dün annemle tartistik, daha dogrusu o bana baya bi cikisti, ya lütfen söyleyin ben mi aptalim yoksa sadece etrafimdaki kimse beni anlamiyormu ?
benim (yas 23) asik oldugum biri var 6 senedir unutamiyorum( okuyanlar bilir) hatta baskasiyla nisanlanip ayrildim, eski nisanlima gercekten cok sevgi ve emek verdim ama ASIK degildim iste
o zamanlar asik oldugum adamin benden nefret ettigini sanip yoluma bi sekilde devam ettim, gerci herseferinde yolum ona dogru cikti ama neyse
simdi 6 sene sonra tekrar denedik, ama annesi istemedi diye benimki geri cekildi
3-4 hafta oluyor biteli, zaten sadece 3 hafta sürdü
ya kizlar ben aradaki farki gördüm, kalbimin atislarini duydum resmen, hic hissetmedigim seyler canlandi tüm bedenimde... birdaha ayni hataya düsüp asik olmadigim birisiyle olamam ki
migdem bile bulaniyor artik düsününce baskasini... annemle tartistim, biri bana teklif getirdi niyeti ciddi, hayir dedim cünkü ISTEMIYORUM . annemde herkese hayir diyorsun nereye kadar diye kavga ya girdi benimle. bende acik acik dedim: o evlenmeden önce ben evlenemem dedim... demez olaydim
6 senedir kendini cezalandirdigin yetmedi mi, hala hata üstüne hata yapiyorsun diyor.
gercekten 6 sene onsuz gecti bundan sonrada gecer biliyorum, ama ben tekrar ona sarilirken hissetdiklerimi gördüm, asik olmadigim bir adamla nasil evlenirim
biliyorum sadece ASK da yeterli degil evlilik icin ama gelde bunu anlat bana
. okadar büyükki ona hisslerim eriyorum resmen, onun baskasiyla düsününce bile deli oluyorum
. gercekten o evlenmeden ben evlenemem 
eski nisanlima kolaylika seni seviyorum diye bilmistim, gerekli oldugunu düsündügüm icin, AMA asik oldugum adama dilim tutuldu resmen diyemedim okdar iyi anladimki simdi ASKin ne oldugunu
artik kimseye bos sicaklik gösteremem, IGRENC
hata mi yapiyorum yine ? yine kendimi cezalandiriyormuyum gercekten ?!
nezaman bitecek bu
benim (yas 23) asik oldugum biri var 6 senedir unutamiyorum( okuyanlar bilir) hatta baskasiyla nisanlanip ayrildim, eski nisanlima gercekten cok sevgi ve emek verdim ama ASIK degildim iste

ya kizlar ben aradaki farki gördüm, kalbimin atislarini duydum resmen, hic hissetmedigim seyler canlandi tüm bedenimde... birdaha ayni hataya düsüp asik olmadigim birisiyle olamam ki

gercekten 6 sene onsuz gecti bundan sonrada gecer biliyorum, ama ben tekrar ona sarilirken hissetdiklerimi gördüm, asik olmadigim bir adamla nasil evlenirim

eski nisanlima kolaylika seni seviyorum diye bilmistim, gerekli oldugunu düsündügüm icin, AMA asik oldugum adama dilim tutuldu resmen diyemedim okdar iyi anladimki simdi ASKin ne oldugunu

hata mi yapiyorum yine ? yine kendimi cezalandiriyormuyum gercekten ?!