Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konuşuyorsunuz 10 gündür?hergün yanıma geliyor. oturuyor konuşuyoruz.
10 gündür falan geliyor sürekli yanıma geliyor konuşuyoruz sohbet ediyoruz
okadar
oda beni seviyormu
ne dersiniz?
hava su iş güçNe konuşuyorsunuz 10 gündür?
Nerede yanınıza geliyor ortam neresi mesela sınıfsa çok önemli değil arkadaştır detay önemli sohbetler ne hakkında konu nehergün yanıma geliyor. oturuyor konuşuyoruz.
okadar
oda beni seviyormu
ne dersiniz?
Bunu sadece siz bilebilirsiniz ama. Hoşlanıyor diyip sizi gaza getirmemizin anlamı yok bence. Daha çok yeni biraz bekleyin.hava su iş güç
Biz buna sosyalleşme/iletişim diyoruz ama yine de sen bilirsinhergün yanıma geliyor. oturuyor konuşuyoruz.
okadar
oda beni seviyormu
ne dersiniz?
işyeriNerede yanınıza geliyor ortam neresi mesela sınıfsa çok önemli değil arkadaştır detay önemli sohbetler ne hakkında konu ne
ne hissettiğini burdan göremediğim için bişey diyemicemyaklaşık 10 gündür falan geliyor sürekli yanıma geliyor konuşuyoruz sohbet ediyoruz
bana karşı neler hissediyor olabilir?
ne dersiniz?
Biz nerden bilelim buradanyaklaşık 10 gündür falan geliyor sürekli yanıma geliyor konuşuyoruz sohbet ediyoruz
ne dersiniz?
Hanımefendi siz bu beyle de böyle konuşuyorsanız yani genelde tarzınız buysa adam belki de yazık içe kapanık az sohbet edeyim demiştir biraz açın konuyu geliyor ama ne diyor molada mı geliyor iş için mi konuşuyor nedirişyeri
Bence körkütük aşık ya da sırılsıklamyaklaşık 10 gündür falan geliyor sürekli yanıma geliyor konuşuyoruz sohbet ediyoruz
ne dersiniz?
yok. normal günlük hayattan muhabbet ediyoruzHanımefendi siz bu beyle de böyle konuşuyorsanız yani genelde tarzınız buysa adam belki de yazık içe kapanık az sohbet edeyim demiştir biraz açın konuyu geliyor ama ne diyor molada mı geliyor iş için mi konuşuyor nedir
ben belli ettim zatenSiz bişey hissediyorsanız hafiften citlatin konuyu
ama his diye birşey varHer karşı cins ile sohbeti aşk sanmakta komik birşey bence