• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı Problemi Yaşayanlar Var mı?

Okuyamadım yorumlarda özet aradim, anlarim dedim, ama malesef:110:
Sevgilin var mi? Varsa bir baska erkek gorunce sen istemeden beyninden o erkekle ilgili istemsiz sorular mesela tipi nasildi onunla beraber olunur ya da sevgilin mi o mu diye sorular geliyor mu? iste ben her gun her erkekte sokakta televizyonda bunlarla ugrasiyorum..

Sevgilin var mi? Varsa bir baska erkek gorunce sen istemeden beyninden o erkekle ilgili istemsiz sorular mesela tipi nasildi onunla beraber olunur ya da sevgilin mi o mu diye sorular geliyor mu? iste ben her gun her erkekte sokakta televizyonda bunlarla ugrasiyorum..
Heaa sen obsesifsin bende takintiliyim ama bende temizlik ve dekorasyon takintisi yani her gittigim yerde temizlik yapma veya iste koltuklarin yerini degistirmek gibi sacma isteklerim var ama frenliyorum tabi zor allah kolaylik versin

Orasini ben bilemem, sen söylüyorsun....

Ayrica
İliskisini coluk cocuk iliskisi gibi yasayanlar bu sekilde aaaa ne yakisikli aaa ne güzel vs. Yarislara giriyorlar birbirleriyle... Kiskandirmak mi , inatlasmak mi, birbiri ile yarismak mi orasini da ben bilemem artk...

Ayrica sen hayal ediyorsun düsünüyorsun yasadigin bir sey yok sadece konustuklarinizin etkisinde kaldigin icin beyninin sana oynadigi bir oyun bu... Takacak sorun edecek bir sey degil yani...

Tek yapmaniz gereken artk bu sacmaliga bir son vermek... Aranizdan kim kimi begenirse begensin dile getirmeyin... Sevgilin birini begendiginden mi bahsetti ilgilenme duymamazliktan gel tepki verme o da zamanla bunu yapmayacaktir zaten... Sende tabikide bu sure icinde su yakisikli bu yakisikli diye dile getirme...

Birak icinde yasa hayal et bundan zarar gelmez....
On numara yaziyorsun canim da bana gelmez hayaller iste.. ben bundan kurtulayim yeter.. insan illa ki birini begenir yorim yapar ama benimki manyaklik... kiskanclik oyunu degil bu.. bsta bi oldu... sonra ben buyuk konustum kimseyi begenmem diye sonra da takla oldum anlicagn beynim artik cok yoruyo beni inan bana cok yorgunum.. o zaten demiuo kimseyi begenmzsn diye insansin tabi begenir iyi kotu dersin ama her gun her gun yok ondan etkilendim yok sununla yatilir yetti... gidip yatcagimdan degil tabikide.. sadece tipi iyiyse diyorum mecbur demezsem vicdanim rahat birakmiyor

Heaa sen obsesifsin bende takintiliyim ama bende temizlik ve dekorasyon takintisi yani her gittigim yerde temizlik yapma veya iste koltuklarin yerini degistirmek gibi sacma isteklerim var ama frenliyorum tabi zor allah kolaylik versin
Amin sanada.. canim temizlik bende de var. Elimle sirtimi kasisam dua ederken ezan okundugunda elim pismis gibi geliyo gidip yikiyorum hemen oyle dua ediyorum

On numara yaziyorsun canim da bana gelmez hayaller iste.. ben bundan kurtulayim yeter.. insan illa ki birini begenir yorim yapar ama benimki manyaklik... kiskanclik oyunu degil bu.. bsta bi oldu... sonra ben buyuk konustum kimseyi begenmem diye sonra da takla oldum anlicagn beynim artik cok yoruyo beni inan bana cok yorgunum.. o zaten demiuo kimseyi begenmzsn diye insansin tabi begenir iyi kotu dersin ama her gun her gun yok ondan etkilendim yok sununla yatilir yetti... gidip yatcagimdan degil tabikide.. sadece tipi iyiyse diyorum mecbur demezsem vicdanim rahat birakmiyor

Owww :KK57: şununla yatilir filan diye sevgiline de söylüyormusun...

Vicdan yapiyorsun söylemediginde degil mi???

Kesinlikle Psikologa gitmelisin tedavi ile cözerler eminim... Yoksa bu durum kötü...

