Aşık olduğum kişi başkasıyla nişanlandı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luthi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Luthi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
6
0
36
30
Aşık olduğum kişi başkasıyla nişanlandı.
4 Sene her dakika onu düşündüm. Hayatımda hep kalmaya çalıştı. Yazdı aradı buluştuk ama bunu bir sonuca bağlamıyordu. Sevgili olmuyordu. Buna katlanamadım ve hayatımdan çıkardım. Sevseydin gitmezdin dedi yine geldi. 3 sene sonunda ben sana aşığım canım yanıyor sevmiyorsan uzak dur benden dedim. Uzak durmadı ve buluştuk. Bana her şeyim ol dedi. Daha sevgilisi bile değildim her şeyim ol nasıl diyebiliyordu. Niyeti farklı diye düşündüm. 3 senenin birikmişliğini söyledim. Bağırdım çağırdım. Her şeyim olmayacaksan niye telefonda benimle konuşuyordun dedi. Ben bir özür beklerken o gelip her şeyim ol diyordu ve soğuk davrandığım için hesap soruyordu. Ona son kez sarılacağım bitireceğim diye aklımdan geçirdim ve çıktım hayatından. Sonra gitti sevgili yaptı. 14 Şubatta okulda karşılaştık beni gördü ertesi gün mesaj attı. Sevgilisiyle fotoğrafını kaldırmış. O kadar kafam karıştı ki kafayı yiyecektim artık. Benden çıkarı yoktu varsa ego tatminiydi. Mesajında numaramı istedi. Ben de olumsuz cevap verdim. Sen bilirsin dedi. Sevgilisiyle barıştı ve nişanlandılar. Ben ilahi adalet beklerken ayrılır beni anlar beni oyaladığı için cezasını bulur derken o nişanlandı. 3 gün önce öğrendim. Ruhum tepeden tırnağa alev aldı. Tırnağımın ucuna kadar acı çektiğimi hissettim. Bu kadar acı çekmemin sebebi adaleti beklerken bir özür beklerken onun mutluluğunu görmek. Bana umut verecek ne varsa yaptı. Beni sevenle olmaya çalıştım engel oldu kıskandığını söyledi. Yazma sevmiyorsan dedim yazdı. Gidip kıza senden ayrılınca bana mesaj attı demek anlatmak istiyorum. Kız onun nasıl bir adam olduğunu bile bile nişanlansın. Biraz da onun canı sıkılsın. Gelip hakaret edeceğini düşünüyorum bunu yaparsam. Ben ilahi adalet beklerken kül oldum. Kimseyi sevemiyorum. Ben ne yapmalıyım ??

En başta üzücü oluyor ama daha başka insanları tanıdıkça iyi ki olmamış diyorsun.... Hayat böyle. Belki nişanlısı sen olsaydın çoğu şeyini ağız tadıyla yaşamayacaktın. Her şeyin zamanı var. Üzülme lütfen.

En başta üzücü oluyor ama daha başka insanları tanıdıkça iyi ki olmamış diyorsun.... Hayat böyle. Belki nişanlısı sen olsaydın çoğu şeyini ağız tadıyla yaşamayacaktın. Her şeyin zamanı var. Üzülme lütfen.

Ruhum yıkıldı sandım. Sandalyeden kalkamadım. Ben intikam istiyorum artık. 4 sene oyalandım ya sevmiyorsan yazma dedim. Bunun ötesi var mı Bu umut vermek değil midir? Yine yazdı geldi. Ben kimseye ısınamadım. Bana biri iltifat etse sevse ağlayasım çıkardı o değil diye. Adalet beklerken o bu kadar acı verip nassıl nişanlanabiliyor ya. Gidip kızla konuşayım mı. Sonuçta sonunu düşünmeliydi duygularla oynarken kız da bilsin biraz da onun canı sıkılsın

Kızla konuşsan ne olacak? Kızcağızın bir suçu yok onu boşuna üzmüş olacaksın. Nişanlanmış zaten sana geri döneceği yok. Kıza beni çok seviyordu nişanlanınca kıskançlıktan deliye döndü iftira atıyor diyebilir. Haklıyken daha beter duruma düşmeye kıskanç eski sevgili rolüne bürünmeye gerek yok bence. Allah'a havale et. İlahi adalet er geç yerini bulur. İster çok mutlu olsun ister seni oyaladığına bin pişman olsun boşver mazide kalsın. Anlattığına bakınca ne istediğini bilmeyen dönek bunla idare edeyim iyisi çıkınca bunu defedeyim düşüncesinde bir karakteri var gibi. Bunları evlenmeden yaşadığına şükret. Yoksa daha beter yıkılırdın. Allah evlenmeden gerçek yüzünü göstermiş canım şükret daha ne istiyorsun.

Yatıp kalkıp kurtulduğunuza şükredin.
Böyle kararsız, ne istediğini bilmeyen bir adamın sağlıklı bir şekilde evlilik kararı aldığına inanmıyorum.
O kızın durumu daha vahim gibi. Olan kıza olacak.

Ayni olay bende vardi senelerce serefsiz geldi gitti. Ama benimki sevgilimdi. Seviyorum diyordu. Sonra birgun okul bitti is orta larina atildik onu uzun sure gormedim bir kac ay. Benim hayatima aklima baskasi girdi cikti onu sosyal medyadan uzaktan takip ediyodum baktm kuzeniyle nisanlanmis.kendi memleketinden. Yani oda oyle birini istyodu zaten yazlari ailesiyle findiga gitsin birlikte beraber otursunla ev ustune. Buna boyun egsin calismasin evde otursun. Sonra evlendiler ben aylarca kendime gelemedim. Sevmesemde kendime yediremedim. Iki yil gecti ben kariyerimde ilerledim hafif estetiklerle cok degistim. Ozguvenim tavan. Birde hayatima esim girdi. Tabi sevgiliylen nisanliyken esimle cok mutluydum. Oda benim bu mutlu hallerimi sosyal medyalardan ortak arkadaslardan gormus ogrenmis. Velhasil o simdi bir diplomayi bile eline alamayan ev ustune gidip evliligini net oturtamayan dogru durust isi olmayan klasik kadini ezen bir vasifsiz adam. Gozumde zaten bitik. Iyiki diyorum iyiki olmamis. Bense calisiyorum geziyorum tozuyorum esiminde iyi bir isi maasi var. Cok mutlu degiliz ama bi cok insana gore sukredilebilir.

Back
X