Aşık mı oluyorum? yoksa başka bir şey mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi edacik82
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edacik82

Ziyaretçi
Çok garip bir durumdayım. Şu an arkadaşım olan Cevata karşı sanki duygusal bağlamda bir şeyler hissediyorum. Onunla bir çok ortak özelliğimiz aynı. Ortak zevkler veya ortak düşünceler. Mesela geçen köpeğime araba çarpmıştı. Sık sık köpeğimin sağlığını sorması, nasıl demesi beni çok etkiledi. İlginç olan onla ne zaman konuşsam veya aynı ortamda olsak kendimi çok rahat ve huzurlu hissediyorum.:) İnsan olarak zaten harika biri. Acaba içimde bir yerde bir ateş mi var. Ve bu ateş asla aşk yok düşüncemden dolayı gün yüzüne çıkamıyor mu.Kafam çok karışık. Ne yapmam lazım. :uhm:

onunla olduğun ve olmadıgın zamanlardaki hallerini ölç tart ama iyi yap çünkü yanlış bir heycana kapılıp arkdaşınıda kaybetmeni istemem haıyrlısı olsun taze aşık:)

dergılerde yazan hıkayeler gıbı olmus isim de vermıssın ya :)
genelde vermıyoruz isim ,

arkadasına ask beslemen normal bır durum, bu durumda acılmasını bekleyebılır veya acılabılırsın.

kolay gelsın

Ask geliyor sessizce yuregine,misafir edersen kalir seninle,etmezsen gidecek cok yeri,ugrayacak cok yuregi vardir onun. Sen emin deilsen ondan gider baska yuregin saclarini oksar ona gore.Boyle sorular kizdirir onu,cunku onun adi ASK ve dusuncelerle sorularla cikarsan karsisina,seni mantiga teslim edip gider arkasina bakmadan.....Ben taniyorum onu,buz tutmus yuregime sicacik yagdi yaz yagmuru olup bir zamanlar.O yuzden severim kendisini

hoşlanıyorsun demekki..
zamanla aşka dönüşür belki.
ilk belirtilerde aşk göremedim ama :)

bence aşk belirtileri
insan sadece aşık olduğu kişiyle vakit geçirebilir ve onun yanında huzurlu olur :1hug:
inşallah hayırlısı olur...a.s.

ayakları yere basmayan bu betimlemeler bir aşkın sinyalidir
zaten aşk ortak zevkler ve birlikte geçirilen anların harika geçmesiyle başlar
gerisi muamma umarım böyle devam eder

bahar geldi, aşk mevsimi.
bahar rüzgarı aşkı da beraberinde getiriyor sanki.
güzeldir aşık olmak.
karşılıklı ya da karşılıksız o duyguyu hissetmek bile çok güzeldir.
tadını çıkar.

Hoslanmakla ask arasi birseye benziyor.
Cocuk arkadasinmis zaten, tanimadigin biri olsa hoslanti derdimde, bu durumda ates yavas yavas bacayi saracaga benziyor.. yada sardida:))

Hadi hayirlisi canim..

Kuşlar,börtü,böcük....
Sen aşıksın...:
:asigim:

ne güzel inş aşık oluyosundur
bende aşıkkkkk olmak istiyorummmm :sm_confused:

Bilmiyorum. Ben aşka kapadım kalbimi ve beynimi. Güvenim kalmadı erkek milletine ama gariptir bu kişiye garip şekilde, bazı durumlarda güven duyuyorum. Yorum için teşekkürler bu arada

aşk kolay bulunan birşey değil..
cinsellik,ihtiras,yanında birinin olma isteği,güzel şeyler duymak,ilgi görmek
hoşlantı,iyi bir dostluk çogu zaman aşkla karıştırılabilinecek kavramlar..
iyice emin olmak lazım...

aşk bence onu gördüğünde kalbin hızlıca ama yerinden çıkar gibi çarpması yanında hal ve tavrının değişmesi napıcağını bilememen yani pekde rahat olamaman işte daha çok sıralanır ama bu ilk başta olan şeyler e sen arkadaşmışsın bence güzel bir arkadaşlığın var ilgisi hoşuna gitmiş o kadar belki zamanla sevgiye dönüşebilir ama kendini bu düşünceyle yorup durma hiç düşünme bırak akışına nasıl hissediyorsan öyle davran kendiliğinden gelişecektir zaten

aynen katiliyorum.. a.skaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…