Canim dev
Çok acık sizde okb var ve ilaç kullanıp terapi almalısınız yoksa kendi kendinize uğraşarak geçmesi çok zor. Bu durumu yaşayan çok insan var lütfen doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli kullanın ve yine doktorun belirleyeceği sıklıkta gitmeye devam edin çünkü hastalığın seyrine göre ilaç dozları değiştirilebiliyor. Ve tabi terapide almanız lazım, devlet hastanesindeki psikoloğa gorunebilirsiniz. Bunları bir psikolog olarak soyluyorum lütfen bu yazdıklarımı dikkate ve tedavi olun, zamanla geçecektir inşallah ama tedaviyle.
Canim kimi devlet hastanesi takmiyor bide tanidik cok hastanede calisan yayilir diye korkuyorum belli mi olur konusurlar falan.. en azindan klinik pskologa yol gozuktu..

Simdi anlamisinizdir beni umarim.. ben saf miyim kavga yaratym? Ama sevgilime en basindan soz verdim.ne olursa olsun yalan olmucak diye soyledim acik acik ilk anlamaya calisti ama yetti canina onunda artik erkek neticede

Canım iyi geceler. Bende bir obsesif hastayım. senin anlattığın durum cinsel obsesyon gibi duruyor. Bu tür hastalar genelde sürekli karsilarinda gördükleri insanların mahrem bölgelerine bakar ama istem dışı. Gördükleri her insanda cinselliğe dair bir obje ya da olay akillarinda canlanır. Kendi kendine asla geçmiyor bu düşünceler bana inan. Ben 5 aydır bu hastalıkla baş basayim. Benimki suphecilik. Fakat bu sıralar dini obsesyona da girmeye başladı. Dana tavsiyem ilaçları kullanmaya devam et. Düşünceleri durduramadıgini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Bol bol dua et Allaha isyan etme ve asla ama asla Allahım neden bana böyle şeyler ya da böyle bir hastalık verdin diye düşünme. Derin düşüncelere girme Allah konusunda. Her obsesyonun bir dönem sonra dini obsesyonla beraber devam edebileceğini öğrendim. Bu yüzden söylüyorum. Dua Et isyan etme ilaçlarını kullan. Başka şeylerle uğraş yolda kulaklıkla yürü. Kız arkadaşlarinla daha çok vakit geçir. Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize şifa versin Inşallah

Canım iyi geceler. Bende bir obsesif hastayım. senin anlattığın durum cinsel obsesyon gibi duruyor. Bu tür hastalar genelde sürekli karsilarinda gördükleri insanların mahrem bölgelerine bakar ama istem dışı. Gördükleri her insanda cinselliğe dair bir obje ya da olay akillarinda canlanır. Kendi kendine asla geçmiyor bu düşünceler bana inan. Ben 5 aydır bu hastalıkla baş basayim. Benimki suphecilik. Fakat bu sıralar dini obsesyona da girmeye başladı. Dana tavsiyem ilaçları kullanmaya devam et. Düşünceleri durduramadıgini biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Bol bol dua et Allaha isyan etme ve asla ama asla Allahım neden bana böyle şeyler ya da böyle bir hastalık verdin diye düşünme. Derin düşüncelere girme Allah konusunda. Her obsesyonun bir dönem sonra dini obsesyonla beraber devam edebileceğini öğrendim. Bu yüzden söylüyorum. Dua Et isyan etme ilaçlarını kullan. Başka şeylerle uğraş yolda kulaklıkla yürü. Kız arkadaşlarinla daha çok vakit geçir. Allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize şifa versin Inşallah
Canim ben Allaha asla isyan etmem ilk doktora gittim aonra vesvese icin her gun 41 defa tesbih cektim bir sure sonra biraktim.. aynen dediklerin oluyor. Sevgilim olmasa hadi belki bir derece ama durum kotu iliskimiz soz konusu. Tekrardan bir devlet hastanesine gideyim.. nasil kurtulcam ben bilmiuorum.. bilimcalti temizligi videosu actim.daha hala aklimda onu cok begendin bundan etkilendin videoyu duymuyom bile resmen. Ayrica her inve ayrintiisna kadar sevgilime anlatiyorum anltmzssm mesjlrda bana iyi davransa sucluluk hissediyorum cok kotu oluyorum

Kiminiz yanlis anlicak ama ne yazik ki elimden olan birsey degil mesela oturuyorum kalkekn ayaga vajinamsn acildgi ve birinin oraya biseyler yaptigi geliyor aklima... mesela cift goruyorum cocuk yakisikli amma yatiyolardir gibi seyler geciyo aklimdan ama sunu da farkettim erkkeler gbi guzel kiz goruncede ayni tepkiyi veriyorum demek ki cinsel takinti... en azindan boyle hafifliyorum kizlara da ayni tepki verince

