Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyor... takinti elimde olan birsey degil aniden aklima geliyor ben ne yapabilirmSevgiliniz bu kadar acik sekilde biliyor mu dusunduklerinizi? Cok kotu dusunceler. Tedavi olmalisiniz.
Allah razi olsin kardesim.. ayne günler zehir oluyor. Soshal hayat kendne guven sifir.. tv bile izlemeyemiyorum kimse anlamiyor iste sevgilim de kendin basarabilirsin senin iraden takinti deyip durma diyor cunku artik oda bikti oda duzelmemi istiyor yoksa herseyi kaybedicem yavas yavas Allah korusun ama durum buBu lanet okb hastaligiyla ben de bogusuyorum. Eski konumu okuyabilirsiniz hatta. Bu hastaligi yasamayan anlamiyor.
Bu bir hastalik hanimlar. Size sacma, komik geliyor, anlayamiyorsunuz ama arkadasin saatlerini mesgul, gunlerinibzehir ediyor. Onun elinde olsa dusunmemek, yapmaz miydi saniyorsunuz bunu?
Arkadasim Allah sifa versin. Ama ben ilacla zar zor toparlandim. Ilacsiz iyilesme ne yazik ki zor canim. Bir an once yarim biraktigin tedaviye devam et
Tesekkur ederim bende oyle yapicam devlet hastanesi hep cazip gelmiyor ama en azindan 2 3 ay dayanmam gerekBir insanin nasıl başı midesi agrisa sinirleri de yipranir. İlaç kullanmayi bırakma. Daha ilerlemeden hastalığın tedaviye devam et. Geçmiş olsun.
Böylesinide ilk defa duydum hayret bişey......Kizlar merhaba... araniza yeni katildim tonlarca kadin, kiz var... belki benim acimi biraz anlayacak birileri cikar.. şuan doktora gitmek icin pek maddi durumum yok ne yazik ki baska yerlere yatiriyorum para mecbur.
Sorunuma gelirsek;
4 senelik bir iliskim var... sevglmle iki kotu 4 sene devirdik. Iliskisnn basinda sevgilm bir unluye hayranligini belirtti daha dogrusu önceden de begenirdi, çıkmadan önce biz yani herneyse o gün sakayla karisik soyledi beni kizdirsin diye bende o siralar bi dizi de izledigim begendigim bi cocugu soyledim o an a kadar hersey normaldi.. neyse aradan zaman gecti yine bu muahbbetler açıldı.. bende o kimseyi begenmesin diye şöyle dedim; (demez olaydim) ben kimseye iyi yakışıklı demem sadece sevdigimi yani seni begeniyorum dedim o da bak emin misin ben bir kiza iyi güzel derim ne gördüysem söylerim dürüstce ama sonucta onu sevmiyorum kalbimde sen varsın sadece yorumumu yaparim dedim. Tabiki demem dedin gectim. Aradan zaman gecti bana surekli erkek fotograflari gösterdi hic begenmedin? Iyi degil mi? Diye hepsine degil degil dedim... bir gün televizyonda bir unlu izlerken gercekten begendim bunu söyledigim de tabiki de deli gbi kavga etmistik. Beğenmeme değil büyük konusmama güveninin kirilmasina sinirlendi üzüldü. Baristik biz tabi ama ben bir takıntılı manyağa dönüştüm. Size direk cevap şöyle özetliyeyim; televizyonda sosyal medyada dışarıda kimi gördüysem erkek, adam genç çocuk direk aklıma tipleri iyi mi kötü mü bunlarla yatilir mi zevk alinir mi? Eski ciktiklarim aniden kafamda çıplak canlanır hatta aklımdan çıkarmaya çalıstıkça daha da geldi.. yatar uyurum bunlardan kurtulmak için rüyamda bir erkekle kendimi görüp uyandığımda etkilenirim etkisi gecmez beni yolda görüp beğenmesi ile ilgili haygibi şeyler başladi beynimde.. hatta beğenip etkilendiklerm kafamdan cikaramdklarim oldu ya ilginç değil mi ya? Ben sevgilime aşıkken nasıl olabilir. Uzun sürmüyordu 2 3 gün bu şeyler beynimi yiyip bir şekilde kayboluyor bazen yine aklıma geliyordu ve vicdanim asla rahat