Aşık olduğum kişi başkasıyla nişanlandı.
4 Sene her dakika onu düşündüm. Hayatımda hep kalmaya çalıştı. Yazdı aradı buluştuk ama bunu bir sonuca bağlamıyordu. Sevgili olmuyordu. Buna katlanamadım ve hayatımdan çıkardım. Sevseydin gitmezdin dedi yine geldi. 3 sene sonunda ben sana aşığım canım yanıyor sevmiyorsan uzak dur benden dedim. Uzak durmadı ve buluştuk. Bana her şeyim ol dedi. Daha sevgilisi bile değildim her şeyim ol nasıl diyebiliyordu. Niyeti farklı diye düşündüm. 3 senenin birikmişliğini söyledim. Bağırdım çağırdım. Her şeyim olmayacaksan niye telefonda benimle konuşuyordun dedi. Ben bir özür beklerken o gelip her şeyim ol diyordu ve soğuk davrandığım için hesap soruyordu. Ona son kez sarılacağım bitireceğim diye aklımdan geçirdim ve çıktım hayatından. Sonra gitti sevgili yaptı. 14 Şubatta okulda karşılaştık beni gördü ertesi gün mesaj attı. Sevgilisiyle fotoğrafını kaldırmış. O kadar kafam karıştı ki kafayı yiyecektim artık. Benden çıkarı yoktu varsa ego tatminiydi. Mesajında numaramı istedi. Ben de olumsuz cevap verdim. Sen bilirsin dedi. Sevgilisiyle barıştı ve nişanlandılar. Ben ilahi adalet beklerken ayrılır beni anlar beni oyaladığı için cezasını bulur derken o nişanlandı. 3 gün önce öğrendim. Ruhum tepeden tırnağa alev aldı. Tırnağımın ucuna kadar acı çektiğimi hissettim. Bu kadar acı çekmemin sebebi adaleti beklerken bir özür beklerken onun mutluluğunu görmek. Bana umut verecek ne varsa yaptı. Beni sevenle olmaya çalıştım engel oldu kıskandığını söyledi. Yazma sevmiyorsan dedim yazdı. Gidip kıza senden ayrılınca bana mesaj attı demek anlatmak istiyorum. Kız onun nasıl bir adam olduğunu bile bile nişanlansın. Biraz da onun canı sıkılsın. Gelip hakaret edeceğini düşünüyorum bunu yaparsam. Ben ilahi adalet beklerken kül oldum. Kimseyi sevemiyorum. Ben ne yapmalıyım ??