• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsanız böyle bir ilişkide ne yaparsınız?

Sert bir eleştiri olacak ama beş para etmez adamlar biraz sevgi kırıntısı veriyor diye sanki dünyada adam kalmamışçasına varınızı yoğunuzu döküyorsunuz ilişkiye. Adam düzelir umuduyla tüm çabanızı, zamanınızı bozuk para gibi harcıyorsunuz. Sonrasında da emeklerim boşa gidecek korkusuyla o ilişkiden çıkamıyorsunuz. Kendinize nasıl bir kötülük yaptığınızı görüyor musunuz?

4 senelik ilişkim var. çok küçük yaşta tanıştık beraber büyüdük. Yaklaşık 1 buçuk senedir neler çektiğimi bir annem bir ben bir Allah biliyor. Her cümlemi yanlış anlayıp ayrılalım der. Her kelimemi seçerek konuşuyorum artık. Dün bir olay üstüne şaka yaparken birden ciddileşip ciddiye alıp ayrılıyorum bitti dedi her ay en az 1 kere yapar bunu. Dünden beri ne bir şey yiyebildim ne de başka bişey. hırsımdan sabahtan beri ağllıyorum ve her ay dediğim gibi 1 kere yaşıyorum bunu ve böyle oluyorum. ama sonrasında tekrardan seni çok seviyorum demeye başlıyor. barışma sebebimiz de hep ben yazdığım için oluyor. neden ona sen yazmadın yine ben yazdım diyorum bana çünkü sen hatalısın diyor sen yazacaksın diyor ama belki inanmazsınız Allah şahidim ki 4 senedir ayrılmanın a sını ağzıma almadım ve hiçbir zaman bana yazan taraf o olmadı. Ayrılmasını kabul edersem ne yapar bilmiyorum ve ne yazık ki hala bir şey hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim çok yorgun olduğum ve artık anlaşılmak istendiğim. Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek ben çektiklerimle kalıcam o da mutlu hayat sürecek diye korkuyorum. Çok ahımı aldı herşeyinde yanında duruyordum ama artık zorlanıyorum ağlamaktan gece uyuyamamaktan cümlelerimi seçmekten çok yoruldum
Yani 4 yilim ziyan olmasin ama ömrüm ziyan olsun diyorsunuz.

Cok degisik bir bakis acisi degil ulkenin yarisi (kadin erkek) bu sanriyla surduruyor zaten sacma sapan ilişkilerini.

Terket gitsin, evli misin çoluğun cocugun acikta mi kalacak? Gencecik kizsin, 2 gun ağlar 3.gun yeni asklara yelken acarsin, o da simarikligina yansin.

Bugün böyle yapan evlenseniz de her kavgada boşanmayı söyler kalkar gider. Ömrünüzü böyle mi geçirmem istiyorsunuz?
Dört senelik ilişkiyi bitirip yeni ve temiz bir gelecek inşa etmek mi yoksa bir ömür boyunca ayrılma tehditiyle sindirildiğiniz bir evlilik mi? Karar vereceğiniz şey tam olarak bu?
Ben sizin yerinizde olsam bitirirdim. Dört sene bile çekmezdim. Bana ayrılık restiyle gelene kapı orada

Bugün böyle yapan evlenseniz de her kavgada boşanmayı söyler kalkar gider. Ömrünüzü böyle mi geçirmem istiyorsunuz?
Dört senelik ilişkiyi bitirip yeni ve temiz bir gelecek inşa etmek mi yoksa bir ömür boyunca ayrılma tehditiyle sindirildiğiniz bir evlilik mi? Karar vereceğiniz şey tam olarak bu?
Ben sizin yerinizde olsam bitirirdim. Dört sene bile çekmezdim. Bana ayrılık restiyle gelene kapı orada
ayni annemin dediği cümleleri kurdunuz ya

40 yaşındayım. Çok fazla ilişkim old. Ayrıldım da terk de edildim. Ama hiç birinde defalarca kez bana ayrılmak istediğini söyleyen birine güvenip yola devam etmedim.
10 senedir evli bir ablan olarak diyorum. Evlilik sevgililik gibi değil. Güven olmazsa yürümez. Her sorunda kaçan adamla olmaz. Terk etmekle tehdit eden adam sana değer vermiyordur seni kaybetmekten korkmuyordur. Seni kaybetmekten korkmayan adam için mi kendini böyle üzüyorsun?
Sonu güzel gitmez. Böyle ayrıl barış yalama olmuş ilişkide evlenip de mutlu olan daha duymadım ben.
13 senedir beraberiz eşimle. Bir kere bile bana ayrılalım demedi. Diyemez de. Bu muameleyi mi layık görüyorsun kendine.