etmediği için kime iyi kötü dediysem sevgilime anlattim artık sinirleri bozuldu gerildi delirdi kendine zarar vermeye kalkti ben erkek olduğum halde kendimi tutabilirken sen hic mi utanmiyorsun her gün erkek beğenmeye dedi. Ağladım kendimi sorguladım neyim ben neden böyleyim diye internetten araştirdim. Doğrudan obsesif kompulsif bozukluk vardı. Bir yerde görmüstüm. Aşık olanlarda daha sık rastlanıyormuş. Normal bi hastaneye gittim herşeyi anlatamdm doktorun suratından konussa da gitse artık ifadesi vardı. Kısaca anlattim ayni hastaligi söyledi... ilacsız gecmez dedi. Sevgilim ise gecebilir senin elinde bu diyor. Onun yanimda olmasi beni daha da utandiriyordu.. baktiklarim, gördüklerim, beğendiklerim hep bir pismanlik ama elimde mi? Sabrı bir yere kadar bazen konusmuyordu artik benimle.. acı bana erkegim herkes aldatirken ben seninleyim tut kendini beğenme artik kimseyi iliskimze zararin hep dedi. Ama olmuyor.. kızlar lütfen yardım edin nasıl geçer bu? Eskiden beğendiğim olsa bile normal birşeymis gibi normal insanla gbiydi kafamda herşey.. şimdi o iyi bununla bu yapilir bundan etkilendim. Yetti canıma artik... doktorun ilaclarini kullandinz mi derseniz 1 2 ay kullanabildim... dualar okudum vesvesedir belki bunlar dedim ama yok... dışarıya çikiyorum kulağımda telefon neden? Herkese rezil olcak gibi hissediyorum... erkek görsem ay bana mı bakcak diye sacma sapan bir heyecan geliyor 1 dakika sonra gidiyor o his. Gidiyor gitmesine ama sevgilime ne dicem smdi? Nasıl atcam üstümden bunu nasıl ya artik yeter ! Yok mu çaresi bunun kizlar ya yok mu anlamaya çalışın yalvaririm. Keşke elim ayağım ağrısa bedenim yorgun olsa ama ruhum beynim düsünmekten yorgun... ne olur Hayat boyu yok iyi yok bundan etkilendim artık gücüm kalmadı Allahını seven yardım etsin bana...
Ve bu olay iliskiyi de actı.. ne alsam iki tane almaya basladim ay bu kırılabilir kaybolabilir... takıntı takıntı yetti cidden zor durumdayım.. kendinizi benim yerime koyup anlamaya çalışın...
bunca insan yorum yapip bende yasadim diyorsa hayret edilcek birsey degil bence. :) neyse sizde yeni bir hastalik keşfetmis oldunuz.Böylesinide ilk defa duydum hayret bişey......
Tedavi olmak istiyorum ama ilacin binlerce yan etkisi var işte... insan korkuyor biraz yoksa kim bu sacma span seyden kurtulmaz istemezNeden ilaci bıraktınız siz tedavi olmak isteseniz ilaci birakmazdiniz tekrar doktora gidin size tavsiyem
Iyide ilac kullanmadan tedavi olamazsiniz kiTedavi olmak istiyorum ama ilacin binlerce yan etkisi var işte... insan korkuyor biraz yoksa kim bu sacma span seyden kurtulmaz istemez
Yakın zamanda doktora gidicem mecburIyide ilac kullanmadan tedavi olamazsiniz ki
ne takıntılar varmış bunuda ilk kez duydum.bunu sevgilinizle paylaşmanız ne kadar doğruydu bilemedim.fakat konunun başında yok sevgiliniz bunu beğenmiş yok siz kimseyi beğenmemişiniz derken bu sizde farklı bir algı yaratıp böyle bir takıntı mı oldu yoksa hep mi böyleydiniz yazını zar zor okuduğumdan çözemedim bunu.devlet hastanesi pskatrisleri var onlara gidebilrsiniz ama sevgilinize şu konuda hak verdim kendi kendinize aşabilrsiniz bana görede.Kizlar merhaba... araniza yeni katildim tonlarca kadin, kiz var... belki benim acimi biraz anlayacak birileri cikar.. şuan doktora gitmek icin pek maddi durumum yok ne yazik ki baska yerlere yatiriyorum para mecbur.
