• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık mı oluyorum acaba :))işim çoook zor:((

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
aslında dert değil konyu nereye açacağımı bilemedim kızlar.Önceki konularımdan bilen bilir.10 yıllık bir ilşkim bitti 5 ay önce ama çok zorlu ve kötü bitti çok yıprandım.sevgiye aşka ihtiyacım vardı.hep erken olmasına rağmen biri çıksın karsıma diyip durdum.ve bundan 20 gün önce biri çıktı karsıma.1,5 aydır aynı kurstaymısız ama birgün bunla göz göze geldik ve ben bişey hissettim yada bakısı hosuma gitti yani bişeyler çekti.2.gün sırf onun için kursa gittim ama yoktu.neyse aradan iki gün geçti masama oturup muabbet açtı.ertesi günde sırf göreyim diye ders saatimden önce gittim ve biz sohbet ettik görüşmeye başladık.birbirimizi tanımaya karar verdik.6 gün sonra ilk sinema filmine gittik ve orda elele tutusup bi yola girdik.şuan 20 gün oldu.ben geçmişteki olumsuzluklardan dolayı güvensiz korkak ve kırılganım ayrıca çok takıntılıyım o bunların hepsinin farkında ve aşmam için elinden geleni yapıyor.şuan nerdeyse hergün görüşüyoruz hatta ben ona sarılıp saatlerce oturabilirim ağzımı açmadan bi elini tutmakla zaman akıtıp gidiyor huzur buluyorum.10 yıllık ilişkimde bile ben bunları hissetmedim ben aşk yasamadım aşk nedir bilmiyorum ama aşık olmak istiyorum tüm kalbimle.zaman zaman acabalarım gelgitlerim oluyor ama onu görmeden de duramıyorum.olumsuz bir nişanlılık döb-nemi geçirip sonradan mutlu olan arkadaslar yeni ilişkinizde bu korkuları yasadınızmı sizce bu aşkmı :)

Yaşın kaç merak ettim 10 yıl deyince ?

Z zipzip 'ın temsilcisi olarak soruyorum şuanda :)))
Yaşı büyük değil bence. Eşim 12 yıldır hayatımda,26 yaşındayım mesela.Konu sahibi de o civarlarda diye düşündüm ben okurken.

Olay budur :)
Çok sevindim adına. İnşallah bunca zaman çektiğin ve yaşadığın acıları unutturur, ki öyle görünüyor.
İlk zamanlar bunları yaşaman gayet normal ama yine de çok kaptırma kendini.
Yine hüsran yaşama şansın %50 çünkü. Allah korusun öyle bişey olmasın.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

aslında dert değil konyu nereye açacağımı bilemedim kızlar.Önceki konularımdan bilen bilir.10 yıllık bir ilşkim bitti 5 ay önce ama çok zorlu ve kötü bitti çok yıprandım.sevgiye aşka ihtiyacım vardı.hep erken olmasına rağmen biri çıksın karsıma diyip durdum.ve bundan 20 gün önce biri çıktı karsıma.1,5 aydır aynı kurstaymısız ama birgün bunla göz göze geldik ve ben bişey hissettim yada bakısı hosuma gitti yani bişeyler çekti.2.gün sırf onun için kursa gittim ama yoktu.neyse aradan iki gün geçti masama oturup muabbet açtı.ertesi günde sırf göreyim diye ders saatimden önce gittim ve biz sohbet ettik görüşmeye başladık.birbirimizi tanımaya karar verdik.6 gün sonra ilk sinema filmine gittik ve orda elele tutusup bi yola girdik.şuan 20 gün oldu.ben geçmişteki olumsuzluklardan dolayı güvensiz korkak ve kırılganım ayrıca çok takıntılıyım o bunların hepsinin farkında ve aşmam için elinden geleni yapıyor.şuan nerdeyse hergün görüşüyoruz hatta ben ona sarılıp saatlerce oturabilirim ağzımı açmadan bi elini tutmakla zaman akıtıp gidiyor huzur buluyorum.10 yıllık ilişkimde bile ben bunları hissetmedim ben aşk yasamadım aşk nedir bilmiyorum ama aşık olmak istiyorum tüm kalbimle.zaman zaman acabalarım gelgitlerim oluyor ama onu görmeden de duramıyorum.olumsuz bir nişanlılık döb-nemi geçirip sonradan mutlu olan arkadaslar yeni ilişkinizde bu korkuları yasadınızmı sizce bu aşkmı :)
Ben yaşamadım ama kardeşim yaşadı nişanlandı ve çok olaylı şekilde ayrıldı yalanlar aldatma olduğunu sonradan öğrendi vs. Şuan arada 1 sene falan geçti iyi giden bir ilişkisi var. Bu birazda karşındaki ile alakalı her insan aynı olmuyor aynı şeyleri yapcak değil.
Ama sen genede temkinli ol derim ayakların yere sağlam bassın. İnşallah olmaz ama kötü bi durum olursa çok daha fazla yara alırsın canım. Mutluluk seninle olsun inşallah :KK68:

Yani bir zaman sonra onu eskisiyle kiyaslarsin. Sonra onu hatirlattigi icin gorusursun. Sonrada ihanet ediyormus gibi bir surec gecirebilirsin 5 ay cok erken cunku. Ama umarim mutlu olursun

5 ay erken 10 yıllık ilişkini unutabilmen için. Ama uzun dönem hissettiğin olumsuz duyguların bi anda olumluya dönmesi, hislerini kendi kendine büyütmene yol açmış olabilir. E bide özlemişsindir tabi yeniden heyecanlanmayı.

Aşık olduğunu sanmıyorum. Kendini kaptırmadan keyfine bak derim :)

neden aşık olmak istiyorsun, aşık olunmayı, kıymet görmeyi neden birinci sırana koyamadın?

10 yıllık ilişkiyi 5 ayda sindirdin 6 gün için de de tanıştığın kişiyle el ele tutuştun oldu bitti maşşallah.... çok hızlısın, ilk yazdığım satırı kaale al, otur düşün biraz düşün.

Yaranıza yara bandı aramayın da her şey olacağına varır,hakkınızda hayırlısı.

Back
X