Sen böyle narsist bir adamın seni her ay böyle zorbalamasina nasil izin veriyorsun yaaaaa !?!? Senin kendine hiç mi saygın yok !? Hayret bir şey. Kızım sen bu hayata bir kere geliyorsun bir kereeee. Ya bir kendine gel yaaa..

Direkt ayrılırdım. Kendimi böyle senelerce rezil etmezdim o da ayrı.

Yaş yetmiş iş bitmişte elinde bı bu kalmış gibi triplere girme, ben çıldıracağım su gencecik kızların eğilip bükülmesine, acizliğine. Su yaşta adam mı kalmadı memlekette. Normal değil, normal erkekler böyle davranmıyor haberin olsun.

4 senelik ilişkim var. çok küçük yaşta tanıştık beraber büyüdük. Yaklaşık 1 buçuk senedir neler çektiğimi bir annem bir ben bir Allah biliyor. Her cümlemi yanlış anlayıp ayrılalım der. Her kelimemi seçerek konuşuyorum artık. Dün bir olay üstüne şaka yaparken birden ciddileşip ciddiye alıp ayrılıyorum bitti dedi her ay en az 1 kere yapar bunu. Dünden beri ne bir şey yiyebildim ne de başka bişey. hırsımdan sabahtan beri ağllıyorum ve her ay dediğim gibi 1 kere yaşıyorum bunu ve böyle oluyorum. ama sonrasında tekrardan seni çok seviyorum demeye başlıyor. barışma sebebimiz de hep ben yazdığım için oluyor. neden ona sen yazmadın yine ben yazdım diyorum bana çünkü sen hatalısın diyor sen yazacaksın diyor ama belki inanmazsınız Allah şahidim ki 4 senedir ayrılmanın a sını ağzıma almadım ve hiçbir zaman bana yazan taraf o olmadı. Ayrılmasını kabul edersem ne yapar bilmiyorum ve ne yazık ki hala bir şey hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim çok yorgun olduğum ve artık anlaşılmak istendiğim. Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek ben çektiklerimle kalıcam o da mutlu hayat sürecek diye korkuyorum. Çok ahımı aldı herşeyinde yanında duruyordum ama artık zorlanıyorum ağlamaktan gece uyuyamamaktan cümlelerimi seçmekten çok yoruldum
Yerimde olsaniz demissiniz yerinizde olmam ki
Yıllarca aynı kişiyle çıkmam sklrm ben.gencligim yeni heyecanlarla geçer, ki öyle de oldu.
Hele bide çocukluğumdan beri taniycam da öf yani.
Sorunlqrinizdan bahsetmedim bile bakın

Yerimde olsaniz demissiniz yerinizde olmam ki
Yıllarca aynı kişiyle çıkmam sklrm ben.gencligim yeni heyecanlarla geçer, ki öyle de oldu.
Hele bide çocukluğumdan beri taniycam da öf yani.
Sorunlqrinizdan bahsetmedim bile bakın
o da senin sıkıntın artik

Suan ben 22 o 24 tanistigimizda o ben 15 dim o 16 dı 17 ye girmek üzereydi
Bu kadar sevmen ve ayrılmak istememen çok normal. Çocukluk aşkı işte. Ama şimdi bir cesaretle ayrılsan, oğlanın iki ağlayıp zırlamasına kanıp geri döneceksin gibi bir his alıyorum senden. Yine de uyarayım. Şimdi sen ayrılmazsan, yarın öbür gün başkasını garantilediği ilk anda seni terk edecek. Üstüne de nişan haberini alacaksın. Ben 4 senemi gençliğimi verdim o gitti 3 aylık sevgilisine yüzük taktı diye bakacaksın arkalarından.

Evliliğimden önce bir başkası ile 4-5 sene beraberliğim ve Nişanlılık sürecim olmuştu ilişkide hep alttan alan taraf bendim bana bir şey yaptığında lütuf gibi gösterirdi ben tartışmalar vs sonucunda barısmaya adım atan ilk taraf olduğum için bunun benim görevim olduğunu hissettirirdi bana yapıcaksın tabi vs gibi iliskiyi cümlelerimle sözlerime dikkat ederek diken üstünde ama ara ara aklıma gelirdi bitse daha mı üzerdi diye ama toksik bir şekikde bagımlı olmusum. Velhasılkelam sonra o benden ayrıldı ve hayatına çok güzel devam etti korkunc süreçler atlattım bunu yapamamaktan korkuyordum ama başıma gelmesinden kacamamaıstom hayat durdu sanmıştım oysaki beni kendinden kurtarmış çünkü onunla evlensem zaten ayrılırmışım :) her zaman önceliğin kendin ol. Acı çekiliyor ama evet geçiyor böyle adamlarla ömür boyu acı çekilmesinden iyidir.