Sorunuma gelirsek;
4 senelik bir iliskim var... sevglmle iki kotu 4 sene devirdik. Iliskisnn basinda sevgilm bir unluye hayranligini belirtti daha dogrusu önceden de begenirdi, çıkmadan önce biz yani herneyse o gün sakayla karisik soyledi beni kizdirsin diye bende o siralar bi dizi de izledigim begendigim bi cocugu soyledim o an a kadar hersey normaldi.. neyse aradan zaman gecti yine bu muahbbetler açıldı.. bende o kimseyi begenmesin diye şöyle dedim; (demez olaydim) ben kimseye iyi yakışıklı demem sadece sevdigimi yani seni begeniyorum dedim o da bak emin misin ben bir kiza iyi güzel derim ne gördüysem söylerim dürüstce ama sonucta onu sevmiyorum kalbimde sen varsın sadece yorumumu yaparim dedim. Tabiki demem dedin gectim. Aradan zaman gecti bana surekli erkek fotograflari gösterdi hic begenmedin? Iyi degil mi? Diye hepsine degil degil dedim... bir gün televizyonda bir unlu izlerken gercekten begendim bunu söyledigim de tabiki de deli gbi kavga etmistik. Beğenmeme değil büyük konusmama güveninin kirilmasina sinirlendi üzüldü. Baristik biz tabi ama ben bir takıntılı manyağa dönüştüm. Size direk cevap şöyle özetliyeyim; televizyonda sosyal medyada dışarıda kimi gördüysem erkek, adam genç çocuk direk aklıma tipleri iyi mi kötü mü bunlarla yatilir mi zevk alinir mi? Eski ciktiklarim aniden kafamda çıplak canlanır hatta aklımdan çıkarmaya çalıstıkça daha da geldi.. yatar uyurum bunlardan kurtulmak için rüyamda bir erkekle kendimi görüp uyandığımda etkilenirim etkisi gecmez beni yolda görüp beğenmesi ile ilgili haygibi şeyler başladi beynimde.. hatta beğenip etkilendiklerm kafamdan cikaramdklarim oldu ya ilginç değil mi ya? Ben sevgilime aşıkken nasıl olabilir. Uzun sürmüyordu 2 3 gün bu şeyler beynimi yiyip bir şekilde kayboluyor bazen yine aklıma geliyordu ve vicdanim asla rahat etmediği için kime iyi kötü dediysem sevgilime anlattim artık sinirleri bozuldu gerildi delirdi kendine zarar vermeye kalkti ben erkek olduğum halde kendimi tutabilirken sen hic mi utanmiyorsun her gün erkek beğenmeye dedi. Ağladım kendimi sorguladım neyim ben neden böyleyim diye internetten araştirdim. Doğrudan obsesif kompulsif bozukluk vardı. Bir yerde görmüstüm. Aşık olanlarda daha sık rastlanıyormuş. Normal bi hastaneye gittim herşeyi anlatamdm doktorun suratından konussa da gitse artık ifadesi vardı. Kısaca anlattim ayni hastaligi söyledi... ilacsız gecmez dedi. Sevgilim ise gecebilir senin elinde bu diyor. Onun yanimda olmasi beni daha da utandiriyordu.. baktiklarim, gördüklerim, beğendiklerim hep bir pismanlik ama elimde mi? Sabrı bir yere kadar bazen konusmuyordu artik benimle.. acı bana erkegim herkes aldatirken ben seninleyim tut kendini beğenme artik kimseyi iliskimze zararin hep dedi. Ama olmuyor.. kızlar lütfen yardım edin nasıl geçer bu? Eskiden beğendiğim olsa bile normal birşeymis gibi normal insanla gbiydi kafamda herşey.. şimdi o iyi bununla bu yapilir bundan etkilendim. Yetti canıma artik... doktorun ilaclarini kullandinz mi derseniz 1 2 ay kullanabildim... dualar okudum vesvesedir belki bunlar dedim ama yok... dışarıya çikiyorum kulağımda telefon neden? Herkese rezil olcak gibi hissediyorum... erkek görsem ay bana mı bakcak diye sacma sapan bir heyecan geliyor 1 dakika sonra gidiyor o his. Gidiyor gitmesine ama sevgilime ne dicem smdi? Nasıl atcam üstümden bunu nasıl ya artik yeter ! Yok mu çaresi bunun kizlar ya yok mu anlamaya çalışın yalvaririm. Keşke elim ayağım ağrısa bedenim yorgun olsa ama ruhum beynim düsünmekten yorgun... ne olur Hayat boyu yok iyi yok bundan etkilendim artık gücüm kalmadı Allahını seven yardım etsin bana...
Ve bu olay iliskiyi de actı.. ne alsam iki tane almaya basladim ay bu kırılabilir kaybolabilir... takıntı takıntı yetti cidden zor durumdayım.. kendinizi benim yerime koyup anlamaya çalışın...
