- Konu Sahibi burcakkxoxo
Bence konu sahibi kızdan daha güzel ama farkında değil herhalde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benım özel mesaj kapalıydı atar mısın kızın resmını merak ettım :)Açılın kızı da konu sahibini de gördüm yorumluyorum
Kız güzel bence. Hem de oldukça sorunsuz bir yüzü var. Yüzüne oturmuş bir gülümsemesi var ayrıca belli ki güler yüzlü sıcakkanlı bi kız.
Konu sahibi çok güzel. Burnu dudakları saçları baaayıldıııım.
Bence siz bunu takıntı yapmışsınız. Hani çirkin olsaydınız sizin sahip olamayacağınız şeyler için bir çekememezlik vs diyecektim ama cıks. Başka bir şey yatıyor olmalı bunun altında siz çok güzelsiniz.
Sen bildiğin güzelsin kızBirine benzemek için bıçak altına yatacaksam en azından bu Sophia Loren filan olurdu...sıradan bir güzellik için riske girilmez.ayrıca kimseye benzemek te istemem.ben benim.başkası bana benzesin hihhh.![]()
Konu sahibinin resmini rica edebilir miyimBence konu sahibi kızdan daha güzel ama farkında değil herhalde.
Bana da atarmisiniiiiiiizattım sana canim
Beceremiyorum resim atmayıKonu sahibinin resmini rica edebilir miyim![]()
ask degil ki bu takinti kiz dedigin gibiguzel bile degildirYanlis anlasilmasin ama acayip buyuk bi hayranlik duyuyorum ona, nedenini sormayin bilmiyorum. Ona cok ozeniyorum yasadigi hayata, dis gorunusune... Benden 4 yas buyuk ve oyle bir aurası var ki sokaga pijamalarla ciktiginda bile herkesin kafasi onun oldugu yone donuyo. Tanidigim butun erkekler ona aşık. Okulu bitti suan ingilterede yuksek lisans yapiyor, butun avrupayi gezdi hatta 2 gunlugune roma ya gittiginde bile hemen italyan sevgili yapmis. Sevgilileri onun icin her seyi yapti araba, cok luks kiyafetler, tatiller vs... Kiz (bence) asiri guzel (arkadaslarim pek begenmesede) bende sacimi, fizigimi, giyimimi, makyajimi hep ona benzetmeye calisiyorum hatta ona benzemek icin estetik yaptirmayi dusunuyorum. Normalde hicbi kizi kolay kolay kiskanmam basima ilk kez boyle bisey geliyor. Onun gibi olmak istiyorum ne yapmaliyim?
Ayyy özgüvenim tavan oldu bak şimdi sağol praycim ama sen güzel bakmayı biliyorsun o yüzden oyle:))Sen bildiğin güzelsin kız
Millet 42 yaşında senin gibi olsun da totosunu kaşısın nazar değmesin diye