Aşık olduğum kız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birine benzemek için bıçak altına yatacaksam en azından bu Sophia Loren filan olurdu...sıradan bir güzellik için riske girilmez.ayrıca kimseye benzemek te istemem.ben benim.başkası bana benzesin hihhh.:63:

Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum :dondurma:
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.
Cnm benım özel mesaj kapalıydı atar mısın kızın resmını merak ettım :)

Kız güzel ama sıradan bir güzelliği var. Ama insan sıradan bir güzelliği olup çok can yakabilir. Çekicidir, cilvelidir vs.

Ben de gayet sıradan bir tipim ama ilginç bir şekilde talibim çok. Burada açtığım konuları gören adriana lima sanar ama normal bir güzelliğim var :KK53:

Ben de esmerim, illa sarışın renkli gözlü mü olmak lazım güzel olmak için :63::KK8:

Son derece sıradan sokakta gördüğümüz kızlardan biri gibi geldi bana. Hiçbir özelliğini göremedim.

Birine benzemek için bıçak altına yatacaksam en azından bu Sophia Loren filan olurdu...sıradan bir güzellik için riske girilmez.ayrıca kimseye benzemek te istemem.ben benim.başkası bana benzesin hihhh.:63:
Sen bildiğin güzelsin kız
Millet 42 yaşında senin gibi olsun da totosunu kaşısın nazar değmesin diye

Tamam guzel ama abartilcak kadarda degil okadar dert etme kendine senin yasin kac.kesin sen daha guzelsindir

Yanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
ask degil ki bu takinti kiz dedigin gibiguzel bile degildir

Beni de Katrina kaif e benzetirler hiç hoş bir durum değil bence o senin bu istediğini Tülin Şahin elde etti ama şimdi pişman buna

Ne veriyorlar arkadaş bu yeni nesile yahu neyin kafası bu?
Doğuştan psikolojik problemli mi doğuyorlar bunlar yoksa hastanede mi birşey oluyor anlamıyorum!!!!!

burcakkxoxo burcakkxoxo
ikinizin fotosuna da baktım. şekerim hiç de özenilecek bir kız değil, üstelik sen çok hoşsun.
ben konuyu okuyunca kızı afeti devran gibi beklemiştim. biraz öncede yazdım. hoş kız ama sıradan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X