aşık mı oluyorum yoksa?

18 yaşındayım.ama hiç kimseye sevgilim diyemedim demişti bana yalan değildir bence:

İsmini ne verdi tezalp sermet mi,alpar bars mı ya da farklı mı? İstanbullu mu....Bak çok dikkat et bir şahıs var sürekli böyle sitelerde kız avcılığına cıkmış.....Benim bir arkadaşıma olmuştu aynısı...Sonra ortaya cıktı hatta adına sayfa bile acıldı faceden....Arkadaşımı bir sürü kız buldu konuştu...Herkese aynı bilgileri vermiş unutmasın diye.....Çok dikkat et öyle sitelerde hala geziniyordur o şahıs....Aldanma sakın....

anlasilan sen baygi etkilenmissin senin icin zor bir durum olsa gerek, ama kendine bu kadar stres yapma bence, bunu tartismak cok yersiz cünkü nerde olsa gercegi söylemek zorundasin eger onunla devam konusmak istiyorsan ha bu arada neden bu kadar üzülüyosun o resindeki kizdan dahami cirkinsin belki seni görünce daha cok sever resimdki kizdan ama yinede hakkinda hayirlisi olur insallah :))

evet çok etkilendim malesef:(yani şimdi ondan güzel olsamda bişe değişmiycek belkide o kızdan hoşlandı:(:5::5:

18 yaşındayım.ama hiç kimseye sevgilim diyemedim demişti bana yalan değildir bence:

İsmini ne verdi tezalp sermet mi,alpar bars mı ya da farklı mı? İstanbullu mu....Bak çok dikkat et bir şahıs var sürekli böyle sitelerde kız avcılığına cıkmış.....Benim bir arkadaşıma olmuştu aynısı...Sonra ortaya cıktı hatta adına sayfa bile acıldı faceden....Arkadaşımı bir sürü kız buldu konuştu...Herkese aynı bilgileri vermiş unutmasın diye.....Çok dikkat et öyle sitelerde hala geziniyordur o şahıs....Aldanma sakın....

adı halil.siteye önceden üye olmuş ama daha şimdi giriyo:(

bence sen hayatına ekşın arıyomuşsun bence salla gitsin emin ol senin gibi kaç kişiyle görüşüyor bak dalgana bi boşluktaymışsın we böyle bişeye başlamışsın o boşluğu doldurucak kişide oradan bulduğun kişi olamaz neler duyuyoruz internetten tanışıp kızı kandırıp neler yapıyolar yaşın kaç bilmiyorum ama salla gitsin ve kendine bilgisayardan uzak bi meşgale bul ne bilim bi fotoğrafçılık kursuna git vs... kendini ve zihnini falan geliştirmiş olursuuunn.....

Sen yalan söylüyorsun ama o doğrucu davut olmak zorunda, öyle mi?
Hele de netten "arkadaşlık sitesinde" ilginç doğrusu...
!8 yaşında birinin buna kanması çok daha ilginç aslında.
Şimdiki genç kızları anlamak çok zor yemin ederim.
Senle konusunca başkasıyla konusmaz doğru haklısın.
Devam et doğru yoldasın.

sadece hoşlandım ya!neyine kanabilirim ki?evet sevgilisi olmamış?neden yalan söylesin bu konuda.bende bunu anlamış değilim:26:?sevgilisi olan söyler zaten:(:25:

illa görerek yaşamak istiyosan bazı şeyleri onu dene o zaman. senden başkalarıyla yazışıp yazışmadığını görünce anlarsın belki. hem saklasanda ne zamana kadar saklıcaksın gerçek kimliğini? böyle şeylere boşuna kendini kaptırma :34:

