- Konu Sahibi herzamanmutsuz
-
Yaşı büyük değil bence. Eşim 12 yıldır hayatımda,26 yaşındayım mesela.Konu sahibi de o civarlarda diye düşündüm ben okurken.
Ben yaşamadım ama kardeşim yaşadı nişanlandı ve çok olaylı şekilde ayrıldı yalanlar aldatma olduğunu sonradan öğrendi vs. Şuan arada 1 sene falan geçti iyi giden bir ilişkisi var. Bu birazda karşındaki ile alakalı her insan aynı olmuyor aynı şeyleri yapcak değil.aslında dert değil konyu nereye açacağımı bilemedim kızlar.Önceki konularımdan bilen bilir.10 yıllık bir ilşkim bitti 5 ay önce ama çok zorlu ve kötü bitti çok yıprandım.sevgiye aşka ihtiyacım vardı.hep erken olmasına rağmen biri çıksın karsıma diyip durdum.ve bundan 20 gün önce biri çıktı karsıma.1,5 aydır aynı kurstaymısız ama birgün bunla göz göze geldik ve ben bişey hissettim yada bakısı hosuma gitti yani bişeyler çekti.2.gün sırf onun için kursa gittim ama yoktu.neyse aradan iki gün geçti masama oturup muabbet açtı.ertesi günde sırf göreyim diye ders saatimden önce gittim ve biz sohbet ettik görüşmeye başladık.birbirimizi tanımaya karar verdik.6 gün sonra ilk sinema filmine gittik ve orda elele tutusup bi yola girdik.şuan 20 gün oldu.ben geçmişteki olumsuzluklardan dolayı güvensiz korkak ve kırılganım ayrıca çok takıntılıyım o bunların hepsinin farkında ve aşmam için elinden geleni yapıyor.şuan nerdeyse hergün görüşüyoruz hatta ben ona sarılıp saatlerce oturabilirim ağzımı açmadan bi elini tutmakla zaman akıtıp gidiyor huzur buluyorum.10 yıllık ilişkimde bile ben bunları hissetmedim ben aşk yasamadım aşk nedir bilmiyorum ama aşık olmak istiyorum tüm kalbimle.zaman zaman acabalarım gelgitlerim oluyor ama onu görmeden de duramıyorum.olumsuz bir nişanlılık döb-nemi geçirip sonradan mutlu olan arkadaslar yeni ilişkinizde bu korkuları yasadınızmı sizce bu aşkmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?