Kiminiz yanlis anlicak ama ne yazik ki elimden olan birsey degil mesela oturuyorum kalkekn ayaga vajinamsn acildgi ve birinin oraya biseyler yaptigi geliyor aklima... mesela cift goruyorum cocuk yakisikli amma yatiyolardir gibi seyler geciyo aklimdan ama sunu da farkettim erkkeler gbi guzel kiz goruncede ayni tepkiyi veriyorum demek ki cinsel takinti... en azindan boyle hafifliyorum kizlara da ayni tepki verince
çok büyük ihtimalle cinsel obsesyon. Internette cinsel obsesyon yaz bir ara forumlar var senin gibi olan insanların hikayelerini falan oku. Nasıl kurtuldular bir oku bak bakalim. Bu bir hastalık canın Allah şifa versin Rabbim hepimize şifa versin insallah

çok büyük ihtimalle cinsel obsesyon. Internette cinsel obsesyon yaz bir ara forumlar var senin gibi olan insanların hikayelerini falan oku. Nasıl kurtuldular bir oku bak bakalim. Bu bir hastalık canın Allah şifa versin Rabbim hepimize şifa versin insallah
Amin insallah canim.. rahat 2 senedir var bu. Bugun patlama yasadim artik. Agla agla delirdim evde

Amin insallah canim.. rahat 2 senedir var bu. Bugun patlama yasadim artik. Agla agla delirdim evde
Tahmin edebiliyorum. Ben de bazen dusunmemek için çok zorluyorum kendimi. Ama nafile bu bir hastalık Allahın izniyle geçecek

Tahmin edebiliyorum. Ben de bazen dusunmemek için çok zorluyorum kendimi. Ama nafile bu bir hastalık Allahın izniyle geçecek
Amin insallah
Yeni yilinizda kutlu olsun sevdiklerinzle ailnzle nice yillara.. bu sene kurtulsun herkes hastaliklardan insallah sifasini bulsn herkes

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-01-03-37-42-1.webp
    Screenshot_2016-01-01-03-37-42-1.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2016-01-01-03-37-01-1.webp
    Screenshot_2016-01-01-03-37-01-1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-01-01-03-33-21-2.webp
    Screenshot_2016-01-01-03-33-21-2.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2016-01-01-03-33-21-1.webp
    Screenshot_2016-01-01-03-33-21-1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2016-01-01-03-32-21-1.webp
    Screenshot_2016-01-01-03-32-21-1.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 44
Geçmiş olsun öncelikle. Hastalıkla ilgili ya da dusuncelerinizle ilgili tavsiyeler veremem bu konuda bilgim yok ama şunu söyleyebilirim.

Nasil ki fiziken hasta olduğumuzda tedavi oluyorsak, nasil hemen doktora kosuyorsak psikolojik rahatsızlıklar içinde doktora basvurmamiz gerekir. Bunu siz tek başınıza çözemezsiniz aksine ilerleyebilir Allah korusun. Psikolojik hastalıkların fiziksel hastalıklardan bi farkı yok ki hastalık adı üstünde. Kendiniz çözmeye çalışarak işkence etmeyin kendinize.

Özele gidemiyorsaniz devlet hastanelerine gidin. Bende gittim bi ara doktorum çok ilgiliydi sağolsun.

Geçmiş olsun öncelikle. Hastalıkla ilgili ya da dusuncelerinizle ilgili tavsiyeler veremem bu konuda bilgim yok ama şunu söyleyebilirim.

Nasil ki fiziken hasta olduğumuzda tedavi oluyorsak, nasil hemen doktora kosuyorsak psikolojik rahatsızlıklar içinde doktora basvurmamiz gerekir. Bunu siz tek başınıza çözemezsiniz aksine ilerleyebilir Allah korusun. Psikolojik hastalıkların fiziksel hastalıklardan bi farkı yok ki hastalık adı üstünde. Kendiniz çözmeye çalışarak işkence etmeyin kendinize.

Özele gidemiyorsaniz devlet hastanelerine gidin. Bende gittim bi ara doktorum çok ilgiliydi sağolsun.
bende en kisa zamanda gidince.. 2 3 ay sonrada kismetse özele düşünüyorum. inşallah düzelirim... teşekkür ederim

Sevgiliniz bu kadar acik sekilde biliyor mu dusunduklerinizi? Cok kotu dusunceler. Tedavi olmalisiniz.

Back
X