merhaba insani bir merak sonuçta arkadaşlık sitesine üye olmak o konuda bişey demem canın sıkılmış olabilir ama başkasının resmini koyma noktasında hatalı buldum seni. bence böyle düşünmektense söylemelisin çünkü uzadıkça hem kendi içindeki kuruntu artacaktır hem de karşındaki insana dürüst davranmamış olursun. hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
ya doğruyu söylersin, o da ya seni kabul eder konuşmaya devam edersiniz ya da seninle bir daha konuşmaz
ya da hiç birşey konuşmadan msn den silip engellersin :)
zaten eğlence için yapmışsın eğlendin başka şeyler beklemeye gerek yok biz kadınlar bağlanmaya sevmeye fazla açığız
ben bu işi uzatma derim

ya doğruyu söylersin, o da ya seni kabul eder konuşmaya devam edersiniz ya da seninle bir daha konuşmaz
ya da hiç birşey konuşmadan msn den silip engellersin :)
zaten eğlence için yapmışsın eğlendin başka şeyler beklemeye gerek yok biz kadınlar bağlanmaya sevmeye fazla açığız
ben bu işi uzatma derim

evet bide bu konu var işte ya ben yalancıyım diye kabul etmezse?aslında en doğrusu silip engellemek malesef:(:14:

sadece hoşlandım ya!neyine kanabilirim ki?evet sevgilisi olmamış?neden yalan söylesin bu konuda.bende bunu anlamış değilim:26:?sevgilisi olan söyler zaten:(:25:

kızım ne kadar safıın 18 yaşındasın demii erkekler yalan söyler işleri o öyle bi yalan söylerki söylediği yalana kendileri bile inanıır bak benim arkadaşımın başına geleni anlatıyım o zaman lise öğrencisydik işte senin kadar falan kız int. biriyle tanııştı işte futbolcu 23 yaşlarındaydı galba çok oldu adam izmirde bu istanbulda bunlar görüşüyolar falan böyle 1 2 yıl geçti ewlencekler artık bildiğin ilişki yaşıyolar ama adam bi türlü yanına gelmiyo kızın izmire gitmesine izin wermiyo oyalıyo meğerse adame ewli 2 çocuk babası gerçek yaşıda 29 falandı ama göstermiyodu allah war şimdi yani demem o ki 2 yıllık böyle bi ilişkiden bahsediyorum kız yıkıldı aylarca kendine gelemedi dikkatli ol boyu boyuna huyu huyuna mümkünse gerçek birinden hoşlan onların internette olan herşey hayaal büyülüü büyü bozulunca canın yanar benden abla tawsiyesi çünkü seninle yaşıt kardeşim waar ona böyle bişey olsun istemem onun yerine koyarak söylüyorum bunları ders al......

gerçek hayata dönmelisin bence..
o seninle değil başka bir kızla buluşmak istiyor.
her ne kadar sohbetinden hoşlanmışsa da erkekler kızların ilk ve en önemli olarak dış görünüşünden etkilenir. yani seninle sohbet etmesinin nedeni zaten o fotodaki kızı beğenmiş olması.. daha fazla uzatmadan bu kandırmacayı, bitir derim..

evet bende mail atıcam gerçeklerle ilgili ve sonra silicem en doğrusu sanırım.başka çarem yok çünkü:5::5::14::14::25::43::43:

inşallah hakkında hayırlısı olur.

1)) benim de bir arkadaşım yıllarca Ankara'dan biriyle yazıştı. Adam üniversitede öğretim üyesi olduğunu söylüyordu. Görüşmek için İstanbul'a arkadaşımın yanına geldi. Arkadaşım ona güzel bir İstanbul turu yaptırmış, yemekler yemişler, adam hiç elini cebine atmamış. Herşeyi arkadaşım ödemiş, tabi şaşırıp hayalkırıklığına uğradı. Adam yalan söylemiş her konuda. Çok uzun süre üzülmüştü arkadaşım. Ciddi bir ilişkiye dönüşeceğini sanırken, kullanıldığını anladı.

2)) başka bir arkadaşımı da evli bir adam kandırmıştı.

Back
X