Konunuz bana eski sevgilimi hatırlattı. Tek fark ikimiz de ayrılalım deyip deyip barışıyorduk. Ağlamalar sızlamalar vs. En son bi gün kendi kendime yeter dedim ya. Nereye kadar böyle gidecek. Çok da seviyodum yalan yok. Ayrıldım ve asla geri dönmedim. İlk başlarda o umursamadı. Arada barışmaya çalışıyordu ama ben ağlayarak reddediyordum. Resmen kendimi zorlayarak ayrıldım. Bikaç sene Sonra çok şükür eşimle tanıştım. İlişki dediğin şey buymuş dedim ya. Laflarımı seçmiyorum her hareketim birinin süzgecinden geçmiyo. Yıllar sonra yine yazdı. Evlenmek üzereymiş ama hala bana aşıkmış. Her gün beni düşünüyomuş vs. Eşinden ayrıl ben burdayım bile yazmış. Şok oldum. Her neyse o zaman çektiğim bu acılar boşa gitmesin diye devam etsem muhtemelen hala aynı şeyleri çekiyo olurdum. Çok şükür şu an mutluyum. Daha güzel hikayeler senin olsun. Sal gitsin bu çocuğu.

Eskiden böyle uzun uzun yıllarca aynı kişiyle ilişkisi olan onunla evlenen insanlara özenirdim. Benim neden böyle uzun ilişkim olmadı derdim. Sonra bir düşündüm. Ulan ben karşımdaki azıcık beni kötü hissettirsin pat ayrılıyorum nasıl uzun ilişkim olacak. İyi ki de öyle yapmışım

Annen yaşının ve hayatın getirdiği tecrübelerle sana mantıklı olan yolu göstermeye çalışıyor. Aklın yolu bir ve aynı yere çıkıyor. Ama eminim senin şu an duyguların daha ağır basıyor. O yüzden çok dikkatli olmalısın. Karşındaki manipülatif biri. Eğer ayrıl-barış yaparsan seni bu mutlu ilişkiyi bozdun diye suçlayıp daha kötü bir çıkmaza sokabilir.

o da senin sıkıntın artik
Kısıtlı bakış acılarına göre bendeki de bı sıkıntı olarak kabul edilebilir evet ama ben hayatı dolu dolu yaşadım, sizin gibi sorunlu ilişkilerim olmadı değer gördüm, kendime hep çok değer verdim çok aşıkken bile kendime bir saygım oldu
Ozsefkat ozsaygi 🙏

Sizde kendinize değer vermekle başlayın da bir adamın yıllarca kölesi olmayın, şuan ki adamla nikah bağınız yok, sevgi deseniz sevginin zerresi adamda yok size karşı. Nıye bu yılları adayıs, her ayrılıkta kapısında yatış

Kendinize bı gelin silkelenin, lütfen rica ediyorum

ne çektiğinizi anneniz biliyormuş akıl vermiyor mu size?
ayrılırsanız 4 sene boşa gider hayatınızın kalanını kurtarmış olursunuz. ne yaoacaksınız evlenip ömür boyu bu şımarık çocuğu mu çekeceksiniz?

Suan ben 22 o 24 tanistigimizda o ben 15 dim o 16 dı 17 ye girmek üzereydi
17 yaşında başka 24 yaşında başka düşünür hissedersin. Beğeniler zevkler, fikirler hisler değişir. Ayrılırsam bu kadar ağlamalarım boşa gidecek nasıl bir düşünce? Bunun normali hiç ağlamamak ağlatılmamak.
Allah şahidim ki 4 senedir ayrılmanın a sını ağzıma almadım ve hiçbir zaman bana yazan taraf o olmadı.
Bunun iyi bir şey olduğunu mu sanıyorsunuz? İlişkiler başladığı gibi bitebilir de. Sevgiliniz sizinle beraber değil, kafa olarak çoktan ayrılmış bitirmiş. 4 senedir hep siz yalvar yakar ağla modundaymışsınız. Erkek arkadaşınızın size karşı davranışları hoş değil ama 24 yaşında biri çocukluk aşkına saplanıp kalmak zorunda da değil. Görüşmek buluşmak sevgili kalmak istemiyor ve bunu anlamanız için daha ne desin?

4 sene mi,kalan ömrünüz mü?.Ayrıca garantisi mi var ayrılınca onun mutlu,sizin mutsuz olacağınızın?Tam tersi olmayacağı ne malum?Almadan vermek Allah'a mahsustur.Böyle sürekli tek taraflı çabalayarak kendinize yazık ediyorsunuz.

Back
X