- 17 Eylül 2018
- 611
- 280
- 103
Merhabalar konu belki de çok saçma gelecek size ama ben sanırım aşık olamıyorum. Aşık olmayı geçtim doğru dürüst sevemiyorum bile. Sevgililerim oldu geçmiş zamanda başta her şey güzel gitti hepsinde de ama daha sonra hep bi soğuma geldi, kimseyi kandırmamak adına da ayrıldım hep. Artık kimse beni heyecanlandırmıyor, daha önce 1-2 ayda soğurken şimdi 1-2 konuşmada ya da görüşmede etkilendiğim insanlardan soğuyorum.
İşin tuhaf tarafı soğuyunca içten davranamıyorsun ve durum böyle olunca karşıdaki insan nedendir bilmem daha çok sevmeye başlıyor. Ayrılıklarım hep sıkıntılı oldu, özellikle son ayrılığımda erkek arkadaşım çok ağladı ve ben kendimden nefret ettim. Bu devran söyle sürüp gidecek mi? aranızda aynı şeyi yaşamış olan ya da bana akıl verecek birileri var mı? kendimi eksik hissediyorum
İşin tuhaf tarafı soğuyunca içten davranamıyorsun ve durum böyle olunca karşıdaki insan nedendir bilmem daha çok sevmeye başlıyor. Ayrılıklarım hep sıkıntılı oldu, özellikle son ayrılığımda erkek arkadaşım çok ağladı ve ben kendimden nefret ettim. Bu devran söyle sürüp gidecek mi? aranızda aynı şeyi yaşamış olan ya da bana akıl verecek birileri var mı? kendimi eksik hissediyorum