deşmemek lazım.

Evet tesebbus etmesı hele ki böyle basıt bır olayda yalana basvurması benı cok korkuttu kımbılır daha ne yalanlar soyldı ya da soyleyecek ya da neler saklıyor... Ama bu arada cınsellık bır kere oldu daha sonra 2- 3 kez teklif ettı ancak ben kabul etmedım. etmeyı de dusunmuyorum
Cinsellik senin tercihin kimse yanlis doğru diye yargılayamaz bence yanlış sence doğrudur bunu geçiyorum acaba kaçan kovalanır tekniği mi uyguluyor acaba? Reddettim 2 3kere teklif ettikten sonra diye seviyorsan onu görmek için teklif edince kabul et diye yapıyor olabilir ben böyle düşündüm ben

evli de olaiblir.... o yaşta boşananlar var elbette ama aldatan daha cok.
eger gercekten bekar ise ki önce bunu netleştir. eger eminsen ve onunla vakit gecirdiginde keyif alıyorsan ilişkiye devam edebilirsin. kendini de cok kaptırmadan bence güzel bir birliktelik olabilir. neden kaptırma ayrılırsanız üzülmessin.
bir de zaman sonra sadece ilişkiniz cinsellik üzerine kurulursa bundan rahatsız olur musun olmaz mısın buna karar vermen lazım.
Su an gercekten hangi birine uzulup dusunecegimi bilemiyorum. Yalan soylemesi mi evli olup olmadigi mi eski sevgilisini unutup unutmadigi mi atlatmasi mi vs. Olmayan biseyi oldurmaya calusiyorum her zamanki gibi.

Cinsellik senin tercihin kimse yanlis doğru diye yargılayamaz bence yanlış sence doğrudur bunu geçiyorum acaba kaçan kovalanır tekniği mi uyguluyor acaba? Reddettim 2 3kere teklif ettikten sonra diye seviyorsan onu görmek için teklif edince kabul et diye yapıyor olabilir ben böyle düşündüm ben
Evet bunu ben de dusundum. 2 kez evime gelmek istedi 1 kez otele gitmek istedi ben hep hayir defim. Istedigini vermedigim icin kizgin olabilir bu sekilde hep beni yola getirmeye calisiyor hem de intikam aliyor olabilir cunku reddedildi koymustur heralde

Bu da kötü..Bu da çok olası.

Evet bunu ben de dusundum. 2 kez evime gelmek istedi 1 kez otele gitmek istedi ben hep hayir defim. Istedigini vermedigim icin kizgin olabilir bu sekilde hep beni yola getirmeye calisiyor hem de intikam aliyor olabilir cunku reddedildi koymustur heralde
Bi karar ver canım kendin için bir erkeği dizginlemek zorunda değilsin. Şuan Da bunu yapan ilerleyen zamanlarda neler neler yapar korkulur

Su an gercekten hangi birine uzulup dusunecegimi bilemiyorum. Yalan soylemesi mi evli olup olmadigi mi eski sevgilisini unutup unutmadigi mi atlatmasi mi vs. Olmayan biseyi oldurmaya calusiyorum her zamanki gibi.
yazıma ekleme yaptım ama sen görmedin belli ki
beni al, işin bitince gel beni al filan deme. eger eminsen evli olmadıgına ilişkine devam et ama kaptırmadan.
seninle musaitsen akşam görüşelim desen oki ama beni al foto at neredesin demen hoş degil.
bazen ilişkilerde karşı taraf ne diyporsa inanmak lazım.
bu adam cok harika evlenebilirim evlenmemeliyiz diye de düşünme. sadece ve sadece keyifli anların tadını cıkar.
sevgili olmak böyle birşey. evlilik olacaksa da zamanla bu fikir gelişir oluşur... bırak zamana...

Kesinlikle..

Adam bence cinsellik için görüşmek istiyor.Seni tava getirmek için uğraşacak.Öyle başladın ya öyle gider o...

Şimdi biraz sen de bekle .Cinsellik olmadığında nasıl davranacak.Devam etmek için mi?Yakında belli olur.Şimdi zaman lazım sana.Ama çok uzun bir zaman harcayıp sinirlerini yıpratma önünü de kapatma.

Sen bu adamı beğeniyor musun bu mesele olmasa?Onla olan bağlılık derecen düşüncen ne?YOksa yalnızlık mı?

tabı kı emın degılım oyle anlattı . ilk tanıstıgımızda evliym demıstı ama o zaman aramızda bısı yoktu. Sonra ben aslında evli degılım dedı.. offf ben de anlamadım valla yaa

bariz evli adam
siz de farkındasınız da
işinize böylesi daha iyi geliyor

Amacı her ne olursa olsun bu onun size yalan söylediği gerçeğini değiştirmez.Bir kere yalan söyleyen erkek bin kere söyler bence.Ben asla güvenmem.Birde genç yaşta niye çocuğu varken boşanmış buda ayrı soru işareti.Bir kadın genç yaşta yuvasını dağıtıyorsa üstelik çocuğuda varken mutlaka çok ciddi bir sebebi olmalı.

Kaç yaşında? Nerde tanışmtınız? Dengesiz davranışları varmı yanında? Uyuşturucu kullanıyor olabilirmi acaba diye düşündüm. Çok tanıdık geldi hikayen kendimden yola çıkarak soruyorum.

Akşamları telefonu açıkmı iletişim varmı yani

açıkçası ben adamın evli değil de alkolik olduğunu düşünüyorum; sonuç olarak güvenli bir liman olmadığı belli.

belki yaşadığınız kötü evliliğin izlerinden kurtulmak için seçtiniz onu. inanmak güvenmek istediniz. dikkat ettiyseniz 3 haftalık bir ilişki bile sizi ne hale getirmiş. huzur yok güven yok iletişim yok paylaşım yok...

ben ayrılın demiyorum ama mucadele etmeyin. bile bile lades demeyin.

Dunk
Kaç yaşında? Nerde tanışmtınız? Dengesiz davranışları varmı yanında? Uyuşturucu kullanıyor olabilirmi acaba diye düşündüm. Çok tanıdık geldi hikayen kendimden yola çıkarak soruyorum.

Akşamları telefonu açıkmı iletişim varmı yani
Gecmiste kullanmis. Iletisimde sıkıntı yok kinusuyor geceleri vs

Senin gel beni al demene ne gerek var ki.zaten seviyor olsa yorgunluk falan dinlemez kapinda biter.
Arayacagim diyip aramamak.ustelik yalan.kaptirma kendini

Back
X