Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizi gormedim ama hayranlik duymaniz ayri ayni olmaya calismaniz ayri. Bence kendiniz olun.

Değişik bir havası olduğu belli.Çekici olmak için illa da güzel olmaya gerek yok bence çünkü ben kendisini Şükran Ovalı'ya benzettim hehe.

Gordum geldim :) ben kıza bayıldım valla güzellik değil sokağa cıksam kat kat güzelleri var ama kızda inanılmaz bi cekicilik var bence cok tatlı bi kız masallah

Ay normalde cok merakli değilim ama aşırı merak ettim banada atar msnz zahmet olmazsa :)

Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum :dondurma:
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.
Konu sahibi kendi resmini de attı mı ??

Görsel olarak güzel ve muhtemelen sexi bi kiz o yuzden ilgi odagi ama abartma istersen:KK8:

Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum :dondurma:
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.

Aaaa ama bu olmadı şimdi
Hani bize
:işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X