- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bide bunun için karısıyla kötü olan adamın da sinek pipisi kadar aklı yokmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bunun için karısıyla kötü olan adamın da sinek pipisi kadar aklı yokmuş![]()
Gordum geldim :) ben kıza bayıldım valla güzellik değil sokağa cıksam kat kat güzelleri var ama kızda inanılmaz bi cekicilik var bence cok tatlı bi kız masallah
Olay kızın gülüşünde bence kimi insan güzel gülüyorRica ederim :)
Bir ben mi beğenmedim? Çirkin değil ama normal geliyor.
Neyi göremiyorum diye bakıp bakıp durmaktan yakında aşık olcam ben de.
Bana da gönderir misiniz ya çatlıcam benRica ederim :)
Bir ben mi beğenmedim? Çirkin değil ama normal geliyor.
Neyi göremiyorum diye bakıp bakıp durmaktan yakında aşık olcam ben de.
Konu sahibi kendi resmini de attı mı ??Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.
Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.