aşık mı oluyorum yoksa?

Hiç sevgilisi olmamış
Yani gerçek hayatta kimsenin yüzüne bile bakmadığı bir insana sen sanaldan aşık olduğunu söylüyorsun
Hiç sevgilisi olmamışsa sence de bir problem yok mudur ortada?
Belki sapık kadınların arkasına bile bakmadan kaçtığı tiplerden?
Doğru düzgün bir insan olsaydı sevgilisi olurdu herhalde değil mi?
Gerçek hayatta kimse suratına bakmamış o da sanalda birilerini avlama peşinde işte
Ya da nereden biliyorsun hiç sevgilisi olmadığını?
Seni etkilemek için yalan söylemediği ne malum?
Körü körüne inanma tanımadığın insanlara yahu
Kaç yaşındasın bu arada?

evet ondan vazgeçemiyorum ne yazık ki:( ama hiç te o tiplerden değil:( belki utangaçtır bu yüzdendir olabilr mi?:(

Sen gerçek bir kişiye değil, kafandaki ideal erkeğe aşıksın. Konuştuğun kişiyi hayallerinin erkeği sanıyorsun. Ama tanıştığında ya da belli bir zaman geçtikten sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

Sana başıma gelen bir olayı anlatayım. Abim bir evlilik sitesine üyeymiş, ordaki bayanlara bakarken benim fotoğrafımı görmüş, ben evliyim zaten, evlilik sitesinde ne işim var! Benim facebook profil resmimi çalıp oraya kendi gibi koymuş biri.

O tip sitelerdeki erkeklerin amacının ne olduğunu herkes bilir...Msn falan filan bunlar bence bahane..Onun sana yalan söyleyip söylemediğini nereden biliyorsun??Boşuna pembe hayallere kapılma ve de böyle sitelerle uğraşma derim ben...Senle msnde normal bi sohbet yapıyor ama bakalım başka türden kızlarla nasıl bi muhabbet yapıyor??Dünya bizim sandığımız gibi masum değil çok kirli...Üzülerek seni uyarmak zorundayım..:(Hayatının aşkını gerçek dünyada aramanı tavsiye ederim canım...:(

hayır cam açmadı ama cam açalım dedi:( fotodan ve konuşmalarından etkilendim:( yani canım:( şimdi ne demeye çalıştın ya odamı yalancı:(

yaşın kaç? hayatındaki beğenilme güdünü bu tip yerlerden doldurmaya çalışmaktasın. duygu açlığını kullanacak en tehlikeli yerlerde yüzüyorsun. bir sevgili edinilecek en sağlıksız yerdir o tip siteler. yanlış yapıyorsun. o saçmalıklara vakit ayırcağına, algını genişletmek için başka uğraşlar bul kendine. yoksa üzerler. :)

Sen gerçek bir kişiye değil, kafandaki ideal erkeğe aşıksın. Konuştuğun kişiyi hayallerinin erkeği sanıyorsun. Ama tanıştığında ya da belli bir zaman geçtikten sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

Sana başıma gelen bir olayı anlatayım. Abim bir evlilik sitesine üyeymiş, ordaki bayanlara bakarken benim fotoğrafımı görmüş, ben evliyim zaten, evlilik sitesinde ne işim var! Benim facebook profil resmimi çalıp oraya kendi gibi koymuş biri.

resmi kaldırdım şuanda:( yani Ama tanıştığında ya da belli bir zaman geçtikten sonra hayal kırıklığına uğrayabilirsin. bu sözünde nerden biliyosun demek istedim ama:( belkide haklısındır yaa:(:50:

O tip sitelerdeki erkeklerin amacının ne olduğunu herkes bilir...Msn falan filan bunlar bence bahane..Onun sana yalan söyleyip söylemediğini nereden biliyorsun??Boşuna pembe hayallere kapılma ve de böyle sitelerle uğraşma derim ben...Senle msnde normal bi sohbet yapıyor ama bakalım başka türden kızlarla nasıl bi muhabbet yapıyor??Dünya bizim sandığımız gibi masum değil çok kirli...Üzülerek seni uyarmak zorundayım..:(Hayatının aşkını gerçek dünyada aramanı tavsiye ederim canım...:(

teşekkürler yorum için sanırım haklısın:( ve şuanda çok üzüldüm :(:( dediğin 'gerçeklere'

Senin yalan söyleyip onun dürüst davranmasını beklemek ironik olmamış mı?
Arkadaşların dediği gibi boş hayale kapılma, hayal kırıklığına uğrarsın.
Neden böyle riske giriyorsunuz ki bi insanı tanımak varken, internetten hele ki öyle bi siteden...

Senin yalan söyleyip onun dürüst davranmasını beklemek ironik olmamış mı?
Arkadaşların dediği gibi boş hayale kapılma, hayal kırıklığına uğrarsın.
Neden böyle riske giriyorsunuz ki bi insanı tanımak varken, internetten hele ki öyle bi siteden...

ama sadece resim konusunda yalancıyım:(

teşekkürler yorum için sanırım haklısın:( ve şuanda çok üzüldüm :(:( dediğin 'gerçeklere'

Seni üzmeyi istemezdim çok üzgünüm canım ama daha 18 yaşındasın hayata umutla bakıyorsun ve umutlarının yıkılmasına gönlüm razı olmazdı...:((( Gerçekler çok çok acı malesef...:(( Umarım gönlüne göre birini bulursun canım...:(

Ama bu ona büyük bi yalan gibi gelebilir, ya o resimdeki kızdan hoşlandıysa ?
Vakit kaybetmeden söylemelisin bence.

aslında hiç bişe söylemeden msnden silebilirim de onu:( eğer söylersem beni kabul ediceğini sanmıyorum.yalancı olduğum için..:14:

bu sitedeki erkekler ya çirkin ya yaşlı ya yüzyüze konuşmaktan aciz yada evli macera arıyordur bence bırak bu sitelerde can sıkıntısı gidermeyiii tv lerde görüyoruz ne olaylar oluyor nerde tanıştınız denince int diyolar yapma güzelim sil gitsin hiç bir açıklama yapma zorunlusu degilsin sen onaa emin ol cam açtıgında bekledigin tip karşına çıkmayacaktırrr

bu sitedeki erkekler ya çirkin ya yaşlı ya yüzyüze konuşmaktan aciz yada evli macera arıyordur bence bırak bu sitelerde can sıkıntısı gidermeyiii tv lerde görüyoruz ne olaylar oluyor nerde tanıştınız denince int diyolar yapma güzelim sil gitsin hiç bir açıklama yapma zorunlusu degilsin sen onaa emin ol cam açtıgında bekledigin tip karşına çıkmayacaktırrr

off off:14::14::14::2:

anlasilan sen baygi etkilenmissin senin icin zor bir durum olsa gerek, ama kendine bu kadar stres yapma bence, bunu tartismak cok yersiz cünkü nerde olsa gercegi söylemek zorundasin eger onunla devam konusmak istiyorsan ha bu arada neden bu kadar üzülüyosun o resindeki kizdan dahami cirkinsin belki seni görünce daha cok sever resimdki kizdan ama yinede hakkinda hayirlisi olur insallah :))

Back
X