• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerimde olsanız böyle bir ilişkide ne yaparsınız?

4 senelik ilişkim var. çok küçük yaşta tanıştık beraber büyüdük. Yaklaşık 1 buçuk senedir neler çektiğimi bir annem bir ben bir Allah biliyor. Her cümlemi yanlış anlayıp ayrılalım der. Her kelimemi seçerek konuşuyorum artık. Dün bir olay üstüne şaka yaparken birden ciddileşip ciddiye alıp ayrılıyorum bitti dedi her ay en az 1 kere yapar bunu. Dünden beri ne bir şey yiyebildim ne de başka bişey. hırsımdan sabahtan beri ağllıyorum ve her ay dediğim gibi 1 kere yaşıyorum bunu ve böyle oluyorum. ama sonrasında tekrardan seni çok seviyorum demeye başlıyor. barışma sebebimiz de hep ben yazdığım için oluyor. neden ona sen yazmadın yine ben yazdım diyorum bana çünkü sen hatalısın diyor sen yazacaksın diyor ama belki inanmazsınız Allah şahidim ki 4 senedir ayrılmanın a sını ağzıma almadım ve hiçbir zaman bana yazan taraf o olmadı. Ayrılmasını kabul edersem ne yapar bilmiyorum ve ne yazık ki hala bir şey hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim çok yorgun olduğum ve artık anlaşılmak istendiğim. Ayrılırsam da bu kadar çektiklerim ağlamalarım boşa gidecek ben çektiklerimle kalıcam o da mutlu hayat sürecek diye korkuyorum. Çok ahımı aldı herşeyinde yanında duruyordum ama artık zorlanıyorum ağlamaktan gece uyuyamamaktan cümlelerimi seçmekten çok yoruldum

Yani ilişki 17 yaşında başlamış, çocukken daha, çocukken başlayan ve olmayacak bir ilişkiyü sürdürmeye çalışmak tam bu yaşların işi. İnsan bu yaşlardayken duyguların kölesi oluyor, mantık devre dışı kalıyor.

Çocuğun annesini filan niye arıyorsun, değerin o kadar düşmüş ki bu ilişkide yerlerde yani, adam da o yüzden canı sıkıldıkça senden ayrılıyor, sen de suçlu olmadığın konularda yalvararak beyefendinin götünü arşa kaldırmışsın.

Aklın varsa - maalesef yok gibi duruyor anlattıklarından- bu adamı salar hayatına bakarsın. Daha 21 yaşındasın, elini sallasan ellisi. Sen böyle devam edersen de birgün ona köpek çektirecek kızı bulup o seni terk edecek. Sana abla tavsiyesi, aileleri falan bile işin içine sokmuşsun, çol yanlış yollardasın.

Evet o çok havalı,sen de maalesef bu çocukla devam ettikçe hep ezik olmaya devam edeceksin.
belki siteyi denemek için girmişimdir ucube insan KAEHFIOSHOFIS senin gibi burda oturup da telefon başında ay koca karılar ne yazıyor ne konuşuyor bi okuyayım demiyorum PUHAHAH elinden telefonu düşür de işine bak

Hiç kendinize saygınız yok doğal olarak karşı tarafta ağzınıza sı........ Siz şükür diyorsunuz.Evlenin kaçırmayın bu bencili ,kendinize daha iyisini layık görmediğiniz için bununla ömrünüzü çürütün haaa!!! Merak etmeyin böyle birini anca siz ve sizin gibi kızlar alırsınız normal akıllı özgüvenli kızlar selam bile vermez bu tiplere ..
sende bi tanesi kapmışsın belli ki özgüvensiz karı

belki siteyi denemek için girmişimdir ucube insan KAEHFIOSHOFIS senin gibi burda oturup da telefon başında ay koca karılar ne yazıyor ne konuşuyor bi okuyayım demiyorum PUHAHAH elinden telefonu düşür de işine bak
Yavrucum sen layığını bulmuşsun.Öp de tepene koy çocuğu.Sana çok bile.

Sen buna ayrılmak istiyorum dediğin ve dirayetli olduğun an bu hayatının şokunu yaşayacak nokta net.

Back
X