- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Öyle ben bekliyorum şu ara gelmiyor :)Hem aşk ummadığın anda gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ben bekliyorum şu ara gelmiyor :)Hem aşk ummadığın anda gelir
Öyle ben bekliyorum şu ara gelmiyor :)
Cool bir şekilde bekliyim süt içerek :)Gelir gelir
Ben de kolay soğuyorum artık ama geçmişte kırıldığımdan çok bağlanmıyorum sanırım şu an ilişkim yok gerçi ama bir hal bir konuşma beni gayet itebilir ama bana değer vermediğini gösteren hal tavır konuşma. Yoksa yine sevebilirim sanırım
Yaş kaçarkadasa katılıyorum gecmıste bende cok hayal kırıklıgı yasadım o nedenle suan kımse benı etkıleyemıyor
Yaş kaç
Ben de 28 bir yaş düşündürüyor beni böyle nereye kadar gidecek diye
40 yasinda bile ucurur o kelebekleri neye ugradigini sasirirsin.Gelse artık da bu genç zamanlarımda karnımda kelebekler uçuşmadı demesem :)
İyi de sevgili bile değilseniz, ayrıldığınız adam niye karşında ağlayıp dövünüyorki?sevgili olmaya kadar gidemiyor zaten olay
Hem aşk ummadığın anda gelir
23 yaşındayım, şimdiye kadar bir şeyler olması gerekiyordu diye düşünüyorum evlilik falan değil kastettiğim sevmek sadece :)Ne kadar da beni anlatan bir konu..
Ben de burada bir konu açmıştım.Bir kaç arkadaş sağolsun yardımcı olmuşlardı.Sanırım bir şeyler için zamana ihtiyaç var.
Bu arada kaç yaşındasınız?
bağlanma korkusu olabilir evet bilemiyorum kul köle olmak istemem asla olamam da zaten ama ne olacak bilmiyorum zamana bırakmak en iyisiya resmen ben ... koca bir Konu actim bu sebepten ötürü pek yardimci olabilen olmadi malesef. Ama arastira arastira ben buldum. Baglanma Korkusuymus sebebi hele uzun süre Bekar kalan Insanlarda daha cok oluyormus (ben kendimi bildim bileli kimle tanissam 2-3 hafta sonra iliskimi kesiyorum istemsizce). Ölüp bayildigim Cocuk 3 hafta sonra gözüme dünyanin en itici en cirkin insani gibi geldi bir de Iliskiyi zorla götürmeye calistikca da anksiyete ataklari basladi sonra ayrilmak zorunda kaldim ben. Insallah Psikolog filan care olur ya
23 yaşındayım, şimdiye kadar bir şeyler olması gerekiyordu diye düşünüyorum evlilik falan değil kastettiğim sevmek sadece :)
23 yaşındayım, şimdiye kadar bir şeyler olması gerekiyordu diye düşünüyorum evlilik falan değil kastettiğim sevmek sadece :)
bağlanma korkusu olabilir evet bilemiyorum kul köle olmak istemem asla olamam da zaten ama ne olacak bilmiyorum zamana bırakmak en iyisi![]()