Hayırm sevgilimin benim gibi takintilari yok o nettir begendiysem begendim der iyiyse iyi der ama seni seviyorum bu sadece bir yorum der. Bir gun konu nereden acildi bilmiyorum eskiden hayrani oldugu unluyu gosterdi bende hemen sinir olup gosterdim. Daha sonra tam hatirlamiyorum ama ben kimseyi begenmem aslinda senden baska iyi bulmam dedim. Oda imkansiz emin misin buna dedi evet dedim ama isler boyle cok afedersiniz ama iyice boka sardi... sevgilim ilk soyleynce kizdi sana defalarca sormustum dedi yine duzeldi aramiz ama bu sefer her gordugum erkek icin iyu mi degil mi sorulari basladi kafamda ve bunlari sevgilime anlatmazsam kendimi ihanet etmis gibi hissediuordum.. olay alsi basini gitti anlicaginizne takıntılar varmış bunuda ilk kez duydum.bunu sevgilinizle paylaşmanız ne kadar doğruydu bilemedim.fakat konunun başında yok sevgiliniz bunu beğenmiş yok siz kimseyi beğenmemişiniz derken bu sizde farklı bir algı yaratıp böyle bir takıntı mı oldu yoksa hep mi böyleydiniz yazını zar zor okuduğumdan çözemedim bunu.devlet hastanesi pskatrisleri var onlara gidebilrsiniz ama sevgilinize şu konuda hak verdim kendi kendinize aşabilrsiniz bana görede.
dediğim gibi bu konuları konuştuktan sonra sizde takıntı olmaya başlamış bence.gerçekte yapmıyorsunuzki ihanet edesiniz hangi erkek bunu normal karşılar ayrıca.en yakın zamanda başedemiyorsanız doktora gidin.Hayırm sevgilimin benim gibi takintilari yok o nettir begendiysem begendim der iyiyse iyi der ama seni seviyorum bu sadece bir yorum der. Bir gun konu nereden acildi bilmiyorum eskiden hayrani oldugu unluyu gosterdi bende hemen sinir olup gosterdim. Daha sonra tam hatirlamiyorum ama ben kimseyi begenmem aslinda senden baska iyi bulmam dedim. Oda imkansiz emin misin buna dedi evet dedim ama isler boyle cok afedersiniz ama iyice boka sardi... sevgilim ilk soyleynce kizdi sana defalarca sormustum dedi yine duzeldi aramiz ama bu sefer her gordugum erkek icin iyu mi degil mi sorulari basladi kafamda ve bunlari sevgilime anlatmazsam kendimi ihanet etmis gibi hissediuordum.. olay alsi basini gitti anlicaginiz
Kendi kendime yapamiyorum ya mesels birini gorursen iyi dersin tipine nornal birseymis gibi algilamiyo beynim ihanet gibiymis gibi hadi bir kac kez neyse de e ama her dk onu buju begendim deyince is sacma sapan bisey oldu garip olan kimisinden etkileniyorum yani icim bi garip olyo bes dakika sonra gidiuor hatta dunyanin en tipsiz insani bile geliuor gozume ya da surekli herseyde disari cikcam o begendigin erkek gorcek yok seni opcek boyle sacma sapan seyler geliyo aklima gitmiyo gun boyune takıntılar varmış bunuda ilk kez duydum.bunu sevgilinizle paylaşmanız ne kadar doğruydu bilemedim.fakat konunun başında yok sevgiliniz bunu beğenmiş yok siz kimseyi beğenmemişiniz derken bu sizde farklı bir algı yaratıp böyle bir takıntı mı oldu yoksa hep mi böyleydiniz yazını zar zor okuduğumdan çözemedim bunu.devlet hastanesi pskatrisleri var onlara gidebilrsiniz ama sevgilinize şu konuda hak verdim kendi kendinize aşabilrsiniz bana görede.
2 senedir ugrasiyorum basedilmiyordediğim gibi bu konuları konuştuktan sonra sizde takıntı olmaya başlamış bence.gerçekte yapmıyorsunuzki ihanet edesiniz hangi erkek bunu normal karşılar ayrıca.en yakın zamanda başedemiyorsanız doktora gidin.
Yapamiyorum iste kolay mi saniyorsunuz. Soylemeynce kendimi yalanci ona ihanet eden biri gibi hissediyorum. Mesela bir erkek yakisikli begendim... bununla bitmiyor yok su yapilir mi bu yapilir mi. Keske dediginiz kadar kolay olsa.Valla tedavi olarak ne olur bilmem ama, biryerden başlamak istiyosanız düşündüklerinizi sevgilinizle PAYLAŞMAMAKTAN başlayın.Bi insan böyle düşündüğünü erkek arkadaşına nasıl ve neden söyler yani.Bunu yapmayın.Gerisini bilemiyorum
Yapamiyorum iste kolay mi saniyorsunuz. Soylemeynce kendimi yalanci ona ihanet eden biri gibi hissediyorum. Mesela bir erkek yakisikli begendim... bununla bitmiyor yok su yapilir mi bu yapilir mi. Keske dediginiz kadar kolay olsa.
En azından sevgilime söylücek kadar büyük bir hadise olmadığına inandirsam iyi olucak..Valla siz her hissettiğinizi sevgilinizle paylaşırsanız bir erkeğin bunu anlamasını beklemek tabiki çok saçma olucağı için sizden ayrılıp kendi yoluna bakması çok yakındır.Siz bilirsiniz.