• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık olamıyorum!!!

uçuk_kaçxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
146
0
96
İstanbul
arkadaşlar 1ay önce biri ile çıktm.çok manyak yakışıklıydı çocuk ama bi türlü sevemedim.bende heyecan ya da aşk adına hiç bişi yoktu.bi gün çocuk bana beni seviyor musun diye sordu bende ne var ne yok anlattm"seni sevmiyorum,kıskanmıyorum,seni görünce heyecanlanmıyorum..."bunun gibi şeyler.bunun üzerine doğal olarak ayrıldık ama ben daha otobüste ağlamaya başladm neden bilmiyorum onu sevmiyorum ama neden bu kadar takıyorum anlamış diilm.tek bildiğim ona aşık değilim ve kimseye de olamıyorum.sizce yalnızca alışkanlık mı yoksa söylediğim sözlerin pişmanlığı mı???

aşk bambaşka bişeydir sen istediğin zaman gelmez
ne yazık ki git dediğin zamanda gitmez
çok başka bir duygudur bunu hissetmediysen eğer aşık olmamışsındır demektir :1no2:
ağlamanın sebebide sende yarattığı boşluk duygusundandır bence a.s
aşk için arayışa çıkma eğer aşk kapını çalacaksa sen istesende istemesende
eninde sonunda gelir seni bulur
hele bide aşkın acısını çekersen bu günlerini çok ararsın benden söylemesi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım aşık olmak çok güzel bir duygudur ama dezavantajlarıda vardır.Aşık olup acı çeken bir sürü insan var.Bence aşık olma boşver.Yada doğru birine aşık ol diyecem ama gönül bu aniden oluveriyo.Zamana bırak.Aşık olamıyorum diyedekendini kasma derim.

ask sana sormadan gelir, mutlaka gelir merak etme
ama sen istedigin zaman degil, gelir ve ruhun duymaz cok sonra anlarsin asik oldugunu

canım işte MANYAK yakışıklı olması aşık olmaya yetmiyormuş demekki!!
aşk siparişle olmaz .aşk bulur insanı..

Canim herseyde bir hayir vardir.
"Asik olamiyorum" deyip üzülme.
Hic birine asik olmamak, yanlis birine asik olmaktan iyidir.
Zamani gelince ve dogru kisiyi bulunca zaten asik olursun...

Bence sen onu üzdüğün için üzülmüşsün ama üzülme bence erkek milletine acımaya değmez kaydirigubbakcemile Bende kolay kolay aşık olamıyorum ama karşına öyle biri çıkıyo ki bu seferde Allahım ben bunun neresini seviyorum diyosun :smiley-cool:

arkadaşlar 1ay önce biri ile çıktm.çok manyak yakışıklıydı çocuk ama bi türlü sevemedim.bende heyecan ya da aşk adına hiç bişi yoktu.bi gün çocuk bana beni seviyor musun diye sordu bende ne var ne yok anlattm"seni sevmiyorum,kıskanmıyorum,seni görünce heyecanlanmıyorum..."bunun gibi şeyler.bunun üzerine doğal olarak ayrıldık ama ben daha otobüste ağlamaya başladm neden bilmiyorum onu sevmiyorum ama neden bu kadar takıyorum anlamış diilm.tek bildiğim ona aşık değilim ve kimseye de olamıyorum.sizce yalnızca alışkanlık mı yoksa söylediğim sözlerin pişmanlığı mı???

aşk bi anda gelir canım benım.geldıgının farkına bıle varmazsn.. amaaaa geldımı de gitmezzzz dıkkat et ona. nıe üzülüyorsunkı sevmek için nıe acele edıyorsunkııı... prensn cok yakındadr belkı.. bı kac gun sonra nıe üzüldmkı dıyeceksn belkı...canım bekle inş çok yakınındadır....:teselli: ama sakın sırf asık olmuş olmak içinde cıkma kımseyle. kendıne de karsındakınede yazık edersn boşuna üzülmüş olursn ..bekle sevdgınıiii o gelsın onunla agla onunla gül onunla yasa doya doyakaydirigubbakcemile5

Back
X